Skip to content Skip to navigation menu

 

Samsung Galaxy Note8 on suurempi ja vaikuttavampi! Laitteen Infinity-näyttö tarjoaa laajemman työskentelyalustan monipuoliseen käyttöön. Toimintopainikkeet on integroitu näyttöön ja älykäs S-Pen mahdollistaa muistiinpanojen tallentamisen ja luonnostelun suoraan näytölle. Älypuhelimessa on paikka kahdelle SIM-kortille, joten se sopii täydellisesti yhdistettyyn työ- ja vapaa-ajan käyttöön. Voit käyttää roiskesuojattua, IP68 -sertifioitua*, Note8:aa kaikissa ympäristöissä säästä riippumatta.

 


 

Rajaton Infinity-näyttö

Etsitkö älypuhelinta, joka on yhtä upea niin sisältä kuin ulkoa? Samsung Galaxy Note8 on siinä tapauksessa täydellinen valinta. Älypuhelimen laidasta laitaan ulottuva Infinity-näyttö tarjoaa laajan työskentelyalan ja yhä enemmän mahdollisuuksia. Puhelimen näyttöön integroidut painikkeet auttavat mukauttamaan näytön asetuksia helpolla tavalla ja mahdollistavat saumattoman käyttökokemuksen. Note8:ssa on lisäksi paineherkkä fyysinen kotipainike.

Käyttökokemus vertaansa vailla

Galaxy Note8 -älypuhelimessa on ohut rakenne, joten voit käyttää sitä helposti yhdellä kädellä. Edistyneiden ominaisuuksien ansiosta näytöllä navigointi on vaivatona ja tehokasta. Jaa näyttö kahteen osaan käyttääksesi kahta sovellusta rinnakkain. Katsele elokuvaa samalla kun kirjoitat viestejä tai tarkastat SoMe-profiilisi. Sovellusten moniajo ei ole näyttänyt koskaan näin hyvältä!

 
 

Suojaa digitaalinen elämäsi

Sormenjälkitunnistin ja iiristunnistus auttavat suojaamaan tiedostosi ja pitämään henkilökohtaiset tietosi turvassa. Iiristunnistus on jopa 200 kertaa perinteistä sormenjälkitunnistusta turvallisempi, joten voit valita suojauksen joka sopii käyttöösi parhaiten.

Satoi tai paistoi

Vesi ja pöly eivät aseta rajoitteita Galaxy Note8:n käytölle. Älypuhelimessa on IP68-sertifiointi, joten se on vedenpitävä 30 minuutin ajan jopa 1,5 metriä syvässä vedessä. Ota Note8 huoletta mukaan lenkille sateisena päivänä ja aseta se keittiön työtasolle astioita tiskatessasi.

Aina tarkkana

Älypuhelimen takakannessa on kaksi 12 megapikselin kameraa. Kaksoiskameran jokaisella pikselillä on kaksi erillisiä kuvadiodia, jotka toimivat silmän tavoin ja varmistavat äärimmäisen tarkat kuvat. Terävyyttä lisää myös nopea automaattitarkennus..

 

 

Kysymyksiä Note 8 puhelimesta?

Ota yhteyttä Gigantin Yritysmyyntiin niin autamme.
Puhelin: 020 500 5 500
Sähköposti: yritysmyyntipalvelu@gigantti.fi