Ohita
Samsung S23 osta nyt

Samsung Galaxy S23 | S23+ | S23 Ultra

Entistäkin tehokkaampi. Entistäkin nopeampi. Entistäkin parempi kamera. Kun vaatimuksemme puhelintemme suorituskyvylle kasvavat, Samsung vie kehityksen vielä askelta pidemmälle. Galaxy S23 -sarjan älypuhelimet näyttävät tietä sinne, minne emme uskoneet sen olevan mahdollista. Aivan uudelle omalle tasolleen. Tervetuloa Samsung Galaxy S23, S23+ ja S23 Ultra.

Samsung S23 -sarjan vertailutaulukko

Galaxy S23 Ultra

Kaikki mitä tarvitset – ja paljon enemmän. Samsung Galaxy S23 Ultra muuttaa koko pelin – jälleen. Siinä on Samsungin kaikkien aikojen paras kamera: 8K video sekä 200 MP kuvat – päivin ja öin. Entistäkin terävämmällä Nightographylla yksikään muisto ei huku yön pimeyteen. Ikuista konsertti, iltakävely tai kaverisi baarissa ennennäkemättömällä terävyydellä ja kontrastilla.

Tutustu tuotteisiin
   
   
   
   
   
   
   
Galaxy S23 | S23+

Reilusti enemmän tehoa – reilusti enemmän vapautta. Samsung Galaxy S23 ja S23+ sisältävät kaiken, mitä tarvitset elämäsi maksimoimiseksi. Suurempi, tehokkaampi akku ja Galaxy-sarjan paras prosessori, Snapdragon 8 Gen 2 Pro mukanasi olet valmis suuriinkin seikkailuihin. Lisäksi taskussasi on pelikokemuksia, jotka ovat komeampia kuin koskaan.

Tutustu tuotteisiin