Skip to content Skip to navigation menu

Mies ja poika istuvat vieretysten omien työpöytiensä ääressä

Miten kotona työskentelystä saa enemmän irti?

Monet meistä ovat tehneet töitä kotoa käsin viime kuukaudet, ja monet tekevät niin myös jatkossa. Siirtymä työpaikalta kotitoimistoon ei aina suju ongelmitta. Kommunikointi esimiesten ja muiden työntekijöiden kanssa voi olla hankalampaa kuin tavallisesti, asiakkaista puhumattakaan. Moni työntekijä on tottunut vierailemaan asiakkaiden luona säännöllisesti, mikä ei poikkeustilanteessa ole ollut mahdollista. Hyvä yhteydenpito asiakkaiden ja työntekijöiden välillä on välttämätön edellytys liiketoiminnan menestykselle. Miten siis varmistat, että työskentely sujuu tehokkaasti myös kotioloissa?

Tässä artikkelissa annamme vinkkejä siihen, miten kotikonttori kannattaa varustaa, jotta työskentely sujuisi vaivattomammin.

Uudista kotikonttorisi

Toimistolla on yleensä erillinen neuvotteluhuone tai useampia – mutta onko sinulla ja työtovereillasi kokoustamiseen sopiva paikka ja laitteet myös kotona? Yhteydenpito moneen eri paikkaan jakautuneen tiimin kesken onnistuu, kun jokaisella on videopuheluita varten tarvittavat laitteet (kamera, mikrofoni jne.) ja kunnollinen työtila. Alta voit lukea kolme esimerkkiä siitä, miten kotikonttorista saa enemmän irti.

Kolme ihmistä istuvat ja keskustelevat neljännen kanssa internetin välityksellä

Videopuhelut kotoa käsin

Verkon välityksellä järjestettävistä kokouksista voi olla hyötyä niin yritykselle kuin työntekijöillekin. Ammattikäyttöön tarkoitetut videoneuvottelulaitteistot mahdollistavat toimivan yhteistyön eri paikoissa olevien kollegoiden, tiimien ja asiakkaiden välillä, ja ne voivat parantaa työprosesseja ja lisätä tuottavuutta.

Lue lisää siitä, miten voit parantaa kokoushuoneen varustelua niin kotona kuin toimistollakin.

Kaksi kättä näppäimistöllä sekä kuva lukosta

Ammattitason tietokoneet

Tietokone on monen tärkein työväline. Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmä on suunnattu erityisesti työkäyttöön ja tarjoaa tehokkaita työkaluja ja mikä tärkeintä, paremmat turvaominaisuudet. Lue lisää Windows 10 Pro -tietokoneista ja siitä, miten Microsoft 365 -ohjelmisto tehostaa yhteistyötä.

Jos olet ostamassa uutta tietokonetta, kannattaa harkita Lenovo ThinkBook -kannettavaa. Se on kevyt ja kestävä tietokone, joka tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Tutustu Lenovo ThinkBook 14- ja 15- kannettaviintäällä.

Nainen istuu tietokoneen edessä ja puhuu puhelimeen

Välineet ergonomiseen ja tehokkaaseen työskentelyyn

Kun kotona työskentelyyn käytetty aika lisääntyy, on erittäin tärkeää panostaa laadukkaisiin työvälineisiin, jotka vähentävät teknisten ongelmien todennäköisyyttä ja ennen kaikkea parantavat ergonomiaa.

Logitech valmistaa monenlaisia oheislaitteita toimistokäyttöön. Lue lisää ergonomisista Logitech-tuotteista, jotka parantavat työtehokkuutta ja -mukavuutta.

Nainen istuu tietokoneella leikkivä lapsi vierellään

Autamme sinua päivittämään kotikonttorisi

Vastaus löytyy läheltä. Gigantin yritysmyynnistä löydät kaikki tarvittavat laitteet, joiden avulla yhteistyö sujuu mahdollisimman saumattomasti paikasta riippumatta. Hanki inspiraatiota artikkeleistamme – tai kysy meiltä, jos jokin askarruttaa! Jos haluat lukea lisää vinkkejä kotikonttorin ergonomian parantamiseen, lue vielä artikkelimme Kun toimisto tulee kotiin.

Ja muista pitää kokoukset aina hyvän kahvikupillisen kera!

Avaa yritystili!

Gigantin yritystilin avaamalla saat käyttöösi seuraavat edut:

Maksa laskulla: Maksa nopeasti ja kätevästi laskulla. Saat 30 päivää maksuaikaa laskulle ilman kuluja.

Kaikki ostokset yhdestä paikasta: Löydät laajan valikoiman tuotteita, palveluja ja ratkaisuja yrityksille samasta paikasta.

Enemmän vaihtoehtoja: Päätä itse, haluatko tehdä ostoksesi netissä, puhelimitse vai lähimmässä Gigantti-myymälässäsi.

Uutiskirje: Avaamalla yritystilin saat uutiskirjeen muodossa tietoa tarjouksista, uutuustuotteista ja inspiroivista artikkeleista.

Avaa yritystili täällä.