Ohita

Apple Financial Services (AFS)

  • Apple - TELE - Apple iPhone 15 Pro & Pro Max SALESTART Banner
  • Apple Macbook Air M3 SALESTART banner
  • Apple - TELE - Apple iPhone 15 SALESTART Banner

Haluatko huippulaitteita edullisesti?

Monille yrityksille on tärkeää ylläpitää hyvää kassavirtaa ja käyttää uusimpia IT-laitteita. Tiesitkö, että on olemassa ratkaisu, joka mahdollistaa molemmat?

IT-laitteet ovat yksi tärkeimmistä, mutta myös kalleimmista yrityksen tarvitsemista investoinneista. Vai täytyykö asian sittenkään olla niin?

Ei välttämättä, kun käytössä on Apple Financial Services.

“Palvelu sopii yritykselle, jossa tarvitaan huippulaitteita edullisin kustannuksin”, kertoo Emmi Ikonen, Gigantin yritysmyynnin asiantuntija.

MacBook-kannettavia, iPadeja ja Airpodeja pöydällä

Apple Financial Services lyhyesti:

  • Kiinteät edulliset kustannukset

  • Aina ajantasaiset laitteet

  • Yksinkertaiset ja joustavat sopimukset

Ajantasaiset laitteet

Toinen palvelun tarjoama hyöty on, että yritykselläsi on käytettävissään aina kaikkein uusimmat laitteet.

“Sopimusaika on joustava ja valittavissa 12-48 kuukauden välillä. Yritysten on päivitettävä laitteitaan säännällisesti, joten tämä on useimmille yrityksille erittäin hyväksi havaittu tapa hankkia laitteet. Voimme arvioida laitteiden elinkaaren puolestasi, ja suositella sopivaa sopimusaikaa juuri teidän tarpeeseen. 
Sopimusajan puitteissa tuotteita voi vaihtaa jo ennen kuin laitteet ja ohjelmistot vanhenevat ja heti, kun uusi malli tulee saataville,” Ikonen kertoo.

Viimeisin, mutta ei suinkaan vähäisin hyöty ovat palvelun selkeät ja ennakoivat kustannukset. Se helpottaa budjetointia ja kustannussäästöjen luomista tarvittaessa.

“Leasing ei sido yrityksen pääomaa laitteisiin. Näin vapautuvat varat voidaan käyttää yrityksen pääoman vahvistamiseen tai kasvua ja kilpailukykyä edistäviin investointeihin”, Ikonen huomauttaa.

Suosittelemamme Apple-tuotteet:
Lue lisää