Skip to content Skip to navigation menu

 

Lenovo on yksi maailman johtavista teknologian yrityksistä, jonka laaja tuotevalikoima kattaa tietokoneet, tabletit, näytöt sekä muut laitteet yritys- ja yksityiskäyttöön. Lenovo-tuotteet ovat suorituskykyisiä, kestäviä ja sopivat monipuoliseen työskentelyyn. Jos olet paljon liikkeellä työpäivän aikana, on X-sarjan ThinkPad erittäin kevyt ja solakka kannettava, josta saat luotettavan matkakumppanin työmatkoillesi. Kun tarvitset äärimmäisen suorituskykyisen tietokoneen, jossa on lyömätön akunkesto, kannattaa katse suunnata T-sarjan ThinkPad-malleihin, jotka ovat loistava valinta.

 

 

 

Lenovo ThinkPad-kannettavat

Lenovo ThinkPad-kannettavat


 

ThinkPad on markkinoiden innovatiivisin kannettava, jossa upea muotoilu yhdistyy erinomaiseen suorituskykyyn. Lenovo ThinkPadit ovat palvelleet yritysten työntekijöitä jo 25 vuoden ajan ja on luotettava valinta eri alojen ammattilaisille.

 


 

Lenovo ThinkBook-kannettavat

Lenovo ThinkBook-kannettavat


 

Lenovo ThinkBook-kannettavissa on uusimman sukupolven Intel-prosessori, Windows 10, pitkäkestoinen akku sekä monipuoliset toiminnot, jotka tekevät työskentelystä joustavampaa. Lenovo ThinkBook on työkäyttöön suunniteltu kannettava korkealla suorituskyvyllä ja edistyneillä turvaominaisuuksilla.

 

Lenovo-kannettavat

Lenovon kannettavat tietokoneet


 

Lenovon kannettavat tietokoneet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja kestävästä rakenteestaan, jotka varmistavat niille pitkän käyttöiän. Tuotevalikoimasta löytyvät huippuohuet ja kevyet kannettavat, sekä vaativaan pelaamiseen soveltuvat pelikoneet. Tutustu valikoimaan, josta löydät helposti omaan käyttöösi sopivan mallin.

 

 

 

Lenovo-pöytätietokoneet

Lenovon pöytätietokoneet


 

Lenovon pöytäkoneiden valikoimasta löytyvät monipuoliset yrityskoneet, suorituskykyiset tietokoneet eri alojen ammattilaisille ja pelaajille, sekä kompaktikokoiset kotikoneet. Tutustu valikoimaan ja löydä omaan käyttöösi sopiva pöytätietokone.

 

 

 

Lenovo-näytöt

Lenovo-näytöt


 

Lenovo valmistaa näyttöjä sekä työ- että kotikäyttöön. Kaikki näytöt on kehitetty toimivuutta ja käyttömukavuutta ajatellen. Lenovon näyttöjä on saatavilla eri kokoisina ja mallisina. Yhteistä niille on laadukkaat kuvatekniikat, jotka tuottavat kirkkaan ja selkeän kuvan käyttötarkoituksesta riippumatta. Tutustu näyttöjen valikoimaan ja löydä käyttöösi sopivin vaihtoehto.

 

Lenovo-tabletit ja 2-in-1-laitteet

Lenovo-tabletit ja 2-in-1-laitteet


 

Tablet-laitteet kulkevat helposti mukanasi kaikkialle. Lenovo valmistaa laitteita, jotka sopivat sekä työ- että kotikäyttöön. Valitse tablet Android-käyttöjärjestelmällä tai monipuolinen 2-in-1-laite Windowsilla, jossa yhdistyvät kannettavan ja tabletin parhaat puolet. Valikoima tarjoaa useita vaihtoehtoja eri hintaluokissa.

 

 

 

 

Nainen käyttää Lenovo ThinkPad-kannettavaa

 

Lenovo merkin logo

 

Lenovo on tänä päivänä maailman suurin ja nopeimmin kehittyvä tietokonevalmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Pekingissä ja jolla on toimintaa yli 180 maassa. Yritys kehittää ja rakentaa laitteita, joiden tavoitteena on olla osana Intelligent Transformation -älyjärjestelmää. Lenovon uudet innovatiiviset tuotteet on luotu parantamaan jokapäiväistä elämäämme, sekä työssä että kotona. Tuotekehitys on tuottanut tulosta ja jo pelkästään vuonna 2019 yritykselle myönnettiin joukko erilaisia palkintoja.