Ohita

Uppoudu täysin yhdistetyn todellisuuden tarjoamiin kokemuksiin kaikkien aikojen tehokkaimmalla Quest-headsetilla, jonka graafinen suorituskyky on tuplasti parempi kuin Quest 2 -mallissa. Nauti häikäisevän upeasta 4K+ Infinite Display -näytöstä, tehostetusta 3D audiosta ja Touch Plus -ohjainten hienovaraisesta tarkkuudesta ja realistisesta vuorovaikutuksesta. Saat pääsyn laajaan yli 500 immersiivistä sovellusta sisältävään kirjastoon, josta löydät myös Meta Quest -suosikkisi entistä ehommilla grafiikoilla. Laajenna viihde-elämysten maailmaa kotonasi.

Osta Meta Quest 3:

   
   
   
   
   
   
   

Oletko vielä valinnastasi epävarma? Kokeile virtuaalilaseja myymälässä!

Mikäli vielä pohdit, onko Meta Quest 3 juuri sinulle sopiva valinta, voit testata laseja seuraavissa myymälöissä:

Gigantti Espoo
Gigantti Itäkeskus
Gigantti Joensuu
Gigantti Jyväskylä
Gigantti Kotka
Gigantti Lahti (Myyntimiehenkatu)
Gigantti Lappeenranta
Gigantti Lielahti Tampere
Gigantti Pori
Gigantti Redi
Gigantti Vaasa

Löydä lähin myymäläsi ja tarkista myymälän aukioloajat täältä

Räätälöity Quest 3:

Selaa koko valikoimaa
   
   
   
   
   
   
   
Meta Quest 3 ja Asgards Wrath -kampanjapaketin ehdot ja säännöt

128GB

512GB

Katso lasten turvallisuutta koskevat ohjeet verkossa; Tilit yli 10-vuotiaille. Asgard's Wrath 2 on suunnattu täysi-ikäisille. Tarjous voimassa ostettaessa uusi Meta Quest 3 -laite (128 Gt) (”kampanjatuote”) 30. tammikuuta 2024 asti (klo 23.59 PST). Vaatii Meta-tilin (”tili”). Tarjoustuote (digitaalinen sisältö): Asgard's Wrath 2. Saadakseen tarjoustuotteen asiakkaan on ensin aktivoitava kampanjatuote 12. huhtikuuta 2024 mennessä (klo 23.59 PST) tilillä, jolla ei aiemmin ole omistettu Asgard's Wrath 2 -tuotetta (”aktivointi”). 7 vuorokauden sisällä aktivoinnista saat ilmoitusviestin sähköpostitse, mobiilisovelluksessa ja VR-järjestelmään, joka sisältää linkin tarjoustuotteen lunastamiseksi Meta Quest Storesta. Tähän tarjoukseen ei liity lunastuskoodeja. Jos ensisijaisen tilin omistajan ikä on tällä hetkellä alle tarjoustuotteen suositusikärajan omalla lainkäyttöalueellaan, tarjoustuote voi olla ladattavissa vain vanhemman luvalla. Tarjoustuote tulee lunastaa 26. huhtikuuta 2024 mennessä (klo 23.59 PST). Kun tarjous on lunastettu, tarjoustuote pysyy ladattavissa toistaiseksi. Rajoituksena yksi (1) tarjoustuote kampanjatuotetta kohden, riippumatta tähän kampanjatuotteeseen liitettyjen tilien määrästä. Ei koske aiempia tilauksia tai ostoja. Tarjous on ei-siirrettävä, ei jälleenmyytävä, eikä sitä voida vaihtaa rahaan tai muuhun rahanarvoiseen tuotteeseen. Tarjous voidaan peruuttaa tai sitä voidaan muuttaa koska tahansa siitä ilmoittamatta. Tarjous ei ole voimassa, jos se on kielletty tai rajoitettu. Muut laitteistot ja ohjelmistot myydään erikseen.

Katso lasten turvallisuutta koskevat ohjeet verkossa; Tilit yli 10-vuotiaille. Asgard's Wrath 2 on suunnattu täysi-ikäisille. Tarjous voimassa ostettaessa uusi Meta Quest 3 -laite (512 Gt) (”kampanjatuote”). Vaatii Meta-tilin (”tili”). Tarjoustuotteet: Asgard's Wrath 2 (”peli”) ja kuuden (6) kuukauden Meta Quest+ -kokeilutilaus (”kokeilutilaus”). Pelin saadakseen asiakkaan on ostettava kampanjatuote 30. maaliskuuta 2024 mennessä (klo 23.59 PST) ja aktivoitava ensimmäisen kerran 12. huhtikuuta 2024 mennessä (klo 23.59 PST) tilillä, jolla ei aiemmin ole aiemmin omistettu peliä (”aktivointi”). 7 vuorokauden sisällä aktivoinnista saat ilmoitusviestin sähköpostitse, mobiilisovelluksessa ja VR-järjestelmään, joka sisältää linkin pelin lunastamiseksi Meta Quest Storesta. Tähän tarjoukseen ei liity lunastuskoodeja. Jos ensisijaisen tilin omistajan ikä on tällä hetkellä alle pelin suositusikärajan omalla lainkäyttöalueellaan, peli voi olla ladattavissa vain vanhemman luvalla. Peli tulee lunastaa 26. huhtikuuta 2024 mennessä (klo 23.59 PST). Kun tarjous on lunastettu, peli pysyy ladattavissa toistaiseksi. Kokeilutilauksen osalta, saat 7 vuorokauden sisällä aktivoinnista ilmoitusviestin sähköpostitse, mobiilisovelluksessa ja VR-järjestelmään, joka sisältää linkin kokeilutilauksen lunastamiseksi. Kokeilutilaustarjous tulee lunastaa 90 vuorokauden kuluessa aktivoinnista. Jos tilausta ei peruuteta ennen kuuden kuukauden tilauksen päättymistä, tilaus uusiutuu automaattisesti kuukausittain senhetkisellä kuukausi- tai vuosihinnalla (hinta ei sisällä veroa). Peruuta kokeilutilaus milloin tahansa. Vaatii voimassa olevan maksutavan. Tilauksen tekeminen edellyttää 17 vuoden ikää Pohjois-Amerikassa ja 18 vuoden ikää muualla. Muut tilausehdot ovat voimassa. Rajoituksena yksi tarjoustuote kampanjatuotetta kohden, riippumatta tähän kampanjatuotteeseen liitettyjen tilien määrästä. Ei koske aiempia tilauksia tai ostoja. Tarjous on ei-siirrettävä, ei jälleenmyytävä, eikä sitä voida vaihtaa rahaan tai muuhun rahanarvoiseen tuotteeseen. Tarjous voidaan peruuttaa tai sitä voidaan muuttaa koska tahansa siitä ilmoittamatta. Muut laitteistot ja ohjelmistot myydään erikseen.