Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Google Nest Hello -video-ovikello

Google Nest Hello -video-ovikello kertoo, kuka seisoo ovella. Vieraat tai paketit eivät siis jää sinulta huomaamatta. Ovikello osaa erottaa ihmiset ja paketit toisistaan ja kertoo sinulle, kummasta on kyse. Nest-sovelluksen avulla kuulet vieraidesi äänen selkeästi ja voit keskustella heidän kanssaan.
Tyttö soittaa Nest Hello -video-ovikelloa

Kop, kop - kuka siellä?

Tunnistat varmasti arvoituksen, mutta tiedätkö myös vastauksen? Gigantin vastaus kysymykseen on astetta parempi ovikello. Nest Hello tekee kodistasi älykkäämmän ja sen ansiosta näet, kuka seisoo ovellasi.

Kamera kuvaa laajaa kuvaa ja tallentaa HD-videota 4:3-formaatissa 160-asteen kuvakulmalla. Ovikello näyttää ihmiset päästä varpaisiin ja maassa olevat paketit terävällä kuvanlaadulla, olipa sitten päivä tai yö.

Säänkestävyyden ansiosta video-ovikello kestää suuretkin lämpötilanvaihtelut sekä sadetta ja tuulta. Ovikellolla on kahden vuoden rajoitettu takuu (lisätietoa tuotepakkauksessa).

Poika soittaa Nest Hello-video-ovikelloa

Tärkeimmät toiminnot

HD Talk and Listen. Nest-sovelluksessa kuulet vieraiden äänen selvästi ja voit keskustella heidän kanssaan. Voit myös käyttää pikavastauksia. Valitse sovelluksesta ennalta nauhoitettu vastaus, jonka Nest Hello sanoo vieraille.

HD-videota päivin ja öin. HDR-kuvan ja Night Vision -kuvaustilan ansiosta Nest Hellon kuva on kirkas ja selkeä sekä päivällä että yöllä. Video näyttää koko kuvan, ihmiset päästä varpaisiin ja myös maassa olevat paketit.

Striimausta kellon ympäri. Voit katsoa livestriimiä milloin vain. Lisäksi voit palata tilannekuvahistoriassa kolme tuntia taaksepäin ja tarkistaa, onko sinulta jäänyt jotain huomaamatta.

Hiljainen tila.Voit poistaa ovikellon äänen pois käytöstä ja saada silti ilmoituksia puhelimeesi. Silloin lapset eivät herää, eivätkä koirat ala haukkua.

4,1
(22)
229
 
Vertaile
Lisätietoa
Keskusvarastossa (5+)  
  • Näyttää ovella olevan henkilön HD-videolaadulla
  • Yökuvaus, 24/7-nauhoitus
  • Mobiili-ilmoitukset ja hälytykset
Lue lisää Google Nest Hello video-ovikello
Tuotekuva Nest Hello-video-ovikellosta

Tilaa Nest Aware

Palaa yhtäjaksoisella, ympärivuorokautisella videohistorialla jopa 30 päivän takaisiin tapahtumiin. News Aware -palvelun avulla näet koko videohistorian - et vain klippejä. Lisäksi voit katsoa tärkeät hetket Nest-sovelluksessa sekä luoda ja jakaa klippejä tai timelapse-videoita.

Älypuhelimen Nest-sovelluksella voit nähdä, kuka ovella on.

Hyödyllisiä lisätoimintoja

Älä jää mistään paitsi. Tee tärkeästä paikasta Activity Zone -alue, niin saat ilmoituksen, kun siinä havaitaan liikettä tai ihminen. Tämä toiminto on hyödyllinen, jos tarvitset valvontakameraa. Video-ovikellossa on myös kasvojentunnistus, joten voit saada ilmoituksen, kun kamerasi näkee perheenjäsenen.

Lue lisää Gigantin tuotteista: