Skip to content Skip to navigation menu
Jabra Evolve 65 MS Mono kuuloke
JABEVO65MSMO

104 ei sis. ALV

Loppunut varastosta

Saatavuus tulevaisuudessa
Langaton Jabra Evolve 65 MS Mono -kuuloke takaa selkeän äänen ilman taustahälyä. Kuulokkeessa on jopa 30 metrin langaton kantama ja mukavan pehmeä korvatyyny.
  • MS Lync -optimoitu
  • Sulkee pois taustahälyn
  • Langaton kuuloke

Langaton Jabra Evolve 65 MS Mono -kuuloke on suunniteltu parantamaan keskittymistäsi merkkivalon ja taustahälyä vähentävän melunpoistoteknologian ansiosta. Hyvin pehmustettu korvatyyny ei aiheuta painetta korvaan, joten kuulokkeen käyttö on mukavaa pitkienkin puheluiden aikana. Kuuloke takaa upean äänenlaadun puheluihin, mutta jättää toisen korvan vapaaksi, joten voit samalla seurata ympäristöäsi. Kuuloke on optimoitu Microsoft Lync -ohjelmalle ja se mahdollistaa puheluihin vastaamisen, puheluiden lopettamisen ja äänenvoimakkuuden säädön.

Muotoilu: Jos käytät kuulokkeita töissä suuren osan päivästä, Jabra Evolve 65 MS Mono -kuuloke tekee siitä mukavampaa. Kun haluat keskittyä, voit sytyttää punaisen valon joka viestii muille, että sinua ei sovi häiritä.

Langaton yhteys: Kuulokkeen voi yhdistää Bluetoothin välityksellä kahteen yhteensopivaan laitteeseen samanaikaisesti. Siinä on jopa 30 metrin langaton kantama ja jopa 10 tunnin akunkesto yhdellä latauksella.

Melunpoistoteknologia sulkee pois taustahälyn, jotta voit keskittyä vain meneillään olevaan keskusteluun ja äänesi kuuluu selkeänä.

Yhdistäminen: Kuulokkeen voi liittää samanaikaisesti sekä tietokoneeseen että toiseen Bluetooth-laitteeseen, kuten tablettiin tai älypuhelimeen.

Tuotteella on 1 vuoden takuu.

Tuotetiedot
Tyyppi Kuulokkeet
Kuulokkeen tyyppi On-ear -kuuloke
Liitäntätyyppi Langaton
Langaton teknologia Kyllä
Tyyli Sankakuulokkeet
Malli Jabra 385504
Tuotesarja Evolve 65 MS
Väri Musta
Sopiva käyttötarkoitus Toimisto
Valmistajan tuotekoodi 385504
Toiminnot ja ominaisuudet
Aktiivinen hälynpoisto Ei
Äänen voimakkuuden säätö Kyllä
Kaukosäädin Ei
Ohjaus/mikrofoni yhteensopivuus Windows
Mikrofoni Kuulokkeessa oleva
Liitännät
Kuulokeliitäntä Bluetooth
Langaton kantomatka jopa (metriä) 30
Ohjelmisto
Yhteensopiva käyttöjärjestelmä Android
Kapasiteetti, kulutus ja virta
Puheaika (h) 10
Latausaika (tuntia) 2