Skip to content Skip to navigation menu

 

Tehokkaat laitteet mahdollistavat uskomattomat saavutukset. Monipuoliset, älykkäät laitteet takaavat täydellisen tasapainon suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden välillä. Jokainen Surface-laite on suunniteltu huolellisesti juuri tätä tarkoitusta varten. Surface saa enemmän aikaan - aivan kuten sinäkin. Lue lisää laitteista tältä sivulta.

 

Surface Laptop

Surface Laptop on puhdaslinjainen ja todellinen muotovalio. Tyylikäs ulkokuori kätkee sisälleen älykkäitä toimintoja ja tehoa ilman rajoja. Kevyen ja ohuen muotoilunsa ansiosta tämä premium-luokan kannettava sujahtaa helposti laukkuun ja kulkee mukana minne menetkin. Intel® Core™ i5 ja i7 prosessorit, erittäin pitkä akkukesto, jopa 512 GB SSD-muisti sekä muut nerokkaat ominaisuudet nostavat tehokkuuden ja luovuuden uuteen ulottuvuuteen.


Upea kosketusnäyttö

Koe nopeampi, helpompi ja luonnollisempi navigointi PixelSense™-kosketusnäytöllä. 13,5 tuuman näyttö tarjoaa 3,4 miljoonaa pikseliä, jotka tekevät kuvasta veitsenterävän. Reunasta reunaan ulottuva näyttö tarjoaa enemmän tilaa ideoillesi. Älykäs ja erittäin herkkä Surface-kynä(myydään erikseen) tekee käytöstä entistä monipuolisempaa.


Surface Pro

Surface Pro on nyt entistä tehokkaampi ja nopeampi. Intel® Core™ -prosessorin ansiosta Microsoftin viimeisin taideteos tarjoaa entistä paremman suorituskyvyn. Valittavanasi on m3-, i5- tai i7-suoritin mallista riippuen.

Tietokone on saatavana jopa 512 GB SSD-muistilla ja sisältää jopa 50 % pidemmän akun keston ja n. 2,5 kertaa paremman suorituskyvyn verrattuna Surface Pro 4 -laitteeseen.

Monipuoliseen mobiilikäyttöön

Luo, opiskele, työskentele ja pelaa lähes missä tahansa. Entistäkin parempi, erittäin kevyt Surface Pro takaa täydellisen mobiilituottavuuden missä ikinä oletkin. Tietokone on mitoiltaan 292 mm x 201 mm x 8,5 mm ja painoltaan vaivaiset 770 grammaa (riippuen mallista). Erittäin pitkän akunkeston ansiosta työskentelet läpi päivän aina iltaan asti. Kauniit pyöristetyt kulmat ja pehmeät muodot tekevät tietokoneesta helpon käsitellä.Juuri sinun näköinen Pro


Viimeistele Surface Pro seuraavan sukupolven lisävarusteilla. Kokeile uutta Surface Arc Mouse* -hiirtä, Surface Pro Signature Type Cover* -näppäimistökoteloa ja Surface-kynää*, jonka käyttäminen tuntuu täysin luonnolliselta, niin kirjoittaessa kuin luonnosten piirtämisessä. Futuristinen ja innovatiivinen Surface Dial* -hallintayksikkö viimeistelee tietokoneen käyttökokemuksen.(*Kaikki lisätarvikkeet myydään erikseen.)


Surface Book

Surface Book on rajoja rikkova kannettava, joka on varustettu irrotettavalla 13,5 tuuman PixelSense™ näytöllä sekä Intel® Core™ i5- tai i7 -prosessorilla. Nämä ja useat muut mahtavat ominaisuudet tekevät Surface Bookista rajoja rikkovan kannettavan, joka päästää luovuutesi valloilleen.

 

Uskomatonta suorituskykyä

Microsoft Surface Book -tietokone asettaa kannettaville tietokoneille uuden standardin. Tyylikäs muotoilu ja tehokkaat ominaisuudet täydellisessä tasapainossa. Suorituskykyisellä Surface Bookilla voit käyttää myös vaativia ohjelmia, kuten Maya®, Solidworks ja AutoCAD2 ohjelmistojen täysversioita ilman ongelmia.


Surface Studio

Surface Studio -tietokone on suunniteltu erityisesti luovaa työskentelyä varten, jossa ideat ja luovuus heräävät eloon aivan uudella tavalla. Luonnostele, mittaa ja editoi kuvia entistä monipuolisemmin, aivan kuin luovassa studiossa. Microsoft Surface Studio tarjoaa rajattomat mahdollisuudet.Täydellinen näyttö ideoillesi

Surface Studio tekee luovasta prosessista entistä tehokkaampaa. Surface Studio mukautuu jokaisen työprosessin vaiheeseen. Zero Gravity Hinge -saranamekanismin ansiosta näyttö kääntyy haluamaasi kulmaan kevyellä kosketuksella. Kosketa, piirrä, visualisoi ja kehitä ideoitasi luonnollisella tavalla – aivan kuten kynällä ja paperilla. Monipuolisten lisävarusteiden, kuten Surface Kynän (sisältyy tuotepakkaukseen), Surface Dialin ja Windows Inkin ansiosta vapautat ja toteutat villeimmät ideasi.Näyttö vailla vertaa

Surface Studio on varustettu uskomattoman ohuella 28-tuuman PixelSense-näytöllä. 10-bitin värisyvyys ja 13.5 miljoonaa pikseliä tarjoavat ideoillesi ja luovalle prosesseille täydellisen työskentely alustan. Hämmästy näytön tarkkuudesta ja tarkastele kokonaisuutta huoneen toiselta puolelta tai uppoudu yksityiskohtiin lähietäisyydeltä.


 

 

Kysymyksiä Surface-tuotteista?

Ota yhteyttä Gigantin Yritysmyyntiin niin etsimme juuri oikean tarpeisiisi sopivan Surface-laitteen.

Puhelin
020 500 5 500
Sähköposti
yritysmyyntipalvelu@gigantti.fi