Skip to content Skip to navigation menu

Kuva kolmesta Galaxy Note20 puhelimesta S Pen -kynän kanssa. Kuvassa teksti Galaxy Note20 5G.

Samsung Galaxy Note20 ja Note20 Ultra 5G

Galaxy Note20 5G:n teho on maksimoitu vastaamaan kovan työnteon ja luovan käytön asettamia korkeita vaatimuksia. Galaxy Note20 Ultra 5G menee vielä askeleen pidemmälle ja on Samsungin kaikkien aikojen tehokkain ja tuottavin puhelin.

Galaxy Note20 -sarjan tarjoavat riittävästi tehoa ottaa kaikki irti elämästä, niin työssä kuin vapaa-ajalla. Note20 ja Note20 Ultra -puhelimissa on tarpeeksi tehoa ja kapasiteettia pitkiin työrupeamiin sekä tauottomiin viihdemaratoneihin. Molemmat puhelimet sisältävät S Pen -kynän, joka tekee niiden käytöstä entistä tehokkaampaa.

Haluatko vihreän Samsung Galaxy Note 5G -puhelimen? - Huomioi, että väri on saatavilla vain Gigantista.

Tehoa työntekoon

Pronssin värinen Samsung S Pen-kynä.

Uusi tehokas S Pen

S Pen tarjoaa perinteisen kynän käyttötuntuman. Sen salaisuus on huippunopea vasteaika (9 ms Note20 Ultrassa ja 26 ms Note20:ssa). S Pen kynää voidaan käyttää kätevästi suoraan näytöllä avaamatta puhelimen lukitusta tai sovelluksia. Muistiinpanot synkronoidaan automaattisesti esimerkiksi OneNote tai Outlook-sovellukseen. Kynällä voidaan myös pitää ja hallita esityksiä, sekä kohdistaa huomion tärkeimpiin asioihin Air Pointer toiminnolla. Lisäksi sitä voidaan käyttää kameran kaukosäätimenä.

Samsung Galaxy Note20 - puhelin kannettavan tietokoneen vieressä.

Joustavaa työntekoa

Galaxy Note20 5G on optimoitu tietokoneen kanssa synkronoitavaksi. Puhelimen sovelluksia voi avata suoraan Windows työpöydällä ja S Pen kynällä tehdyt muistiinpanot voidaan synkronoida automaattisesti Microsoft Outlook, Office- tai OneNote-sovelluksiin. Päivitetyn Samsung DeXin avulla Note20 5G:n voi helposti liittää ulkoiseen näyttöön langattomasti. Siten voit työskennellä mukavammin ja tehokkaammin tietokonemaisella käyttöliittymällä.

Tehoa luovuuteen ja viihteeseen

Mystic Bronze-värisen Samsung Galaxy Note20 -puhelimen takaosa.

Edistyneen järjestelmäkameran teho

Galaxy Note20 5G -sarjan puhelimet sisältävät järjestelmäkameran tasoisia toimintoja – mutta se on paljon helppokäyttöisempi tehokkaan tekoälyn ansiosta. Voit ottaa kuvia ja videoita, muokata niitä ja jakaa heti. Note20 Ultran mullistava 108 megapikselin kuvakenno sekä laserautomaattitarkennus varmistavat kuvien todellisen terävyyden. Note20-mallissa on 64 megapikselin kuvakenno, joka antaa kuville äärimmäistä terävyyttä. Kuvat ovat niin teräviä, että voit ottaa niistä osasuurennoksia yksityiskohtien esiintuomiseksi.

Optinen zoomi ja Space Zoom

Note20 Ultran kameran 5x optinen zoomi luo yhdessä tekoälyn kanssa peräti 50x Space Zoomin. Sen avulla pääset todella lähelle ja kuvan laatu pysyy edelleen todella korkeana. Kun Note20:n 30x Space Zoom yhdistetään 3x optiseen zoomiin voit ikuistaa yksityiskohdat kuvanlaadun kärsimättä. Yhdessä älykkään kuvanvakautuksen kanssa puhelinten kamerat luovat mahdollisuuksia, joihin tarvittiin aiemmin edistynyt järjestelmäkamera.

Teräviä kuvia heikossa valaistuksessa

Galaxy Note20-sarjan puhelimissa on erittäin valoherkkä kamera. Saat kuviin terävyyttä ja syvyyttä, vaikka valaistus olisi heikko. Suuri aukko, korkealuokkainen optiikka ja suuri kamerakenno varmistavat, että kameraan pääsee mahdollisimman paljon valoa.

Pronssin värinen teksti 8K, jossa numeron kahdeksan sisällä kameran linssit.

Ota kuva ja anna kameran ottaa samalla useampi

Tallenna hetki ja anna tekoälyn valita automaattisesti 5–14 parasta kuvaa kyseisestä hetkestä. Et siis joudu ottamaan kuvasarjoja, kun kamera hoitaa sen halutessasi puolestasi.

Kuvaa huipputarkkoja 8K-videoita

Luo ammattimaisia videoita huipputerävällä 8K-tarkkuudella. Voit valita jälkikäteen kuvia suoraan 8K-videosta ja tallentaa odottamattomia hetkiä, joista et olisi ehtinyt muuten saada kuvaa. Voit zoomata kuvatessasi ja luoda videoon dramatiikkaa tai koomisia tehosteita. Lisäksi voit käyttää langattomia kuulokkeita kuvauksen seuraamiseen tai kommentointiin. Videon äänestä tulee puhdasta suoraan langattomien kuulokkeittesi mikrofonin kautta.

Samsung Galaxy Note20 -puhelin kiinnitettynä Xbox One -peliohjaimeen.

Tehoa upeisiin pelielämyksiin

Pitkän työpäivän jälkeen on mukava rentoutua pelien parissa, joita voidaan pelata Xbox Game Pass-palvelussa. Palvelu tuo käyttöösi lähes sata peliä, joten Galaxy Note20 5G -sarjan puhelin on aina mukanasi oleva pelikonsoli. Voit liittää puhelimeen ulkoisen peliohjaimen ja hyödyntää nopeita 5G- ja Wi-Fi 6-yhteyksiä. Aidon oloinen pelituntuma minimaalisella viiveellä.

120Hz:n dynaaminen virkistystaajuus

Galaxy Note20 Ultran näytön 120 Hz:n virkistystaajuus on kaksi kertaa suurempi kuin Galaxy Note10:llä. Kuva on veitsenterävä ja vivahteikas, ja liikkeet ovat sujuvia pelatessasi. Katselukokemukset ovat omaa luokkaansa. Näytön dynaaminen virkistystaajuus mukautuu automaattisesti sen mukaan, mitä kuvassa pitää päivittää. Siten virtaa kuluu vähemmän ja voit pelata pidempään. Tehokas suoritin ja pitkäkestoinen akku varmistavat osaltaan optimaalisen pelikokemuksen.

Tehoa ylelliseen äänentoistoon

Galaxy Note20 5G-sarjan puhelimissa on AKG:n arvostettu studioääni ja Dolby Atmos -äänentoistotekniikkaa. Puhelimesi tarjoaa yksinkertaisesti upeita äänielämyksiä riippumatta siitä käytätkö sisäisiä kaiuttimia vai kuulokkeita.

Tehoa tehdä kaikesta mahdollista

Samsung Galaxy Note20 -puhelin Mystic Grey värissä

Nopeiden 5G- ja Wi-Fi 6-yhteyksien tehoa

Tehokkuus ja nopeus ovat parhaimmillaan, kun Galaxy Note20 -puhelinta käytetään huippunopeassa 5G-verkossa, joka laajenee koko ajan. Myös Wi-Fi-tekniikka on päivitetty Wi-Fi 6-versioon, jonka ansiosta vastaanotto on vakaampaa ja jopa 20 prosenttia nopeampaa monien Wi-Fi-verkkojen alueilla, kuten julkisissa kaupunkiympäristöissä. Suorituskykynsä ansiosta se on erinomainen puhelin niille, jotka rentoutuvat työpäivän jälkeen pelaamalla ja jotka haluavat nostaa pelaamisensa uudelle tasolle. Teho, akku ja Wi-Fi 6-yhteys varmistavat viiveettömän käyttökokemuksen.

Samsung Galaxy Note20 -puhelin Mystic Bronze värissä

Pitkäkestoinen ja nopeasti ladattava akku

Älykäs akku kestää normaalikäytössä yli vuorokauden. Pikalatauksella akun saa ladattua yli 50-prosenttisesti jo 30 minuutissa. Puhelimen voi tietenkin ladata langattomasti ja langattomalla virranjaolla voi ladata muita Qi-standardin mukaisia laitteita, kuten langattomia Galaxy Buds-kuulokkeita.

Samsung Galaxy Note20 -puhelin Mystic Green värissä

Optimoidun suorituskyvyn teho

Älykkään suorittimen toiminta optimoidaan tekoälyn avulla. Se maksimoi tehokkuuden ja virran kulutuksen sen mukaan, mitä puhelimella tehdään. Note20 Ultrassa on 12 GB RAM-muisti ja Note20:ssa se on 8 GB. Tallennustilaa puhelimissa on 256 GB. Kapasiteettia riittää vaativiin työtehtäviin sekä useampien sovellusten samanaikaiseen käyttöön. Jos tarvitset enemmän tilaa, tallennustilaa voidaan laajentaa microSD-kortilla jopa yhteen teratavuun asti. Kapasiteettia riittää vaativiin työtehtäviin sekä useampien sovellusten samanaikaiseen käyttöön.

Samsungin omien komponenttien teho

Galaxy Note20 -sarjan puhelimissa on tekniikkaa, joka pidentää akun kestoa ja saa muistin toimimaan tehokkaammin. Samsung valmistaa itse useimmat puhelinten osat, joten voimme optimoida niiden yhteistoiminnan. Se näkyy erityisesti Note20:n tehossa.

Samsungin teho ja upea muotoilu

Käsi pitelee Samsung Galaxy Note20 -puhelinta kohti kahta taulua.

Optimoidun muotoilun tehoa

Galaxy Note20 -malleissa on reilun kokoinen näyttö. Puhelin on kooltaan ja muodoiltaan kätevä käsitellä ja miellyttävä kädessä. Muistiinpanojen teko on sujuvaa S Pen-kynällä ja puhelimen selaaminen onnistuu yhdellä kädellä. Etukamera vie minimaalisen osan näytön pinta-alasta ja kehykset ovat lähes olemattomat, joten näyttö peittää periaatteessa koko puhelimen etupuolen. Voit käyttää useampia sovelluksia samanaikaisesti ongelmitta. Note20 ja Note20 Ultra on saatavana upeissa väreissä: Mystic Black, Mystic Grey ja Mystic Bronze. Vihreä Mystic Green on saatavana vain Gigantista.

Samsung Galaxy Note20 -puhelin Mystic Black värissä

Sujuvuuden ja turvallisuuden teho

Galaxy Note20 ja Note20 Ultra ovat pölyn- ja vedenkestäviä IP68-luokituksen mukaisesti. Puhelin selviytyy vedessä 1,5 metrin syvyydessä 30 minuutin ajan. Note20 Ultrassa on myös uusinta Gorilla Glass 7 -lasia. Palkittu Samsung Knox -tietoturvaratkaisu antaa monitasoista suojaa. Sisältöäsi suojaa myös näyttöön sijoitettu ultraäänellä toimiva sormenjälkitunnistus sekä kasvojentunnistus. Molemmissa malleissa on paikka kahdelle SIM-kortille tai yhdelle SIM-kortille, yhdelle e-SIM-kortille ja yhdelle micro-SD-kortille.