Ohita

Avoimet työpaikat

  • Tiedätkö mikä trendaa techissä - hae töihin giganttiin (4)
  • Fiilistetkö teknologian mahdollisuuksia (3)
  • Tähyätkö pitkälle (2)
  • Tykkäätkö ratkoa digipulmia (2)

Avoimet työpaikat

Oletko innostunut kodinkoneista, elektroniikasta, pelaamisesta, keittiöistä, sisustamisesta? Etsitkö uudenlaisia mahdollisuuksia työelämässä tai joustavaa työtä opintojen oheen? Gigantissa urapolkujen kirjo on monipuolinen. Meillä on mahdollisuus kasvaa kodinelektroniikka-alan huippuammattilaiseksi, ja edetä jopa pohjoismaisen konsernin kansainvälisiin tehtäviin saakka.  

42 myymäläämme ympäri Suomea tarjoavat lukuisia kuluttaja- ja yritysmyynnin sekä asiakaspalvelun ja toiminnanohjauksen työtehtäviä. Helsingin asiakaspalvelukeskuksessamme ja keskusvarastossamme työskentelevät asiakkaidemme kysymyksiin vastaavat osaajat ja kuljetusalan ammattilaiset. Pääkonttorillamme, Helsingin Sanomatalossa, Gigantin toimintaa kehittävät myynnin ja markkinoinnin, nettikaupan, jälkimarkkinoinnin ja logistiikan, IT:n sekä talous- ja henkilöstöhallinnon yksiköt.  

Tervetuloa sinivihreään tiimiin, jolle on tärkeää löytää ratkaisut asiakkaalle ja huolehtia toinen toisistaan. Palkkaamme ympäri vuoden kymmeniä työntekijöitä niin osa-aikaisiin kuin kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Lue Gigantista työnantajana lisää täältä

Kiinnostuitko? Hienoa! Pari juttua vielä

Haethan työpaikkaa valitsemalla avoimien paikkojen listasta, ja klikkaamalla sitä kautta hakulomakkeeseen. Meillä ei ole valitettavasti mahdollisuutta käsitellä työhakemuksia sähköpostitse, puhelimitse, somekanavissa tai palautelomakkeiden kautta.