Skip to content Skip to navigation menu

Gigantti Yritysmyynti: Kaikkea mitä yrityksesi tarvitsee

Gigantti on yrityksesi kumppani, jonka avulla voit parantaa liiketoimintaasi. Meiltä saat kaikki teknologiaratkaisut ja -laitteet, joita yrityksesi tarvitsee.

Henkilökohtaisen palvelun avulla Gigantti varmistaa, että voit valjastaa teknologian tarjoamat mahdollisuudet liiketoimintasi tueksi. Yksittäisten laitteiden sijaan haluamme tarjota sinulle kokonaispalvelun, jolla varmistamme juuri sinulle sopivat ratkaisut – toimiston työvälineistä neuvottelutilojen uusimpiin teknologiaratkaisuihin, tai vaikkapa virtuaalitodellisuutta hyödyntäviin myynti- ja suunnittelutyökaluihin. Suunnittelun ja teknologian lisäksi hoidamme halutessasi myös asennukset ja huollot.

Gigantti tarjoaa yritysasiakkaan tuotteet ja palvelut edulliseen hintaan, sillä se nyt vaan on tyhmää yritysasiakkaanakin maksaa liikaa. Sinulle räätälöidyn yrityssopimuksen avulla määrittelemme juuri sinulle sopivan maksuajan ja hinnoittelun.

Sujuva palvelu on kunnia-asiamme. Yritysasiakkaana sinulla on käytössä 24/7-verkkopalvelu, puhelinpalvelu, kaikki Gigantin 38 myymälää sekä 18 yritysmyyntipistettä ympäri Suomen. Chatti- ja videopalvelujen välityksellä palvelemme sinua, missä ikinä oletkaan. Yhteyshenkilösi tulee myös mielellään palvelemaan sinua luoksesi. Meiltä saat kaiken kerralla kuntoon ja voit huoletta keskittyä työntekoon!


Digital Signage -infonäytöt

Infonäyttöjen avulla viestit asiakkaillesi esimerkiksi myymälöissä, ravintoloissa tai yrityksesi aulatiloissa. Näyttöjen lisäksi palveluun kuuluu ohjelmisto, jolla hallitset vaivattomasti näyttöjesi sisältöjä reaaliajassa.

Taukotilat

Suunnittelemme ja varustelemme taukotilasi keittiöineen, kodinkoneineen, infonäyttöineen ja kahviautomaatteineen juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiviksi kokonaisuuksiksi.

Työvälineet

Laadukkaat tietokoneet, tabletit, printterit, puhelimet, mobiili- ja kiinteät liittymät varmistavat, että bisneksesi luistaa. Palveluumme kuuluvat laitteiden lisäksi asennukset, ohjelmistot, takuut ja virusturvat. Lisätarvikkeet, kuten laukut, adapterit tai vaikkapa headsetit, saat helposti hankittua samalla. Leasing-sopimuksella varmistat aina parhaat laitteet ja ratkaisut sekä saumattoman huollon ja varalaitteet.

Älykkäät neuvottelutilat

Laadukkaat neuvottelutilat takaavat miellyttävät ja tehokkaat asiakastapaamiset. Tyypillisesti toimitamme ja asennamme kokonaisuuden, joka kattaa näytöt, projektorit ja äänentoistojärjestelmän. Tarpeesi mukaan voimme uusia neuvottelutilasi kokonaan. Avaimet käteen -kokonaisuuteen kuuluu tilan suunnittelu, kalustaminen ja teknologiaratkaisut. Suosittelemme Leasing-toimintamallia, jolloin palveluun sisältyvät huolto- sekä muut palvelut, joilla varmistetaan, että kaikki toimii aina huolettomasti ja mutkattomasti.

Kokonaispalvelut kiinteistöyrityksille

Gigantilla on yli 10 vuoden kokemus kodinkonekokonaisuuksien toimituksista ja asennuksista kiinteistöihin. Toimitamme vuorokauden sisällä koko asunnon tai toimistonkalustuksen keittiön uusimmista kodinkoneista vaikkapa ilmalämpöpumppuihin. Nopean ja varman toimituksen lisäksi kokonaispalveluun kuuluvat asennukset ja huollot.