Skip to content Skip to navigation menu

 
Kaikki mitä tarvitset neuvottelutilaan

Kaikki mitä tarvitset neuvottelutilaan

Kokoushuone on monella tapaa toimistosi yksi tärkeimmistä huoneista, niin työtekijöille kuin vieraille. Suurin uhka sujuvalle kokoustamiselle on laitteiden toimimattomuus tai niiden vaikea käyttö. Hyvin varusteltu kokoushuone luo myös hyvän vaikutelman yrityksestä. Myös teknologialla on samankaltainen vaikutus: moderni yritys tarvitsee modernit teknologiaratkaisut. Gigantti Yritysmyynnin asiakkaana saat laadukkaat ja modernit laitteet, apua asennukseen sekä neuvoja laitteiden käyttöön. Näiden ansiosta teet kokoushuoneestasi toimivan ja tehokkaan paikan työskennellä.

Useat tekniset ratkaisut ja monipuoliset laitteet saattavat tuottaa valinnanvaikeutta, jonka vuoksi on tärkeää miettiä, mihin kokoushuonetta käytetään. Videoneuvotteluihin tai palavereihin käytettävän kokoushuoneen varustus eroaa esimerkiksi projektityöhön suunnatun kokoushuoneen varusteista.

Alla olevat linkkejä klikkaamalla voit tutustua eri tuotekategorioihimme ja lukea lisää kokoushuoneen ratkaisuista. Sivuilta löydät myös suosittelemamme tarvikkeet niin pieniin kuin suuriin kokoushuoneisiin.

Ota yhteyttä Gigantin yritysmyyntiin parhaan ratkaisun löytämiseksi tai pyydä suoraan tarjous myyjiltämme