Skip to content Skip to navigation menu

Mies istuu kuulokkeet päässä, taustalla työkavereita

Hyvät työvälineet tuovat tehokkuutta työpäivään

Hyvät työvälineet ovat edellytys sille, että työpäivät sujuvat tehokkaasti. Monilla työpaikoilla työvälineet ja laitteet ovat kuitenkin edelleen epäergonomisia tai teknologialtaan vanhentuneita. Vakavasti otettava työnantaja varmistaa, että työntekijöillä on asianmukaiset ja toimivat työvälineet. Kun työntekijät ovat tyytyväisiä, he työskentelevät usein tehokkaammin ja tuottoisammin.

Meiltä löydät kaikki elektroniset laitteet, joita työntekijäsi tarvitsevat toimistolla. Ota yhteyttä, jos sinulla kysyttävää ja inspiroidu alla olevista artikkeleistamme.

Mies istuu HP Elite Dragonfly -kannettavan ääressä

Kestävät ja luotettavat kannettavat

Kun työ pitää saada varmasti valmiiksi kaikissa olosuhteissa, tarvitaan luja ja ripeä tietokone, jonka tietoturva on kunnossa. Tällaiseen tilanteeseen ovat omiaan HP:n uudet kannettavat. HP:n valikoimasta on helppo löytää kannettava tietokone, jossa laatu ja hinta ovat kohdallaan.

Katso täältä HP:n uusimmat kannettavat ProBook, EliteBook ja Dragonfly

Mies istuu älypuhelimen ja kannettavan kanssa kotitoimistossa

Windows Pro – turvallisuutta ja liikkuvuutta

Tietoturvallisuuden ja monien muiden syiden takia suosittelemme yrityksille Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää. Se suojelee konettasi ja tiedostojasi paremmin kuin Windowsin vanhemmat versiot, joita monet yritykset yhä käyttävät. Työtä ei tehdä vain toimistossa vaan yhä useammin myös etäyhteyden kautta esimerkiksi kotoa. Siksi tietoturvan on oltava yhä korkeammalla tasolla.

Täältä löydät lisää tietoa Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmästä.

Viisi ihmistä kokoustaa neuvotteluhuoneessa ja yksi osallistuja videopuhelun välityksellä

Päivitä kokoustilan varustelu

Toimivat etä- ja videokokousvälineet ovat tärkeitä, jotta yhteistyö sujuisi saumattomasti. Työntekijöiden välinen viestintä on osa-alue, jossa monissa yrityksissä on parantamisen varaa. Asianmukaiset videokokouslaitteet parantavat yhteistyötä ja säästävät kaikkien aikaa, kun toimistolla ja etätöissä olevat voivat kokoustaa tehokkaasti verkossa.

Löydä inspiraatiota ja lue lisää kokoustilojen laitteista

Mies istuu kaareutuvan Philips PC-näytön edessä

Superleveä näyttö tuo monenlaisia säästöjä

Kaikki ovat nähneet television uutislähetyksissä kuvia maailman finanssi-keskuksista, joissa pörssimeklarien työpöydät notkuvat lukuisten vilkkuvien näyttöjen painosta. Miksi pitäisi olla monta näyttöä, kun yksi iso voi hyvin riittää? Philipsin superleveillä, kaarevilla näytöillä ei tila lopu kesken. Erikoisleveä näyttö on ergonomisempi ja edullisempi vaihtoehto kuin monta rinnakkaista näyttöä.

Lue lisää Philipsin superleveästä kaarevasta näytöstä

Avaa yritystili

Kun sinulla on yritystili Gigantissa, saat useita etuja:

Maksa laskulla:Saat 30 päivää maksuaikaa laskulle ilman kuluja ja voit maksaa myös luottokortilla.

Osta kaikki saman katon alta: Gigantissa on laaja valikoima erilaisia teknologiaratkaisuita ja -laitteita, joten löydät kaiken tarvittavan yritykseesi saman katon alta.

Asioi siellä, missä se parhaiten sopii: Yritysasiakkaana voit asioida missä tahansa, soittaa puhelinpalveluumme tai ostaa tuotteet suoraan netistä.

Uutiskirje yrityksille: Kun perustat yritystilin, saat myös säännöllisesti uutiskirjeen, jossa on tietoa kampanjoista, tarjouksista ja tuoteuutuuksista.

Lisää tietoa yritystilin eduista ja siitä, mitenavaat yritystilin täällä.