Ohita
lifecircle of product (3)

Me Gigantilla haluamme, että tuote on käytössä niin pitkään kuin se suinkin on mahdollista ja antaa parhaan arvon käyttäjälleen. Tuotteen elinkaaren maksimointi on äärimmäisen tärkeää ympäristön kannalta. Meillä on käytössä Ecovadis -kestävyysarviointi, joka mittaa monin eri tavoin tavarantoimittajia, myös ympäristötekijät huomioiden.

Jos palautat ostamasi tuotteen Giganttiin palautusoikeuden puitteissa, me pyrimme varmistamaan, että tuote päätyy uudelleen myyntiin osaksi Outlet -valikoimaamme. Annamme Outlet -tuotteisiin täyden takuun, ja tuotteilla on sama palautusoikeus, kuin uusillakin tuotteilla.

Kun tuote on elinkaarensa päässä, eikä sitä voida enää korjata, on ainoa vaihtoehto enää kierrättää tuote oikealla tavalla. Näin varmistamme, että materiaalit päätyvät uusiokäyttöön.

recycle (1)

Ekologisuus ja ympäristön huomioonottaminen on tärkeää, ja meidän on löydettävä uusia, parempia tapoja säästää luonnon voimavaroja. Gigantin ympäristötietoiset asiakkaat valitsevat usein elektroniset laitteet kestävää kehitystä ajatellen ja ovat myös hyviä kierrättämään vanhat sähkö- ja elektroniikkalaitteensa. Gigantin eri operaatioista vastaava Janne Henriksson tuntee hyvin yrityksen korkeat tavoitteet ja on iloinen nähdessään, että kierrätyspisteissämme vastaanottamamme sähkö- ja elektroniikkaromut (SER) vastaavat asettamiamme tavoitteita.

- Vaikka tilastot näyttävätkin hyviltä, on meidän silti tehtävä työtä varmistaaksemme, että yhä useampi vanha laite tuodaan kierrätyspisteellemme. Meidän vastuullamme on varmistaa, että asiakkaamme tietävät, mihin vanhat laitteet voidaan tuoda ja mitä sähkö- ja elektroniikkaromun oikeaoppinen kierrätys tarkoittaa. Näin jo ennestään ympäristötietoiset asiakkaamme pystyvät kantamaan vastuuta entistä paremmin. Kierrätyksestä ei voi koskaan puhua tarpeeksi, Henriksson toteaa.

Lue lisää aiheesta: