Skip to content Skip to navigation menu

 

Asiakkaiden kokemuksia Gigantin yritysmyynnistä

Löydät tältä sivulta Gigantin yritysmyynnin asiakkaiden kokemuksia. Katso allaolevat videot ja klikkaa tekstiä lukeaksesi lisää. Sujuva henkilökohtainen palvelu on kunnia-asiamme ja 100% asiakastyytyväisyys tavoitteemme. Asiakkaaksi voit ryhtyä rekisteröimällä yrityksesi ja sujuvan asioinnin varmistat hakemalla laskutuslupaa.

 

VR Heaven

"Ripeää ja asiantuntevaa palvelua samalta henkilöltä"

VR Heaven Oy tarjoaa asiakkailleen virtuaalitodellisuuselämyksiä (VR) Oulun keskustassa. Heillä on liiketilassaan yhteensä 10 eri VR-huonetta, joissa niin nuoret kuin vanhatkin voivat kokea VR-maailman ihmeitä. Yrityksen toimitusjohtaja Jani Huhtamella hankki Gigantin yritysmyynnin kautta laitteet tiloihinsa: tehokkaat pelikoneet, palvelimet ja verkkotuotteet, kuten palomuurin. Lue lisää klikkaamalla kuvaa.

Kulttuuritalo

"Modernit infonäytöt nostavat asiakaskokemuksen uudelle tasolle"

Kulttuuritalo toi asiakaskokemukseen 2010-luvun elementtejä investoimalla monipuolisiin, Gigantin toimittamiin infonäyttöihin, joilla niin konsertti-, kokous- kuin ravintolavieraidenkin palvelu nostettiin uudelle tasolle. Lue lisää klikkaamalla kuvaa.

Bittium

"Kustannustehokkaita ratkaisuja viestintään"

 

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen. Käytännössä se tekee esimerkiksi tietoturvapuhelimia. Yli 30-vuotias oululaisyritys toimii Suomessa viidessä eri kaupungissa ja sillä on 680 työntekijää. Lue lisää klikkaamalla kuvaa.