Skip to content Skip to navigation menu

 

Logitech on kehittänyt useita älykkäitä ratkaisuja, jotka helpottavat työpäivää. Esimerkiksi, jos tarvitset videokonferenssilaitteita, suosittelemme Logitech Groupin videoneuvottelujärjestelmää. Se sopii niin keskisuuriin kuin suuriinkin neuvottelutiloihin ja on optimoitu jopa 20 hengelle erinomaisella äänen- ja kuvanlaadulla. Logitechin tuotteet ovat myös erittäin käyttäjäystävällisiä ja korkealaatuisia. Tältä sivulta saa yleiskatsauksen siihen, minkälaisia ratkaisuja voimme tarjota helpottamaan työskentelyä.

 

 

Group videoneuvottelujärjestelmä

Kristallinkirkas äänen- ja kuvanlaatu Logitech Group -videoneuvottelujärjestelmällä. Järjestelmä on suunniteltu keskikokoisiin ja suuriin, jopa 20 paikkaisiin kokoushuoneisiin. Käyttäjäystävällinen Group-järjestelmä koostuu teräväpiirtokamerasta, kaksisuuntaisesta kaiutinpuhelimesta ja kätevästä kaukosäätimestä. Järjestelmä liitetään helposti ja nopeasti tietokoneeseen USB-liitännän avulla. Täyskaksisuuntaisen kaiutinpuhelimen edistynyt tekniikka ja laadukas kamera varmistavat sujuvan ja laadukkaan kokoustamisen.

Brio Stream

Logitech Brio on maailman teknisesti edistynein verkkokamera, joka tarjoaa uskomattoman videokuvanlaadun ja edistyneet toiminnot. Käy neuvotteluja 4K UHD -laatuisena 30 sekunnin kuvanopeudella ja tuo videoneuvotteluihin, suoratoistoon sekä tallentamiseen ensiluokkaista ammattilaislaatua. Logitech HDR ja RightLight 3 -teknologiat varmistavat ensiluokkaisen videotallennuksen kaikissa valaistusolosuhteissa. Edistyneet ominaisuudet mahdollistavat mm. videokuvan taustan tarkennussäädöt sekä taustakuvan vaihtamisen.

Meetup ConferenceCam

Meetup-kamera varmistaa, että jokainen kokoustaja saadaan mukaan kuvaan ilman tarvetta ahtautua pienen kannettavan ympärille. Logitech MeetUp -kameran 120° huippulaaja kuva-ala, 4K UHD -kuvanlaatu 30 sekunnin kuvanopeudella ja Logitechin objektiivi varmistavat erittäin yksityiskohtaisen kuvan. MeetUp on helppo ja nopea ottaa käyttöön liittämällä se tietokoneeseen USB-liitännän avulla. Group-järjestelmä on yhteensopiva myös yrityksesi ensisijaisen videoneuvotteluratkaisun kanssa, kuten Skype for Business, TrueConf, Cisco ja Zoom sekä monet muut ratkaisut. MeetUp sopii erityisesti pieniin neuvottelutiloihin..

Spotlight

Aivan uudenlainen tapa hallita esityksiä. Edistynyt osoitintekniikka mahdollistaa tiettyjen kuva-alueiden korostamisen ja zoomauksen. Spotlightilla hallitset myös vuorovaikutteista sisältöä sekä videoita erittäin vaivattomasti. Vie esitykset uuteen ulottuvuuteen räätälöimällä niistä juuri sinun näköisiä Spotlight-kaukosäätimen edistyneillä ominaisuuksilla. Dian älykäs ajastus ja värinäilmoitus varmistavat, että pysyt alkuperäisessä esitysaikataulussa. Heti käyttövalmis ja intuitiivinen Logitech Spotlight-esityskaukosäädin on yhteensopiva kaikkien yleisten esityssovellusten kanssa.