Superpäivät sunnuntaihin asti - katso tarjoukset!
Ohita
Kasviskeittoa kulhossa ja sipuleita sekä valkosipuleita kulhon vieressä

Näillä vinkeillä saat lisää makua kasviskeittoon

Jos haluat valmistaa kasviskeiton, joka on täynnä makua, on hyvä idea ottaa käyttöön sekä monitoimikone että paistinpannu.

Monitoimikone on luonnollisesti korvaamaton apuri kasviskeittoa valmistaessa. Mutta kun haluat lisätä makua keittoosi, on olemassa myös toinen tärkeä vinkki: paista kasvikset ensin. Leikkaa kasvikset paloiksi, ja paista ne pannulla. Soseuta ne sen jälkeen monitoimikoneella. Lisää nestettä oikean koostumuksen luomiseksi — lisää nestevaihtoehdoista alempana. Lämmitä lisäämäsi neste erillisessä astiassa, ja kaada sekaan soseutetut kasvikset, kunnes saavutat oikean koostumuksen.

Keittosi tulee näin lämmitettyä ja on valmis tarjoiltavaksi.

Kasviskeittoa kaadetaan tehosekoittimesta kattilaan

Vie maku uusiin ulottuvuuksiin

Jos haluat nostaa keittosi maun ja koostumuksen uusiin ulottuvuuksiin, on se yllättävän yksinkertaista saavuttaa. Kaikki on kiinni nesteen mahdollistamasta oikeasta koostumuksesta.

Kerman käyttäminen nesteenä on klassikkokeino, joka tekee keitosta niin tasaisen kuin täyteläisen. Se toimii erityisen hyvin tomaattikeiton tai sipulikeiton kanssa, koska niillä molemmilla on omasta takaa melko vahva makuprofiili. Kerma myös tasapainottaa hapokkuutta hyvin. Jos haluat kermaisen keiton, joka ei kuitenkaan ole liian paksua, voit käyttää täysmaitoa.

Maustamaton jugurtti on myös hyvä ainesosa keiton sakeuttamiseen tehden siitä täyteläisen kermaisen. Jugurtti toimii erityisen hyvin peruna-, avokado- tai parsakeiton kanssa, joiden makuprofiili on mieto. Jugurtti voi lisätä niihin lisää makua ja on myös kermaa terveellisempi vaihtoehto.

Kookosmaito toimii erinomaisena vaihtoehtona maitotuotteille ja tuo pientä makeutta keittoon. Lisäksi sillä on silkkisen tasainen koostumus, joka tekee keitosta täyteläisen hyvän. Myös mantelimaito on hyvä vaihtoehto.

Lähikuva tehosekoittimesta, jossa kasviskeittoa sekoitetaan

Jauhetut pähkinät

Jauhettujen pähkinöiden käyttö on maunlisäyskeino, jonka juuret ulottuvat ruoanlaiton hamaan menneisyyteen. Me suosittelemme manteleiden tai cashewpähkinöiden käyttämistä. Siihen tarvitset hyvän jauhimen, koska pähkinät pitää jauhaa hienoksi. Jauhamisen jälkeen voit sekoittaa pähkinätahnan pieneen määrään keittoa, ennen kuin lisäät sen itse keittoastiaan.

Kokki kaataa kasviskeittoa kulhoon
Me autamme mielellämme

Gigantilta löydät laajan valikoiman erilaisia keittiölaitteita ja tarvikkeita. Myyjiltämme saat myös hyviä neuvoja keittiölaitteista, yleiskoneista ja niiden lisälaitteista. Jos olet verkkosivuillamme, voit napsauttaa ostosassistenttiamme, jota kautta voit saada apua ja tuotevinkkejä.