Skip to content Skip to navigation menu

 

 

Windows 10 Pro -Tehty yritystäsi varten

 

 

Omistatko pienen tai keskisuuren yrityksen? Jos vastasit kyllä, niin kerromme miksi on syytä päivittää Windows 10 Prohon.

Windows 7 -tuki päättyy 14. tammikuuta 2020. Nyt on aika siirtyä. Jos jatkat Windows 7: n käyttöä sen tuen päätyttyä, tietokoneesi toimii edelleen, mutta se saattaa olla alttiimpi tietoturvariskeille ja viruksille. Tietokoneesi käynnistyy ja toimii edelleen, mutta yrityksesi ei enää saa uusia päivityksiä Microsoftilta. Päivitä Windows 10:een, Office-pakettiin ja Intel® vPro ™ -alustaan.

 

Kaksi naista työskentelee kannettavan tietokoneen äärellä ja juttelevat keskenään.

 

1. Yritysluokan tietoturva

Tietojen, laitteiden ja identiteettien turvaaminen on välttämätöntä jokaiselle organisaatiolle. Windows 10 Pro antaa yrityksellesi suojausominaisuuksia monikerroksisessa lähestymistavassa, mukaan lukien BitLocker-salaus ja suojaus luvattomalta käytöltä. Kaikki mitä tarvitset, jotta yrityksesi voidaan turvata ja suojata nykyisiltä uhilta.

 

 

Kaksi miestä istuu metrossa ja työskentelevät tablet-laitteella.

 

2. Korkein tuottavuus

Windows saat asiat tehtyä – sekä bisneksen ja tekniikan suhteen. Se auttaa työntekijöitä saavuttamaan enemmän saumattoman organisaation, salamannopean käynnistysajan ja helppojen yhteistyötyökalujen kautta. Esimerkiksi asiakirjojen tulostaminen, allekirjoittaminen, skannaaminen ja lähettäminen vie aikaa. Windows-kosketusnäytöllä ja kynällä voit kirjautua näytölle.

 

 

Nainen istuu sohvalla kannettava sylissään. Kannettavan näytöllä näkyy Windows-aloituskuva.

 

3. Joustava, kuten sinä

Windows 10 Pro -laitteet on suunniteltu liiketoimintaa varten. Kestävät komponentit, tehokkaat akut, erinomaiset takuut ja luotettavat tukivaihtoehdot. Tämä tekniikka on suunniteltu työtä varten ja toimii kaikissa olosuhteissa. Laitteiden ja Windowsin suunnittelussa on painotettu liikkuvuutta, joustavuutta ja turvallisuutta.

 

 

Henkilö työskentelemässä kannettavalla tietokoneella.

 

4. Tehokkaat, modernit laitteet

Nykyaikainen laite tarjoaa uusia tapoja työskennellä ja mahdollistaa yrityksesi kehittymisen. Uudet laitteet tarjoavat yrityksellesi tehokkaat teknologiat, jolla voit käsitellä kasvavaa monimutkaisuutta organisaatiosi kasvaessa. Täydellinen esimerkki on 2-in-1-laitteet, jotka soveltuvat erittäin moneen käyttötarpeeseen. Varmista, että yrityksesi on valmis liiketoimintaan - myös tulevaisuudessa.

 

 

Työskentele haluamallasi tavalla paikasta riippumatta


Office 365 Business Premiumiin sisältyy sähköpostin isännöinti sekä Wordin, Excelin, PowerPointin ja Outlookin työpöytä-, mobiili- ja verkkoversiot. Mukana on myös muita yrityksen toimintaa ja kasvua tukevia työkaluja. Sovelluksia päivitetään jatkuvasti, joten ne eivät pääse koskaan vanhenemaan.

 

Sinulla on kysymyksiä, meillä on vastauksiaKyllä. Voit päivittää näiden vaatimusten kanssa yhteensopivat Windows 7 -PC:t, kun käytössä on täysi käyttöoikeus. Uusien laitteisto-ominaisuuksien hyödyntämiseksi suosittelemme vaihtoa uuteen PC:hen, jossa on Windows 10.

Voit jatkaa Windows 7:n käyttöä, mutta kun tuki päättyy, tietokoneen alttius tietoturvariskeille kasvaa. Windows toimii, mutta et enää saa suojaus- ja ominaisuuspäivityksiä.

Windows 7:n voi yhä asentaa ja aktivoida tuen päätyttyä. Tietoturvariskien ja virusten välttämiseksi Microsoft suosittelee kuitenkin päivitystä Windows 10:een.

Internet Explorer -tuki Windows 7 -laitteissa päättyy 14.1.2020. Windows-käyttöjärjestelmän osana Internet Explorerilla on sama tuen elinkaari.

Voit jatkaa Office 2010:n käyttöä, mutta tuen päättyessä tietokoneen alttius tietoturvariskeille kasvaa. Office toimii jatkossakin, mutta et enää saa suojaus- ja ominaisuuspäivityksiä.

Yhteyksiä Office 365 -palveluihin, kuten Exchange Onlineen, ei enää tueta 1.10.2020 jälkeen. Asiakkaiden tulisi päivittää Office 365 -pakettiin, joka sisältää Office-työpöytäsovellukset, jotta työt voivat jatkua normaaliin tapaan.

Office 2010:n voi yhä asentaa ja aktivoida tuen päätyttyä. Tietoturvariskien ja virusten välttämiseksi Microsoft suosittelee kuitenkin voimakkaasti päivitystä Office 365:een.

Asiakkaat voivat hyödyntää Office 365:n ilmaista kokeiluversiota, jonka avulla voi tutustua Officen uusiin ominaisuuksiin ja parannuksiin. Uudet Office 365 Business Premium -asiakkaat voivat myös saada mukautetun sähköpostitunnisteen ilmaiseksi yhdeksi vuodeksi.

Nyt asiakkailla on erinomainen tilaisuus arvioida teknologiastrategiaansa ja sitä, miten ne voivat hyötyä uusimpien yritysratkaisujen käytöstä. Microsoft 365:n (tai Office 365:n)* avulla työntekijät voivat tehdä entistä enemmän ottamalla käyttöön etätyöominaisuuksia, erinomaisia tuottavuustyökaluja ja työryhmäratkaisuja samalla, kun he ovat turvassa ja noudattavat paikallisia viranomaismääräyksiä.