Skip to content Skip to navigation menu

 

Lenovo ThinkBook -kannettava tietokone.

 

 

Lenovo ThinkBook

 

 

Lenovo ThinkBook -kannettavassa yhdistyvät ThinkPad-tuotesarjasta tuttu kestävyys ja korkea suorituskyky. Näyttävästi muotoillussa kannettavassa on tyylikäs alumiiniviimeistely. Tehokas prosessori, edistyneet tietosuojaominaisuudet sekä pitkäkestoinen akku tekevät siitä erinomaisen valinnan työhön, matkakäyttöön ja vapaa-ajalla rentoutumiseen.

 

Harmaa Lenovo ThinkBook 14” -kannettava.

 

 

Suunniteltu työkäyttöön

Lenovo ThinkBookissa on edistyneet ominaisuudet sekä ohut, helposti kannettava rakenne. Uusimman sukupolven Intel Core -prosessori mahdollistaa erinomaisen suorituskyvyn sen kompaktista koosta huolimatta. Erinomaiset tietosuojaominaisuudet auttavat turvaamaan tärkeät tiedot riippumatta siitä missä työskentelet. Pitkäkestoisessa akussa riittää virtaa koko työpäivän ajaksi.

 

 

Harmaa Lenovo ThinkBook 14” -kannettava.

 

 

Työskentele tehokkaammin

Lisää tehokkuuttasi ThinkBookin avulla. Voit ladata sähköpostisi ja kuunnella musiikkia koneen ollessa valmiustilassa. Kun on aika työskennellä, kone käynnistyy valmiustilasta vain 0,5 sekunnissa. Lenovo AccuType-näppäimistön valkoinen taustavalo ja ergonomisesti muotoillut on suunniteltu miellyttävään ja tarkkaan työskentelyyn. Smart Power-On -sormenjälkilukija mahdollistaa koneen käynnistämisen yhdellä sormenkosketuksella. Pikalataustoiminto lataa kannettavan akun nopeammin niille, joilla ei ole aikaa jäädä odottelemaan tuntikausiksi.

 

 

Harmaa Lenovo ThinkBook 14” -kannettava.

 

 

Vaikuttavat ominaisuudet

Dolby Audio™ -äänitekniikka ja Harman Kardon -kaiuttimet tuottavat erittäin yksityiskohtaisen ja kirkkaan äänen sekä videoneuvotteluille että multimedialle. Kannettavassa on tyylikäs Full HD -näyttö, jonka Dolby Vision™-teknologia tekee kuvasta kirkkaamman ja värikylläisemmän.

*Huomioi, ominaisuudet voivat vaihdella mallista riippuen.