Skip to content Skip to navigation menu

Toimitustavat

Toimitamme tilaukset haluamaasi osoitteeseen sovittuna ajankohtana. Alla lisätietoa toimitustavoistamme. Kun tilaus toimitetaan keskusvarastoltamme, saat seurantatunnuksen jonka avulla voit seurata toimituksen etenemistä.

Pakettitoimitukset:

Pienemmät (enintään 35 kg) tuotteet toimitamme Matkahuollon Jakopakettina suoraan yrityksesi toimipisteeseen pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä. Normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää ja teemme kaiken mahdollisen jotta tilauksesi toimitettaisiin pikaisesti. Jos olet tilannut tuotteen jota ei ole varastossa ostohetkellä, toimitamme sen heti kun olemme vastaanottaneet toimituksen keskusvarastollemme.

Toimitus kynnykselle: 

Yli painavat 35 kg tuotteet kuten isot kodinkoneet, suuret televisiot, jne. Tilaus toimitetaan talon ulko-ovelle. Asennuspalvelut ei käytettävissä. Valitse tuotetta tilatessasi haluamasi toimitusaika ja -päivämäärä. Soitamme sinulle 30 minuuttia ennen tuotteen saapumista. Jos toimituskohteeseen ei ole tietä, toimitetaan tuote niin lähelle kuin se tietä pitkin on mahdollista. Ilmoita meille tarvittavat tiedot tiestä, ovikoodista, kerroksesta, hissistä sekä kapeista ja jyrkistä portaikoista. Huomaathan, että kuljettajat eivät riisu työturvallisuussyistä kenkiä, joten suojaa lattia tarvittaessa.

Toimitus perille:

Yli painavat 35 kg tuotteet kuten isot kodinkoneet, suuret televisiot, jne. Tilaus toimitetaan perille asti. Voit tilata lisäksi sähkö- ja vesiliitäntöjen asentamisen. Valitse tuotetta tilatessasi haluamasi toimitusaika ja -päivämäärä. Soitamme sinulle 30 minuuttia ennen tuotteen saapumista. Jos toimituskohteeseen ei ole tietä, toimitetaan tuote niin lähelle kuin se tietä pitkin on mahdollista. Ilmoita meille tarvittavat tiedot tiestä, ovikoodista, kerroksesta, hissistä sekä kapeista ja jyrkistä portaikoista. Huomaathan, että kuljettajat eivät riisu työturvallisuussyistä kenkiä, joten suojaa lattia tarvittaessa.

Kodinkoneiden kuljetukset

Voit tilata suuret tuotteet perille kannettuna tai toimitettuna kynnykselle. Voit valita sinulle sopivan toimitusajankohdan jo tilausvaiheessa. Kuljettaja soittaa tuntia ennen toimitusta varmistaakseen vastaanottajan paikallaolon ja muut toimituksen yksityiskohdat.

Jälkitoimitukset

Vaikka tilauksesi toimitettaisiin osissa, maksat vain yhdestä toimituksesta. Toimitushinta muodostuu nopeuden, sijainnin ja tuotteiden perusteella.Toimitukset vain kotimaahan. Emme toimita Ahvenanmaalle.