Skip to content Skip to navigation menu

 

Ryhmä ihmisiä videoneuvottelussa kokoushuoneessa.

 

Videoneuvottelut - kokouksia paikasta riippumatta

Videoneuvottelut ovat olennainen osa yritysten sisäistä ja välistä kommunikointia. Oikeilla laitteilla videopuhelut sujuvat ongelmitta. Videoneuvottelujärjestelmän hankkiminen kokoushuoneeseen tekee kokouksista tehokkaampia ja säästää yrityksellesi aikaa ja rahaa. Konferenssilaitteistoon yhdistettävällä kannettavalla tietokoneella voit osallistua kokouksiin myös neuvotteluhuoneen ulkopuolelta. Gigantin yritysmyynnistä löydät videoneuvottelujärjestelmät tunnetuilta merkeiltä, kuten Konftel, Logitech, Samsung ja Polycom.

 

Ryhmä ihmisiä videoneuvottelussa kokoushuoneessa.

Gigantin yritysmyynti auttaa tuotteiden valinnassa

Videoneuvottelu on kätevä tapa pitää yhteyttä työtovereihin ja liikekumppaneihin vaikka toisella puolella maailmaa. Gigantin yritysmyynti auttaa sinua löytämään yrityksellesi sopivimman ratkaisun, oli se sitten kiinteä videoneuvottelulaitteisto kokoushuoneessa tai Bring Your Own Meeting (BYOM) -ratkaisu, jossa videoneuvotteluun voi osallistua omalta kannettavalta tietokoneelta.

Olemme tavoitettavissa! Asiakas- ja myyntipalvelumme, verkkokauppamme tai myymälähenkilökuntamme palvelevat sinua ja auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Rekisteröityneenä yritysasiakkaana saat apua ja neuvoja vaivatta.

Video- tai konferenssipuheluita voit myös helposti järjestää suosituilla ohjelmilla kuten Skype, Microsoft Teams tai Office 365.

Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut videoneuvottelujärjestelmän hankkimisesta. Myyntimme etsii juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi.

 

 

Ryhmä ihmisiä videoneuvottelussa kokoushuoneessa.

Videoneuvottelun edut

Mitä hyötyjä videoyhteydestä on kokouksissa tai neuvotteluissa? Modernit teknologiat ja laitteet ovat tehneet videopuheluista valtavirtaa, ja yritystasonkin ratkaisut ovat helppoja ja edullisia toteuttaa. Videoneuvottelujärjestelmä auttaa yritystäsi myös saamaan enemmän aikaan kokouksissa.

Säästä aikaa ja rahaa: Videoneuvotteluilla voi korvata osan liikematkoista ja niiden aiheuttamista kuluista, ja samalla säästyy myös aikaa.

Parempaa kommunikaatiota: Videoyhteys tekee keskustelujen ja neuvottelujen kulusta luonnollisempaa ja kommunikaatiosta selkeämpää.

Bring Your Own Meeting (BYOM): Kannettavalle tietokoneelle asennettavien sovellusten ja työkalujen avulla voit osallistua kokoukseen paikasta riippumatta.

Tehokkaampaa työskentelyä: Paremman kommunikaatio-yhteyden ansiosta päätöstenteko ja työskentely sujuu nopeammin.

Enemmän osallistujia: Voit koota tiimisi, liikekumppanisi ja asiakkaasi helposti samaan kokoukseen videoneuvottelulaitteiston välityksellä.
 

Ota yhteyttä Gigantti yritysmyyntiin: yritysmyynti@gigantti.fi