Skip to content Skip to navigation menu
 

Lupaamme yritysasiakkaillemme kattavan valikoiman tuotteita aina halpaan hintaan. Samalla teemme parhaamme, jotta meillä asiointi on helppoa ja nopeaa. Tällä sivulla kerromme, kuinka yrityksesi hyötyy rekisteröitymisestä yritysmyyntimme asiakkaaksi. Rekisteröityneillä asiakkaillamme on täysi kontrolli yrityksen tilauksista budjetteineen, käyttäjistä sekä käyttäjien rooleista ja hyväksyntäprosesseista. Oikeassa yläkulmassa olevassa valikossa on yleiskatsaus useimpiin asetuksiin, tilaushistoriaan ja yksityiskohtiin. Alla on tietoja siitä, miten pääset alkuun.

Kun olet rekisteröitynyt Gigantin Yritysmyynnin asiakkaaksi voit helposti ja nopeasti asioida verkossa ja kaikissa myymälöissämme.

 
 

Luo käyttäjä, valitse salasana ja kirjaudu sisään

Jos olet uusi asiakas, voit rekisteröityä klikkaamalla tästä. Kirjoita nimesi, sähköpostiosoite ja Y-tunnus. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiviestin, jossa valitset salasanasi.

Kun klikkaat "Kirjaudu sisään" -linkkiä, pääset sisään kirjautumisruutuun, jossa voit kirjautua sisään suoraan tai nollata salasanasi. Kun klikkaat "Unohditko salasanan", lähetetään sähköpostiviesti, jossa valitset uuden salasanasi.

Käyttäjät

Kun olet kirjautunut sisään, sinulla on mahdollisuus nähdä, ketkä muut henkilöt yrityksessäsi on määritelty käyttäjäksi. Tämän löydät oikeasta yläkulmasta kohdassa "Yritykseni", klikkaamalla "Käyttäjät".

Jos haluat lisätä lisää käyttäjiä, voit tehdä sen itse, jos olet yrityksen pääkäyttäjä. Järjestelmänvalvojana voit myös muokata muiden käyttäjien tietoja, poistaa yrityksestä lähteneet käyttäjät tai antaa eri käyttäjille eri rooleja. Huomaa, että sinun on annettava itsellsi rooli "Asiakas" jotta pystyt tekemään tilauksia.

 

Kuinka luoda tili ja käyttäjärooleja

Kutsu käyttäjiä

Valitse «Oma yritykseni» sivun ylälaidasta ja valitse «Käyttäjät». Voit helposti kutsua käyttäjiä tai luoda ne itse. Käyttäjän kutsuun tarvitset vain sähköpostiosoitteen, tiedon mahdollisesta käyttäjäryhmästä ja mikä rooli käyttäjälle annetaan. Muut tiedot kutsuttu käyttäjä täyttää itse prosessin edetessä.

Lisää käyttäjiä itse

Jos lisäät käyttäjiä itse, tulee nämä kohdat täyttää:

 • Etu- ja sukunimi
 • Sähköpostiosoite
 • Käyttäjäryhmä
 • Rooli
 • Myönnetyt maksutavat

Tilausten hyväksymisprosessi

Voit lisätä niin monta käyttäjää kun tarvitset haluamillasi rooleilla. Lisätyt käyttäjät saavat sähköposti-ilmoituksen rekisteröinnistään. Voit myös muuttaa käyttäjien tietoja ja lisätä sekä poistaa niiden rooleja myöhemmässä vaiheessa yrityksesi sivujen ylläpidosta. Myös käyttäjien poistaminen onnistuu tätä kautta helposti. Käyttäjäroolit:

 • Ylläpitäjä: Pääsy kaikkiin asetuksiin ja tietoihin. Hallinnoi käyttäjien oikeuksia. Ei voi tilata tuotteita.
 • Asiakas: Voi tilata tuotteita, mutta ei pääsyä yrityksen tietoihin. Voi tarkkailla tietoja omasta tilaushistoriasta ja ylläpitäjän käyttäjälle luomasta budjetista.
 • Manageri: Näkee yrityksen tilaushistorian, rajoitetummat oikeudet kuin ylläpitäjällä.
 • Hyväksyjä: Hyväksyy asiakkaiden tilauksia, ei voi tilata itse.

Voit myös poistaa käyttäjän, muuttaa tai lisätä rooleja tai lisätä käyttäjän uusiin käyttäjäryhmiin.

Kustannuspaikat

Voit luoda erillisiä budjetteja eri kustannuspaikoille

Ylläpitäjä voi lisätä yritykselle kustannuspaikkoja. Se tehdään «Oma yritykseni»-sivulla ja myös budjetit luodaan tällä sivulla. Ylläpitäminen on helppoa ja nopeaa, vaikka kustannuspaikkoja on useita. Jokainen kustannuspaikka näkee oman budjettinsa.

 

Kuinka lisätä kustannuspaikka

Löydät «Lisää kustannuspaikka»-painikkeen yrityksesi omilta sivuilta. Lisää kustannuspaikalle nimi ja tunniste. Samalla sivulla voit muuttaa ja lisätä/poistaa kustannuspaikkoja. Myös kustannuspaikkojen budjetit lisätään kyseisellä sivulla.

Maksutavat

Pyydä laskutuslupaa

Vaikka yrityksesi olisi hankkinut tuotteita Gigantista laskulla aikaisemmin, tarvitsee yrityksen hakea lupaa maksaa laskulla Gigantin yritysmyynnin nettikaupassa.


Näin haet laskutuslupaa yrityksellesi:

 • Rekisteröidy/kirjaudu sisään oikean yläkulman linkistä
 • Paina "Yritykseni" -valikkoa oikean yläkulman linkistä
 • Valitse laskeutuvasta valikosta "Laskutustiedot"
 • Paina pyydä laskua
 • Saat laskutuspäätöksen 1-48 tunnin sisällä sähköpostiisi.

Luottokortti

Voit maksaa helposti VISA- ja Mastercard-luottokorteilla

Jäikö kysymyksiä?

Autamme mielellämme!
Puh: 020 500 5 500
Sähköposti: yritysmyyntipalvelu@gigantti.fi