Skip to content Skip to navigation menu
Plantronics B5200 Voyager UC Bluetooth kuuloke (musta)
PLAN20611001

120 ei sis. ALV

100+ Varastossa

Saatavuus tulevaisuudessa
Plantronics B5200 Voyager UC on kevytrakenteinen Bluetooth-kuuloke, joka takaa kuuluvuuden tuulisissakin olosuhteissa. Vastaa puheluihin äänikomennoilla tai asettamalla kuuloke korvalle. Kannettava latauskotelo pitää kuulokkeen aina käyttövalmiina.
  • 6-tasoinen WindSmart-teknologia
  • Vastaa puheluun asettamalla kuuloke korvalle
  • Äänikomennot

Plantronics B5200 Voyager UC -Bluetooth-kuuloke tarjoaa erinomaisen äänenlaadun tuulisissakin olosuhteissa ja istuu korvaan mukavasti. Helppokäyttöisen kuulokkeen mukana toimitetaan kannettava latauskotelo, joka takaa, että se on aina käyttövalmis.

WindSmart-teknologia: Kuulokkeessa on kuusitasoinen WindSmart-melunpoistoteknologia ja neljä mikrofonia, jotka takaavat, että kuuloke välittää sinun äänesi selkeänä ja minimoi kovankin tuulen aiheuttaman taustahälyn.

Yhdistäminen: Kuuloke voidaan liittää Bluetooth-yhteydellä kahteen puhelimeen samanaikaisesti, jotta voit vastata niin työ- kuin vapaa-ajan puheluihin vaivattomasti. Mukana tulevalla Bluetooth USB -vastaanottimella voit kuunnella kuulokkeiden kautta musiikkia tai muuta sisältöä tietokoneeltasi.

Latauskotelo: Mukana tuleva kannettava latauskotelo tarjoaa 7 tuntia ylimääräistä puheaikaa B5200 Voyager UC -kuulokkeen normaalin akunkeston lisäksi - yhteensä 14 tuntia. Voit tarkistaa sekä kotelon että kuulokkeen akun tilan hipaisemalla kotelossa olevia kuvakkeita.

Älykkäät sensorit: Kuulokkeen älykäs sensoriteknologia tunnistaa, onko kuuloke korvalla, ja kykenee sen perusteella ohjaamaan puhelut joko puhelimeen tai kuulokkeeseen, keskeyttämään musiikin toiston puhelun ajaksi, ja vastaamaan puheluihin automaattisesti kun asetat kuulokkeen korvalle.

Äänikomennot: Hallitse puheluita helposti äänesi voimalla - riittää, kun sanot "Vastaa" hyväksyäksesi puhelun, tai "Ohita" lähettääksesi sen vastaajaan.

Muut ominaisuudet:
- Bluetooth 4.1 -yhteys jopa 30 metrin kantamalla
- Nopea NFC-pariliitos
- Kosteuden kestävä

Myyntipakkaukseen sisältyy:
- B5200 Voyager UC -kuuloke
- USB-latauskaapeli
- Bluetooth USB -vastaanotin tietokoneeseen liittämistä varten
- Korvasovittimet (pieni+suuri, korvakoukku)

Tuotteella on 2 vuoden takuu.

Tuotetiedot
Tyyppi Handsfree
Malli Plantronics B5200 Voyager UC
Yhteensopivuus
Yhteensopiva (merkki) Kaikki merkit
Liitännät
Laturin tyyppi Micro USB
Kuulokeliitäntä Bluetooth 4.1
Langaton kantomatka jopa (metriä) 30
Toiminnot ja ominaisuudet
Kuulokkeen tyyppi In-ear kuuloke
Muotoilu ja sijoitus
Väri Musta
Kapasiteetti, kulutus ja virta
Puheaika (h) 7
Valmiusaika (h) 200