Skip to content Skip to navigation menu
Samsung Galaxy Note 10- ja Note 10+ -puhelimet

Enemmän voimaa puhelimessa.
Nyt kahdessa koossa.

 

Samsung Galaxy Note 10

 

Samsung Galaxy Note 10 -puhelin ja stylus-kynä

Uudessa Samsung Galaxy Note 10 -puhelimessa on enemmän tehoa ja Full HD+ AMOLED Infinity -näyttö pienemmässä ja ohuemmassa rungossa kuin edeltäjässään. Kehyksetön näyttö ja siihen upotettu etukamera mahdollistavat 6,3" näytön pitäen rungon koon Galaxy S10 -mallia vastaavana. Näyttö-runkosuhde on poikkeuksellinen 95 %.

Takakannen kolmoiskamera takaa erinomaiset tulokset joka tilanteessa. Siinä on 12 MP pääkamera optisella kuvanvakauksella, 12 MP telelinssi sekä 16 MP ultralaajakuvakamera. Tämän puhelimen kamerat vetävät kuvanlaadussa vertoja jopa järjestelmäkameroille.

Puhelinta ei voi kutsua lippulaivamalliksi, jos siinä ei ole huippuluokan nopeutta ja tehoa. Galaxy Note 10 on varustettu kahdeksanydinprosessorilla, joka toimii jopa 2,7 GHz nopeudella, sekä 8 GB keskusmuistilla, joka riittää vaativimmillekin sovelluksille. Suuressa 3500 mAh akussa riittää virtaa aamusta iltaan, ja pikalatauksen ja langattoman virran jakamisen ansiosta akun lataukseen ei tuhlaudu liikaa aikaa.

Galaxy Note 10 pysyy Note-sarjalle uskollisena ja tarjoaa laajan valikoiman työkäyttöön sopivia ominaisuuksia. Langaton S-Pen-kynä mahdollistaa käsinkirjoitetun tekstin muuttamisen digitaaliseksi lennossa. Ultraäänellä toimiva, näyttöön upotettu sormenjälkilukija turvaa yksityisyyden. Puhelin on veden- ja pölynkestävä ja pärjää haasteellisissakin olosuhteissa. Kahden SIM-korttipaikan ansiosta voit käyttää samaa puhelinta niin työ- kuin yksityispuheluihin.

 

Samsung Galaxy Note 10+

 

Samsung Galaxy Note 10+ -puhelin ja stylus-kynä

Samsung Galaxy Note 10+ on astetta mahtavampi. Se on lähes saman kokoinen kuin Note 9 -malli, mutta se on varustettu huikealla 6,8" Quad HD+ AMOLED Infinity -näytöllä, mikä tekee siitä pienen tabletin kokoisen. Samoin kuin pienemmässä Note 10:ssä, siinäkin on käytännössä kehyksetön näyttö, upotettu etukamera ja 95 % näyttö-runkosuhde.

Puhelimen toiselta puolelta löydät neljä mahtavaa kameraa, joilla ikuistat tärkeät tapahtumat huippulaadulla. Optisella kuvanvakauksella varustetun 12 MP pääkameran, 12 MP telelinssin sekä 16 MP ultralaajakuvakameran lisäksi siinä on erillinen ToF (time-of-flight) -kamera joka mittaa syvyyden tarkasti ja tekee kuvista terävämpiä. Sillä voi ottaa myös 3D-kuvia.

Galaxy Note 10+ on niin ikään varustettu kahdeksanytimisellä prosessorilla, mutta siinä on keskusmuistia kokonaiset 12 GB – enemmän kuin monissa kannettavissa tietokoneissa. 256 GB flash-muistia voi laajentaa 512 gigatavuun saakka MicroSD-muistikortilla (ostettava erikseen). Akun kapasiteetti on 4300 mAh ja pikalataus sekä langaton virran jakaminen PowerShare-toiminnolla pelastavat päivän, jos akku uhkaa loppua.

Note 10 plussasta löytyvät toki myös samat työkäyttöön tarkoitetut ominaisuudet: langaton S-Pen, näyttöön upotettu sormenjälkilukija, veden- ja pölynkestävyys sekä kaksi SIM-korttipaikkaa. Molemmille malleille on saatavilla kaksi upeaa värivaihtoehtoa, hillityn tyylikäs Aura Black ja huomiota herättävä Aura Glow.