Skip to content Skip to navigation menu

 

Lenovo ThinkBook

 

Lenovo ThinkBook -kannettavassa yhdistyvät ThinkPad-tuotesarjasta tuttu kestävyys ja korkea suorituskyky. Näyttävästi muotoillussa kannettavassa on tyylikäs alumiiniviimeistely. Tehokas prosessori, edistyneet tietosuojaominaisuudet sekä pitkäkestoinen akku tekevät siitä erinomaisen valinnan työhön, matkakäyttöön ja vapaa-ajalla rentoutumiseen.

 

Ryhmä ihmisiä seisoo keskustelemassa Lenovo ThinkBook-kannettavan ympärillä

 

 

Kaksi miestä istuu kahvilassa työskentelemässä ThinkBook-kannettavillaan

 

 

Suunniteltu työkäyttöön

Lenovo ThinkBookissa on edistyneet ominaisuudet sekä ohut, helposti kannettava rakenne. Uusimman sukupolven Intel Core -prosessori mahdollistaa erinomaisen suorituskyvyn sen kompaktista koosta huolimatta. Erinomaiset tietosuojaominaisuudet auttavat turvaamaan tärkeät tiedot riippumatta siitä missä työskentelet. Pitkäkestoisessa akussa riittää virtaa koko työpäivän ajaksi.

 

 

Nainen istuu työskentelemässä Lenovo ThinkBookilla junamatkan aikana

 

 

Työskentele tehokkaammin

Lisää tehokkuuttasi ThinkBookin avulla. Voit ladata sähköpostisi ja kuunnella musiikkia koneen ollessa valmiustilassa. Kun on aika työskennellä, kone käynnistyy valmiustilasta vain 0,5 sekunnissa. Lenovo AccuType-näppäimistön valkoinen taustavalo ja ergonomisesti muotoillut on suunniteltu miellyttävään ja tarkkaan työskentelyyn. Smart Power-On -sormenjälkilukija mahdollistaa koneen käynnistämisen yhdellä sormenkosketuksella. Pikalataustoiminto lataa kannettavan akun nopeammin niille, joilla ei ole aikaa jäädä odottelemaan tuntikausiksi.

 

 

Nainen istuu heikosti valaistussa huoneessa työskentelemässä ThinkBook-kannettavallaan

 

 

Vaikuttavat ominaisuudet

Dolby Audio™ -äänitekniikka ja Harman Kardon -kaiuttimet tuottavat erittäin yksityiskohtaisen ja kirkkaan äänen sekä videoneuvotteluille että multimedialle. Kannettavassa on tyylikäs Full HD -näyttö, jonka Dolby Vision™-teknologia tekee kuvasta kirkkaamman ja värikylläisemmän.

*Huomioi, ominaisuudet voivat vaihdella mallista riippuen.