Skip to content Skip to navigation menu
Samsung Galaxy Note 9 älypuhelin (sininen)
SAMN9128GBBL

749 ei sis. ALV

100+ Varastossa

Samsung Galaxy Note 9-älypuhelimessa on rajaton Infinity-näyttö, kaksoiskamera selkeiden kuvien ottamiseen sekä S Pen -styluskynä, joka tekee siitä tehokkaan laitteen niin työskentelyyn kuin vapaa-ajan käyttöön.
  • 6,4" Infinity-näyttö, S Pen -kynä
  • 12 Mpx kaksoiskamera
  • 4000 mAh akku, 128 GB muisti

Samsung Galaxy Note 9 -älypuhelin tarjoaa seuraavan sukupolven rajattoman mobiilikokemuksen 6,4” kehyksettömällä Infinity-näytöllä, jonka ansiosta se mahtuu täydellisesti myös taskuusi. Ikoninen S Pen -stylus mahdollistaa nopean ja tarkan muistiinpanojen tekemisen ja luonnostelun. Samsung Galaxy Note 9 -älypuhelimen edistyneet ominaisuudet täyttävät vaativammankin käyttäjän toiveet.

Infinity-näyttö
Älypuhelimen kehyksettömässä näytössä on korkea 2960x1440-resoluutio, joka toistaa kuvan terävänä kirkkaissa väreissä. Paineherkkä kotipainike ja näyttöön integroidut painikkeet tarjoavat saumattoman käyttökokemuksen. 6,4-tuumaisen näytön reunojen kaartuva muotoilu varmistaa, että puhelin tuntuu käteen sopivalta ja käyttö luonnolliselta. Suuri, laidasta laitaan ulottuva näyttö tarjoaa laajan työskentelyalustan monipuoliseen käyttöön: Voit jakaa näytön kahteen osaan käyttääksesi kahta sovellusta rinnakkain – selaa nettiä samalla kun kirjoitat viestejä tai hyödynnät erilaisia sovelluksia. Sovelluksien samanaikainen käyttö on nyt helpompaa kuin koskaan.

Kamerat
12 Mpx kaksoiskamera tarjoaa valovoimaisemmat, terävämmät ja yksityiskohtaisemmat kuvat täydellisellä väreillä ja kontrastilla. Aiempaa nopeamman automaattitarkennuksen ansiosta ikuistat ohikiitävät huippuhetket entistä tarkemmin. Etukannen 8 Mpx kameralla nappaat täydelliset selfiet ja ryhmäkuvat.

S Pen
Päästä luovuus valloilleen tai kirjoita muistiinpanoja jopa näytön ollessa lukittuna. Paineherkkä S Pen on täydellinen työväline luonnoksien piirtämiseen, muistiinpanojen kirjoittamiseen tai esimerkiksi emojien suunnitteluun. Voit kommentoida kuvia uudella tavalla tai tehdä merkintöjä asiakirjoihin – S Pen -kynällä vain mielikuvitus on rajana.

Vedenpitävä
Älypuhelin on tärkeä osa päivittäistä elämäämme, jonka vuoksi sen tulee kestää arjen asettamia haasteita ja olosuhteita. Voit käyttää Samsung Galaxy Note 9 -älypuhelinta säällä kuin säällä. Älypuhelimen vedenpitävä rakenne kestää upotuksen 1,5 metrin syvyyteen asti ja se sietää erinomaisesti vesiroiskeita.

Uskomaton suorituskyky
Samsung Galaxy Note 9 -älypuhelimen kahdeksanydinprosessori ja 6 GB keskusmuisti takaavat puhelimen toimintojen tehokkaan ja nopean käytön.

Android 8.1 Oreo
Tee enemmän asioita nopeammin. Android 8.1 Oreo -käyttöjärjestelmä mahdollistaa kahden sovelluksen vierekkäisen käytön. Monipuoliset asetukset muistutuksille mahdollistavat mm. ääni- ja värinäilmoituksien ajoitetun vaimentamisen sovelluskohtaisesti. Oreo myös suojaa puhelintasi viruksilta ja tietomurroilta reaaliaikaisella turvaskannauksellaan.

Dual-SIM
Dual-SIM-ominaisuus mahdollistaa kahden puhelinnumeron samanaikaisen käytön. Tämän ansiosta et tarvitse erillisiä puhelimia esimerkiksi työ- ja yksityisnumeroille.

Parannetut turvaominaisuudet
Samsung Galaxy Note 9 pitää tiedostosi ja henkilökohtaiset tietosi turvassa sormenjälkitunnistimen ja huipputurvallisen iiris-skannerin takana.

Muut ominaisuudet
- USB-C 3.0 -portti nopeaan lataukseen ja tiedonsiirtoon
- 4G LTE
- Tukee GPS/GLONASS-paikannusta
- Kaksikaistainen WiFi-ac ja Bluetooth 5.0

Päätelaitteen ja myyntipakkauksen tarvikkeiden takuu 24 kk. Akun takuu 6 kk.

Puhelimen Internet-toiminnot edellyttävät verkkoyhteyttä. Verkkoyhteyden muodostamisesta ja esimerkiksi mediatiedostojen lataamisesta ja ohjelmistojen lataamisesta/päivittämisestä siirretystä datasta operaattori laskuttaa erikseen, mikäli liittymään ei ole kytketty kiinteähintaista datapakettia. Kysy lisätietoja matkapuhelinoperaattoriltasi.

Tuotetiedot
Tyyppi Älypuhelin
Matkapuhelimen tyyppi Kosketusnäyttö
Merkki Samsung
Malli Galaxy Note 9
Väri Musta
Mallin tunnistusnumero SM-N960FZKDNEE
SIM-kortin tyyppi Nano-SIM
Dual SIM Kyllä
Operaattorilukitus Ei
IP luokitus IP68 vesitiivis
Käyttöjärjestelmä ja järjestelmävaatimukset
Käyttöjärjestelmä Android
Käyttöjärjestelmän tyyppi Oreo 8.1
Prosessori
Suorittimen nopeus (GHz) 2.7
Ydinten lukumäärä 8
Kamera
Digitaalikamera Kyllä
Kamera resoluutio (MP) 12
Automaattitarkennus Kyllä
Valotusaukko 1.7
Videotallennus Kyllä
Videotallennuksen resoluutio 4K (2160 p)
Toissijainen kamera Kyllä
Kakkoskameran resoluutio (megapikseliä) 8
Näyttö
Näyttö (toiminnot) Super AMOLED
Koko (tuuma) 6.4
Näytön resoluutio (leveys x korkeus) 2960x1440
Kosketusnäyttö Kyllä
Kosketusnäytön tyyppi Kapasitiivinen
Tallennus ja muisti
Keskusmuisti (GB) 6
Sisäinen muisti (GB) 128
Yhteensopivat muistikortit Micro SD
Max. muistikortti 512
Liitännät
3G Kyllä
4G Kyllä
Verkko (4G) Kyllä
GPRS Kyllä
EDGE Kyllä
Bluetooth Kyllä
Bluetoothin tyyppi 5.0
NFC Kyllä
Wi-Fi Kyllä
Wi-Fi Direct Kyllä
Liiitännät USB-C
USB 3.1 1x USB-C 3.0
3.5mm mini-jack Kyllä
Toiminnot ja ominaisuudet
Stereo äänilähtö Kyllä
Musiikkisoitin Kyllä
Videosoitin Kyllä
Kaiutinpuhelin Kyllä
Kalenteri Kyllä
GPS Kyllä
GLONASS Kyllä
Musiikkitila Kyllä
SMS Kyllä
MMS Kyllä
E-Mail Kyllä
Kapasiteetti, kulutus ja virta
Akun/paristojen tyyppi Litium-ioni
Akunkesto (mAh) 4000
Mitat ja paino
Korkeus (cm) 16.25
Leveys (cm) 7.46
Syvyys (cm) 0.85
Paino (g) 195
Myyntipakkauksen sisältö
Akku Sisäänrakennettu
Laturi Kyllä
Mukana muistikortti Ei
Liitoskaapeli Kyllä
Stylus-kynä Kyllä