Ohita

B2B-tietosuojakäytäntö (Privacy Policy)

Gigantti rekisterinpitäjänä:

Gigantin asiakkaana meidän on joskus käsiteltävä henkilötietojasi. Tiedämme, että meiltä ostamasi tuotteet ovat tärkeitä arjessasi, ja haluamme tarjota sinulle mahdollisimman kattavaa tietoa tarjouksista ja kampanjoista ennen tuotteiden ostamista sekä myynnin jälkeistä seurantaa. Mikäli olet yksityisasiakas, käsittelemme henkilötietoja yksityissasiakkaita koskevien tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.

Gigantin myymälät omistaa ja niitä ylläpitää joko Gigantti Oy Ab (Y-tunnus: 1523846-8) tai joku franchising-kumppaneistamme. Gigantin omistaa Elkjøp Nordic AS (organisaationro 911 382 296), joka avustaa sekä Giganttia että franchising-kumppaneita päivittäisessä toiminnassa ja kehittämisessä. Elkjøp Nordicilla on myös yleinen strateginen vastuu Elkjøp-ryhmittymän toiminnasta, mukaan lukien toiminta muissa Pohjoismaissa. Elkjøp Nordic ylläpitää myös Gigantin verkkosivustoa yhdessä Elkjøp Norgen kanssa.

Tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen henkilötietojen käsittelyssä Elkjøp Nordic on yhteisrekisterinpitäjä Gigantin ja/tai franchising-kumppanin kanssa. Gigantti/franchise on itsenäinen rekisterinpitäjä myymälöiden kameravalvonnan suhteen alla kohdassa 8 kuvatulla tavalla.

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojaselosteesta tai tekemistämme arvioinneista, ota meihin yhteyttä asiakaspalvelun kautta tai kirjoittamalla osoitteeseen infosec@elkjop.no.

Ostot portaaleissamme, joissa Elkjøp on tietojen käsittelijä:

Jos sinun on mahdollista tilata tuotteita työnantajasi tai kunnallisen sopimuksen kautta, Elkjøp käsittelee henkilötietojasi tietojen käsittelijän ominaisuudessa. Tämä pätee siinä tapauksessa, että organisaatio on tehnyt kanssamme sopimuksen, jonka mukaan toimitamme sinulle yksityishenkilönä tuotteita, jotka organisaatio rahoittaa. Näissä tapauksissa se organisaatio, jonka kanssa olemme tehneet sopimuksen, on henkilötietojesi rekisterinpitäjä. Jotta voit tilata tuotteita ja jotta tuotteet voidaan toimittaa sinulle, Elkjøpin on käsiteltävä henkilötietojasi täyttääkseen oman osuutensa sopimuksesta. Vaikka Elkjøpiä pidetään tässä yhteydessä tietojen käsittelijänä, voit ottaa meihin yhteyttä käyttääksesi oikeuksiasi. Katso kohta 8.

Tällä hetkellä Elkjøp käsittelee henkilötietojasi tietojen käsittelijän ominaisuudessa näiden yrityssopimusten puitteissa.