Skip to content Skip to navigation menu
iPad (2018) 128 GB WiFi + Cellular (tähtiharmaa)
IPADMR722KNA

475 ei sis. ALV

100+ Varastossa

Muotoilultaan kevyt ja ohut iPad tarjoaa työkalut opiskelijoille, opettajille ja luovaa työtä tekeville. 9,7” Retina-näyttö ja Apple Pencil -kynän tuki tekevät uuden sukupolven iPadista korvaamattoman kumppanin niin työskentelyyn kuin vapaa-aikaan.
  • 9,7" Retina-näyttö, Apple Pencil -tuki
  • A10 Fusion -prosessori, jopa 10 tunnin akun kesto
  • Touch ID, WiFi-ac, 4G LTE -yhteys

Päästä luovuutesi valloilleen, työskentele tehokkaammin ja huvittele hauskemmin. Tätä kaikkea on kuudennen sukupolven iPad. Kuvittele käyttöösi työkalut, joiden avulla opiskelusta tulee monipuolisempaa, helpompaa ja hauskempaa. Suorituskykyinen ja intuitiivinen iPad on mitä parhain opiskelukaveri.

Mahtuu laukkuun täydellisesti
Vain 7.5 mm ohut ja 478 g kevyt iPad vapauttaa sinut raskaiden koulukirjojen, kansioiden ja muistiinpanovälineiden raahaamisesta. Helposti mukana kulkevaa iPadia on myös helppo käsitellä yhdellä kädellä.

Terävä Retina-kosketusnäyttö
9.7” Retina-näyttö tarjoaa erittäin terävän ja elävän kuvan yli 3 miljoonan pikselin voimalla. Näe kuvat, videot ja muu sisältö tarkasti silmiä rasittamatta. Näytön sormenjälkiä hylkivä pinnoite varmistaa kirkkaan kuvan myös pitkään käytettäessä.

Apple Pencil -yhteensopiva
Kuudennen sukupolven iPadissa on tuki Apple Pencil -kynälle, joka tekee muistiinpanojen tekemisestä, piirtämisestä, maalaamisesta ja esimerkiksi kotitehtävien korjaamisesta entistä monipuolisempaa. Paine- ja kallistusherkkä Apple Pencil -kynä on täydellinen työkalu erityisesti luovaan työskentelyyn. iPadin näyttö tunnistaa paineen ja kallistuksen pikselintarkkuudella – aivan kun oikea kynä. Päivitetty iWork-ohjelmistopaketti: Pages, Keynote Numbers ja iBook Author tukevat nyt Apple Pencil -kynän ominaisuuksia.

Uskomatonta suorituskykyä
iPad on varustettu edistyneellä 64-bittisellä A10 Fusion -sirulla, jonka ansiosta sovellusten moninajo ja vaativien ohjelmien käyttö on erittäin sujuvaa.

Luotu langattomaksi
Pidä yhteyttä paikasta riippumatta. iPad on varustettu nopealla kaksikaistaisella WiFi-ac-moduulilla, jonka ansiosta videoiden striimaus on ongelmatonta ja suurien tiedostojen latausajat lyhyitä. Nopea 4G LTE -yhteys tarjoaa jopa 300 Mbps/s tiedonsiirtonopeuden sekä Bluetooth 4.2 -tekniikan avulla liität iPadiisi tarvittavat lisälaitteet.

Touch ID -sormenjälkitunnistin
Home-painikkeeseen sijoitettu Touch ID -sormenjälkitunnistin tarjoaa nopean ja turvallisen tavan avata ja lukita laite. Voit käyttää Touch ID:tä eri toimintojen vahvistukseen tai maksujen hyväksyntään.

Ikuista muistot
Ota laadukkaita, kontrastirikkaita ja värikylläisiä kuvia 8 megapikselin takakameralla. Kamerassa on taustavalaistu kenno viiden elementin objektiivilla, automaattitarkennus, kasvojentunnistus ja mahdollisuus sarjakuvaukseen. Tallenna Full HD 1080p -resoluutioisia videoita myös hidastettuna, sekä lisää digitaalista sisältöä todellisen maailman kuviin AR-sovellusten avulla. Retina-salamavalolla varustetulla FaceTime HD -kameralla hoidat videokeskustelut 720p HD -tarkkuudella tai otat 1.2 Mpx kuvia.

iOS 11
Ennennäkemättömän edistyksellinen iOS 11 -käyttöjärjestelmä pitää sisällään useita parannuksia, kuten älykkäät vinkit ja muistutukset ja tehostetut turvaominaisuudet. Vaihda sovellusten välillä pyyhkäisemällä näytön alareunaa, pyyhkäise ylöspäin palataksesi kotinäytölle tai paina sivupainiketta, jolloin Siri auttaa sinua. Uudet opiskeluun suunnitellut ominaisuudet tekevät oppimisesta ja opettamisesta entistä monipuolisempaa. Käyttöjärjestelmän edistyneet tietoturvaominaisuudet varmistavat, että sinun ja esimerkiksi oppilaidesi henkilökohtaiset tiedot pysyvät suojattuna, eikä niitä pääse tarkistelemaan kukaan muu kuin opettaja.

iCloud-pilvipalvelu
Apple tarjoaa laitteen hankkiville kouluille ja oppilaille 200 GB iCloud-tallennustilaa käyttäjää kohden. Tallenna pilvipalveluun muistiinpanot, projektit, opetusmateriaalit sekä henkilökohtaiset tiedostot.

Saatavilla olevat lisävarusteet (myydään erikseen)
- Logitech-näppäinkotelo muuntaa iPadisi kannettavaksi, jolla työskentelet entistä tehokkaammin
- Lu

Tuotetiedot
Tyyppi Tablet-laite
Malli Apple iPad MR722KN/A
Tuotesarja iPad
Valmistajan tuotekoodi MR722KN/A
Prosessori
Valmistaja CPU Apple
Prosessori Apple A10
Prosessorin ominaisuudet 64-bit (M10 Motion)
Tallennus ja muisti
Tallennusmuoto Flash
Tallennustila (GB) 128
Kokonais tallennustila (GB) 128
Ääni
Sisäänrakennetut kaiuttimet Kyllä
Sisäänrakennettu subwoofer Ei
Mikrofoni Kyllä
Näyttö
Koko (tuuma) 9.7
Näytön tyyppi IPS
Standardi Retina-näyttö
Kosketusnäyttö Kyllä
Kosketusnäytön teknologia 10 sormen monikosketus
Max. resoluutio 2048 x 1536
Kuvasuhde 4:3
Näytön teknologia Apple Pencil
Kamera
Integroitu web-kamera Kyllä
Web-kameran sijoitus Takakansi
Web-kameran ominaisuudet Automaattitarkennus
Valokuvatallennus, megapikseliä (etupuoli) 1.2
Videotallennus, megapikseliä (etupuoli) HD (720p)
Valokuvatallennus, megapikseliä (takapuoli) 8
Videtallennus, megapikseliä (takapuoli) Full HD (1080p)
Liitännät
Wi-Fi Kyllä
Langaton standardi 802.11a/b/g/n/ac
Bluetooth Kyllä
Bluetoothin tyyppi Bluetooth 4.2
NFC Ei
Tuki matkapuhelinverkolle 4G (LTE)
Lightning-liitäntä Kyllä
SIM-korttipaikka Kyllä
SIM-kortin tyyppi Nano-SIM
Muistikorttipaikka Ei
Liitettävyys Wi-Fi + Cellular
Muut liitännät Touch ID
Toiminnot ja ominaisuudet
GPS Kyllä
GLONASS Kyllä
Osoitin Kosketusnäyttö
Käyttöjärjestelmä ja järjestelmävaatimukset
Käyttöjärjestelmän tyyppi iOS
Käyttöjärjestelmä versio iOS 11
Kapasiteetti, kulutus ja virta
Akun/paristojen tyyppi Lithium-polymer
Valmistajan ilmoittama akun kesto (tuntia) 10
Akku - Tekniset tiedot 32.4 WHr
Muotoilu ja sijoitus
Väri Space Gray
Rungon materiaali Alumiini
Mitat ja paino
Korkeus (cm) 24
Leveys (cm) 16.95
Syvyys (cm) 0.75
Paino (g) 478