Ohita

Gigantti Oy Ab:n tietosuojaseloste

Kun asioit Gigantissa, meidän on toisinaan käsiteltävä henkilötietojasi. Tiedämme, että meiltä ostamasi tuotteet ovat tärkeitä arjessasi, ja haluamme tarjota sinulle mahdollisimman paljon tietoa tarjouksista ja kampanjoista ennen tuotteiden ostamista sekä varmistaa, että osto viedään läpi onnistuneesti. Mikäli olet yritysasiakas, käsittelemme henkilötietoja yritysasiakkaita koskevien tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.

Gigantin myymälät omistaa ja niitä ylläpitää joko Gigantti Oy Ab (Y-tunnus: 1523846-8) tai joku franchising-kumppaneistamme. Gigantin omistaa Elkjøp Nordic AS (organisaationro 911 382 296), joka avustaa sekä Giganttia että franchising-kumppaneita päivittäisessä toiminnassa ja kehittämisessä. Elkjøp Nordicilla on myös yleinen strateginen vastuu Elkjøp-ryhmittymän toiminnasta, mukaan lukien toiminta muissa Pohjoismaissa. Elkjøp Nordic ylläpitää myös Gigantin verkkosivustoa yhdessä Elkjøp Norgen kanssa.

Tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen henkilötietojen käsittelyssä Elkjøp Nordic on yhteisrekisterinpitäjä Gigantin ja/tai franchising-kumppanin kanssa. Gigantti/franchise on itsenäinen rekisterinpitäjä myymälöiden kameravalvonnan suhteen alla kohdassa 10 kuvatulla tavalla.

Jäljempänä on tietoa siitä, miten käsittelemme asiakkaittemme henkilötietoja. Jos mieleesi nousee kysymyksiä, joihin et löydä vastausta tästä tietosuojaselosteesta, ota yhteyttä Gigantin tietosuojavastaavaan: infosec@gigantti.fi. Lue oikeuksiesi käyttämisestä kohdasta 11 alta.