Skip to content Skip to navigation menu

 

 

Samsung Galaxy Note 9 - askel eteenpäin

Uusi Samsung Galaxy Note 9 ottaa askeleita eteenpäin älypuhelimen kehityksessä. Samsung on pitänyt edellisten mallien parhaat puolet, kuten Samsung Galaxy S9:n palkitun kameran, mutta kehittänyt Note 9-puhelinta muun muassa entistä tehokkaamman prosessorin ja akun muodossa. Samsung Note 9:n mukana tulee älykäs S Pen -kynä, joka on entuudestaan tuttu Note-sarjasta, mutta nyt entistä älykkäämpi muun muassa Bluetooth-yhteyden ansiosta.

 

S Pen -kynä Bluetoothilla

Samsung Galaxy Note 9 -älypuhelimen mukana tulee tietysti ikoninen S Pen -kynä. Se helpottaa arkeasi ja työntekoasi sekä tekee älypuhelimestasi työkalun, jonka avulla voit olla niin luova kuin tehokas. Kynän avulla voit tehdä muistiinpanoja avaamatta puhelintasi – piirtää, luonnostella ja kirjoittaa näytölle helposti ja nopeasti. Bluetooth-yhteyden ansiosta kynä toimii myös Note 9-puhelimen kauko-ohjaimena.

Nopeampi ja tehokkaampi

Galaxy Note -tuotesarjan uusin tulokas on edeltäjäänsä astetta parempi. Note 9:n prosessori on 53 prosenttia nopeampi kuin Note8:n, ja isojen tiedostojen käsittely onnistuu aiempaa sujuvammin. Note 9:n akun kapasiteettia on kasvatettu 21 prosenttia. Uudessa älypuhelimessa on lisäksi erittäin tarkka Super AMOLED -näyttö, AKG:n suunnittelemat sisäänrakennetut kaiuttimet ja 4000 mAh akku.

Huippuluokan kamera

Note 9-puhelimessa on sama testejä voittanut huippuluokan kamera kuin Samsung Galaxy S9:ssa. Sillä voit luoda persoonallisia emoji-kuvia omiin kuviisi perustuen ja lähettää niitä ystävillesi. Voit myös tallentaa hidastettua slow motion -videota 960 kuvan sekuntinopeudella (fsp), joten saat kaikki yksityiskohdat talteen. Puhelimessa on kaksoiskamera ja optinen zoomi.