Ohita

Apple Financial Services (AFS)

  • Apple iPad Pro 2024
  • Apple - TELE - Apple iPhone 15 Pro & Pro Max SALESTART Banner
  • Apple Macbook Air M3 SALESTART banner
  • Apple - TELE - Apple iPhone 15 SALESTART Banner

Haluatko huippulaitteita edullisesti?

Monille yrityksille on tärkeää ylläpitää hyvää kassavirtaa ja käyttää uusimpia IT-laitteita. Tiesitkö, että on olemassa ratkaisu, joka mahdollistaa molemmat?

IT-laitteet ovat yksi tärkeimmistä, mutta myös kalleimmista yrityksen tarvitsemista investoinneista. Vai täytyykö asian sittenkään olla niin?

Ei välttämättä, kun käytössä on Apple Financial Services.

“Palvelu sopii yritykselle, jossa tarvitaan huippulaitteita edullisin kustannuksin”, kertoo Emmi Ikonen, Gigantin yritysmyynnin asiantuntija.

Yhteydenottolomake

Täytä alla oleva lomake ja sinuun otetaan yhteyttä kahden arkipäivän kuluessa.

MacBook-kannettavia, iPadeja ja Airpodeja pöydällä

Apple Financial Services lyhyesti:

  • Kiinteät edulliset kustannukset

  • Aina ajantasaiset laitteet

  • Yksinkertaiset ja joustavat sopimukset

Käteen sopiva iPhone
Palvelun periaate

"AFS toimii leasing-periaatteella, eli yritys saa vuokrata laitteet halutulle ajanjaksolle, jonka jälkeen laitteet voi palauttaa ja vaihtaa uusiin", Ikonen kertoo.

Hän ymmärtää, että IT-laitteiden leasing saattaa kuulostaa oudolta, mutta palvelu tarjoaa monia hyötyjä.

“Tuotteiden suuri jäännösarvo otetaan nimittäin huomioon leasingmaksuja laskettaessa, ja niistä vähennetään tuotteen takaisinostoarvo. Näin yrityksen maksama osuus pystytään pitämään mahdollisimman alhaisena”, Ikonen kertoo.

Palvelu sopii erityisen hyvin pienille yrityksille ja startupeille, joiden rahoitustilanne on usein tiukka ja joiden on tärkeää pysyä teknisen kehityksen etulinjassa. Keskisuurille sekä suurille yrityksille merkittävin hyöty tulee yleensä siinä, että budjetointi on helpompaa, kun laitteiden kustannukset ovat kiinteät, eikä tarvitse itse huolehtia laitteiden päivityksestä. 

*Voit myös ostaa muita kuin Applen tuotteita. Siinä tapauksessa saatamme käyttää eri toimintamallia.

Ajantasaiset laitteet

Toinen palvelun tarjoama hyöty on, että yritykselläsi on käytettävissään aina kaikkein uusimmat laitteet.

“Sopimusaika on joustava ja valittavissa 12-48 kuukauden välillä. Yritysten on päivitettävä laitteitaan säännällisesti, joten tämä on useimmille yrityksille erittäin hyväksi havaittu tapa hankkia laitteet. Voimme arvioida laitteiden elinkaaren puolestasi, ja suositella sopivaa sopimusaikaa juuri teidän tarpeeseen. 
Sopimusajan puitteissa tuotteita voi vaihtaa jo ennen kuin laitteet ja ohjelmistot vanhenevat ja heti, kun uusi malli tulee saataville,” Ikonen kertoo.

Viimeisin, mutta ei suinkaan vähäisin hyöty ovat palvelun selkeät ja ennakoivat kustannukset. Se helpottaa budjetointia ja kustannussäästöjen luomista tarvittaessa.

“Leasing ei sido yrityksen pääomaa laitteisiin. Näin vapautuvat varat voidaan käyttää yrityksen pääoman vahvistamiseen tai kasvua ja kilpailukykyä edistäviin investointeihin”, Ikonen huomauttaa.

Mies ja nainen työskentelee toimistossa iMac-tietokoneilla

Hintaesimerkki

Esimerkkinä on iPhone, jonka vähittäishinta on 1500 euroa. Takaamme sille 400 euron takaisinostohinnan. Näin ollen laitteen leasingmaksu lasketaan 1100 euron mukaan, joten kuukausimaksuksi muodostuu 45,80 euroa, jos puhelin palautetaan 24 kuukauden kuluttua.

Myös muita tuotemerkkejä

Tarvitaanko yrityksessä muiden valmistajien kuin Applen laitteita? Onnistuu! Samaan sopimukseen voidaan liittää myös muiden valmistajien laitteita ja ohjelmistotuotteita.

Sopimuskauden päättyessä olemme yhteydessä laitteiden vaihtoon liittyen. Yhteistyökumppanimme tyhjentää vanhat laitteesi tietoturvallisesti ja kierrättää ne, tai alustaa ja myy käytettyinä laitteina. Se on parempi ratkaisu, kuin että ne jäisivät työpöydän laatikkoon tai varaston hyllylle. ”, Ikonen toteaa.

Mies osallistuu videopalaveriin iPadilla
Leasing vai luotto?

Kun tuote hankitaan leasingsopimuksella, sen omistus säilyy myyjällä. Yritys maksaa tuotteen käyttöoikeudesta sovitun jakson ajan. Leasing eroaa luotolla ostamisesta, jossa yritys ostaa tuotteet omaksi ja lyhentää luottoa ja maksaa siitä korkoa tietyn sopimusjakson ajan.

Suosittelemamme Apple-tuotteet:

Lue lisää