Skip to content Skip to navigation menu

 

 

LG Styler - höyrytä vaatteesi sileiksi, puhtaiksi ja tyylikkäiksi

 

 

 

 

 

Tee mahtava ensivaikutelma!


LG Styler -höyrykaappi on täydellinen apuväline sellaisten vaatteiden raikastamiseen, jotka eivät ole varsinaisesti likaisia, sekä vaatteille, jotka tavallisesti tarvitsisivat kemiallisen pesun tai muun erityiskäsittelyn. Höyrykaappi auttaa siloittamaan vaatteiden rypyt, poistaa hajuja ja raikastaa vaatteesi helposti kotona. Aina ei siis tarvitse käyttää silitysrautaa tai pyykinpesukonetta!


Stylerin hieno muotoilu tekee siitä tarpeellisen lisävarusteen moniin eri liiketoimintaympäristöihin. Stylerissä on anodisoitu alumiinirunko ja lasiovipaneeli. Voit valita ruskean tai valkoisen ovipaneelin riippuen tarpeestasi. Etupaneelin piilotettu LED-näyttö aktivoituu kosketuksesta ja voit määrittää halutut toiminnot ja ohjelmat.


LG SmartThinQ -sovelluksen avulla voit hallita LG Styler -laitetta suoraan älypuhelimestasi, saada välittömästi ilmoituksia, kun puhdistusjakso on valmis. Voit lisätä uudet saatavilla olevat puhdistusjaksot Styleriin tai skannata vaatteita NFC-tunnisteilla, jotta saat tietoa suositellusta puhdistuksesta jotka sopivat vaatteelle ja kankaalle.

 

 

 

 

 

 


Parempaa huolenpitoa vaatteillesi

 


Raikasta vaatteesi


Höyry vaikuttaa syvällä vaatteissa, eliminoiden tehokkaasti hajuja ja ryppyjä puvuista, takeista, mekoista ja muista vaatteista. Höyryn vaikutusta tehostavat kaapin värisevät telineet, jotka liikkuvat puolelta toiselle 180 kertaa minuutissa, mikä auttaa poistamaan ryppyjä ja vähentää esimerkiksi kauluspaitojen silittämisen tarvetta. LG TrueSteam -höyry koostuu pelkästä vedestä ja poistaa jopa 99,9 % allergeeneista, joita vaatteisiin saattaa kertyä, kuten punkit, pöly, siitepöly ja bakteerit. Täydellinen valinta allergikoille!

 


Hellävarainen kuivaus


Herkät materiaalit vaativat erityistä varovaisuutta, etteivät ne kutistu tai vaurioidu. Voit kuivattaa ne hellävaraisesti LG Styler -höyrykaapissa. LG Styler toimii myös hellävaraisena kuivauskaappina vaatteille, joita ei voi kuivata kuivausrummussa.

 


Housupressi


Kaappiin sisäänrakennettu housupressi vähentää housujen ryppyjä hellävaraisesti ja tehokkaasti. Höyrykaapin ovessa on kätevät housunkannattimet, joten raikkaat ja täydellisesti prässätyt housut ovat aina valmiina puettaviksi.

 


Puhdistaminen


TrueSteam™ poistaa 99,9 % kaikista allergeeneista ja koostuu pelkästä vedestä ilman kemiallisia lisäaineita. Terveellinen tapa huoltaa vaatteita! TrueSteam-generaattori täytetään erillisellä vesisäiliöllä, joten LG Styler ei ole riippuvainen vesiletkuyhteydestä, ja siksi se voidaan sijoittaa mihin tahansa toimistossa.

 


 

Miten yrityksesi hyötyy LG Styleristä?

 


Vieraanvaraisuus ja majoitus


Vieraat voivat helposti säilyttää vaatteensa hyvässä kunnossa pyytämättä pesulapalveluita. Tämä tarkoittaa myös sitä, että he voivat pakata vähemmän vaatteita ja matkustaa kevyemmällä matkalaukulla. Kauneus- tai kylpyläpalveluille tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden antaa asiakkaille jopa kuivata uimapuvut hygieenisesti. Hotellin kuntosali voi myös hyötyä LG Styleristä, joka huolehtii vierailijoiden urheiluvälineistä ja pitää ne raikkaana ilman pahoja hajuja.

 


Toimistot


Valmistaudu tärkeisiin neuvotteluihin liikekumppaneiden kanssa ja pidä asusi hyvässä kunnossa. Riippumatta siitä, mihin toimialallasi yrityksesi toimii, LG Styler auttaa sinua ottamaan asiakkaasi tervetulleeksi tyylikkäästi ja tekemään hyvän ensivaikutelman. Ja stressaavasta aamusta huolimatta voit saapua tärkeään iltapäiväkokoukseen puhtaissa ja hyvin hoidetuissa vaatteissa.

 


Ravintolat


Tee ruokavieraidesi olo entistä mukavammaksi. LG Stylerin avulla vieraiden takit ja muut vaatteet voidaan varastoida turvallisesti ja suojattuna ruoan käryiltä ja muilta hajuilta. Lisäksi vaatteet voivat olla samassa huoneessa kuin vieraat, joten erillistä vaatekomeroa ei tarvita. Ja jos ravintolassasi on tupakointitila, Styler voi pitää vieraiden vaatteet raikkaina ja hyvin ilmastoituina.

 


Lentokentät


Pitkät lentomatkat voivat olla melko vaativia, ja pitkät pysähdykset sekä viivästykset ovat valitettavan yleisiä. Kun LG Styler on lentokentän oleskelutilassa, matkustajat voivat levätä, kun heidän vaatteensa hoidetaan tyylikkäästi. Jopa saapuessa lopulliseen määränpäähän, eikö olisi mukavaa nauttia kupillista kahvia, sillä aikaa kun takki saa nopean puhdistusistunnon Stylerissä, ja voit tulla ulos lentoasemalta siistinä ja raikkaana?