Skip to content Skip to navigation menu

Lenovolta löytyy ratkaisu kaikkiin yrittäjän tarpeisiin, olit sitten tehokkuutta vaativassa suunnittelutyössä, jatkuvasti tien päällä - tai mitä tahansa siltä väliltä.

 

Miksi yrityskannettava? Neljä syytä hankkia Lenovon yrityskannettava:


 

1. Takuu ja huolto

 

Kaikkiin malleihin on saatavilla 3 vuoden onsite tuki, jolloin vian sattuessa huolto tehdään paikanpäällä asiakkaan tiloissa takuuhuoltoprosessin mukaisesti.

 

2. Luotettavuus

 

Lenovo ThinkPadit ovat suunniteltuja ja rakennettuja kestämään kovaakin käyttöä sekä toimistoympäristössä sattuvia pieniä vahinkoja. ThinkPadit ovat läpäisseet useita USA:n armeijan kehittämän MIL-STD-standardin osa-alueita (kestävyystestejä).

 

3. Tietoturva

 

Thinkpadeissa on yrityksen tietoturva huomioitu monella tavalla; ominaisuuksina löytyy mm. ThinkShutter-kamerasuoja, sormenjälkitunnistin, IR-kamera & Windows Hello, dTPM (kts. mallikohtaiset erot).

 

4. Telakoitavuus ja monipuoliset liitännät

 

Telakkaratkaisun tarkoitus on tuottavuuden ylläpitäminen. Lenovon yritysmallisto tarjoaa useita vaihtoehtoja laitteiden telakointiin: mekaanisia ja USB-teknologiaan perustuvia. Telakointi ja virransyöttö hoituvat yhden kaapelin kytkennällä. Yritysmalleista löytyy myös erittäin monipuoliset liitännät ja niihin voidaan liittää useampi näyttö.

 

Kysymyksiä Lenovon yrityskannettavista?

Ota yhteyttä Gigantin Yritysmyyntiin niin kerromme lisää Lenovon yrityskannettavista

Puhelin
020 500 5 500
Sähköposti
yritysmyyntipalvelu@gigantti.fi