Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Epoq luonnonkivestä tehty työtaso

Epoq työtasot - kivi

Kivestä valmistetut työtasot ovat ainutlaatuisia taideteoksia. Ei ole olemassa kahta samanlaista kivilaattaa eikä kahta täysin samanlaista työtasoa. Graniitista ja marmorista valmistetut tasot ovat kautta aikojen olleet leipureiden suosikkivalintoja.

Eri kivet ovat ominaisuuksiltaan niin erilaisia, että luonnonkivestä ei voi puhua yhtenä materiaalina. Monet kivitasot kestävät hyvin kuumuutta, vettä ja naarmuja. Kivitasot ovat helppohoitoisia, mutta osalle kivimateriaaleista pintakäsittely on tarpeen.
Kuvituskuva lämmönsietokyvystä asteikolla 1-5: 4

Lämmönkestävä

Kuvituskuva vedenkestävyydestä asteikolla 1-5: 5

Vedenkestävä

Kuvituskuva hinnasta asteikolla 1-5: 3

Hinta

Kuvituskuva helppohoitoisuudesta asteikolla 1-5: 2

Hoito ja huolto*

Uniikki kivitaso keittiöösi

*Jotkin kivityypit, kuten marmori, ovat toisia huokoisempia. Ne naarmuuntuvat helpommin ja voivat myös värjäytyä, jos työtasolle roiskuu nesteitä tai happamia ainesosia. Tällaisia kivitasoja voidaan suojata pintakäsittelyllä, mutta värjäytymiltä ei voi välttyä kokonaan. Sanotaankin, että huokoisen kivitason pinta patinoituu käytön myötä. Sensa-kivitasot ovat poikkeus, sillä niiden pintakäsittely suojaa työtasoa noin 15 vuoden ajan. Vähemmän huokoiset työtasot, kuten graniitti, ovat erittäin kovia eivätkä naarmuunnu niin helposti.

Luonnonkivitasot valmistetaan laatoista, jotka on louhittu kivilouhoksista ympäri maailmaa. Laatat leikataan ja kiillotetaan, ja ammattilaisten käsissä ne muuttuvat upeiksi työtasoiksi. Kaikki kivitasojen muutokset ja leikkaukset on tehtävä tehtaalla.

Kivitasot kestävät kuumuutta paremmin kuin teollisesti puristamalla valmistetut kivitasot, mutta niitä ei saa altistaa lämpöshokille. Älä siis aseta kylmää astiaa kohtaan, jossa on hetkeä aikaisemmin ollut kuuma astia. Luonnonkivi varastoi itseensä lämpöä pitkäksi aikaa, joten suosittelemme käyttämään pannunalusia kuumien astioiden alla.

Pyyhi tahrat pois heti

Kivitason päivittäinen puhdistus sujuu parhaiten vedellä ja astianpesuaineella tai kvartsikiven ja graniitin puhdistukseen tarkoitetulla puhdistusaineella. Älä koskaan käytä valkaisuainetta, ammoniakkia tai hankaavia puhdistusvälineitä. Itsepäisimmät tahrat voit puhdistaa luonnonkivitasoille tarkoitetuilla tahranpuhdistusaineilla.

Useimmat kivitasot kestävät vesiroiskeita, mutta huokoisten tasojen pintaan saattaa ilmestyä tummia läiskiä, jos et heti kuivaa roiskeita. Huokoiset työtasot ovat myös herkempiä hapoille, öljyille ja nesteille – esimerkiksi ruokaöljylle, rasvalle, sitrushedelmille, viinille, kahville, teelle ja tomaattikastikkeelle. Suosittelemme pyyhkimään tahrat heti pois, jotta työtaso pysyy kauniina. Jos itsepintaisia tahroja pääsisi syntymään, on niiden poistamiseen erilaisia vaihtoehtoja. Emme kuitenkaan voi taata sitä, että tahrat saa poistettua täysin.

Tiskiallas voidaan asentaa kivitason päälle, alle, työtasoon upottaen tai alle liimaten.

Työtasoon upotettava, alle asennettava ja alle liimattava tiskiallas kiinnitetään tehtaalla tai ammattilaisten asentamana sijoituspaikassaan.

Työtason päälle asennettu tiskiallas

Työtason päälle asennettu

Työtasoon upotettu tiskiallas

Työtasoon upotettu

Työtason alle asennettu tiskiallas

Työtason alle asennettu

Työtason alle liimattu tiskiallas

Työtason alle liimattu

Kivitasoja on saatavissa seuraavissa mitoissa:

Maksimisyvyys: jopa 1950 mm*
Paksuus: 20 / 30 / 40 mm*
Maksimipituus: 3200 mm*

*Kaikki alla olevat hinnat on ilmoitettu per metri 20 mm paksuisille ja korkeintaan 620 mm syville työtasoille. Reunat, leikkaukset ja muut muutokset aiheuttavat lisäkustannuksia. Ota yhteys lähimmän Gigantti-myymäläsi keittiöasiantuntijaan ja laskemme työtasolle tarkan kokonaishinnan.

Cambrian Black työtaso

Cambrian Black
Alkaen 340,-

Sensa Indian Black työtaso

Sensa Indian Black
Alkaen 390,-

Emerald Pearl työtaso

Emerald Pearl
Alkaen 300,-

Blue Pearl työtaso

Blue Pearl
Alkaen 300,-

Labrador Antique työtaso

Labrador Antique
Alkaen 300,-

Bohus Red työtaso

Bohus Red
Alkaen 270,-

Bohus Grey työtaso

Bohus Grey
Alkaen 260,-

Bianco Sardo työtaso

Bianco Sardo
Alkaen 170,-

Bianco Antico työtaso

Bianco Antico
Alkaen 510,-

Sensa Taj Mahal työtaso

Sensa Taj Mahal
Alkaen 930,-

Sensa White Macaubas työtaso

Sensa White Macaubas
Alkaen 760,-

Carrata Marble työtaso

Carrara Marble
Alkaen 270,-

Nuoli tekstillä: Palaa Epoq-pääsivulle

Aiheeseen liittyviä artikkeleita