Skip to content Skip to navigation menu
Samsung 65" Smart Signage digitaalinen infonäyttö LH65QBHPLGC
LH65QBHPLGC

1 190 ei sis. ALV

5+ Varastossa

Samsungin 65" Signage -infonäytössä on erinomainen 4K UHD -kuvanlaatu, joka mahdollistaa yrityksesi visuaalisen viestin välittämisen sekä asiakkaille että kollegoille.
  • 65" 4K UHD -infonäyttö
  • Tizenin MagicInfo Player S5
  • WiFi, 16/7-toiminta

Samsungin 65" Smart Signage -infonäyttö vangitsee huomion elävällä 4K UHD -laatuisella kuvalla ja mahdollistaa tehokkaan visuaalisen viestinnän. QBH-sarjan näytössä on sisäänrakennettu MagicInfo Player S5-mediasoitin, joka tarjoaa tärkeimmät toiminnot tiedon välitykseen ja mainosten näyttämiseen asiakkaillesi. Näyttö on erittäin kirkas ja heijastamaton, mikä mahdollistaa sisällön katselun monista katselukulmista.

MagicInfo Player S5 -mediasoitin: DBJ-näyttö tukee Tizenin takaamaa SSSP 5.0 -prosessoria entistä vakaamman ja nopeamman toiminnan saavuttamiseksi. Näyttö toistaa laajaa valikoimaa sisältöä, kuten videota ja kuvia, haluamasi aikataulun mukaan.

4K Ultra HD -resoluutio takaa aivan uudenlaisen katselukokemuksen. Näytössä on neljä kertaa enemmän pikseleitä (3840 x 2160) Full HD -näyttöön verrattuna (1920 x 1080). Pääset nauttimaan huippuluokan tarkkuudesta, kontrasteista ja aidoista väreistä.

Sisäänrakennettu Wi-Fi mahdollistaa erilaisten sovellusten käyttämisen, internetin selaamisen ja langattoman suoratoiston useista eri laitteista.

Seinäkiinnitys: Mikäli haluat kiinnittää infonäytön kätevästi seinään, löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia seinätelineitä ja kiinnitysratkaisuja.

Kaapelit ja lisätarvikkeet: Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia lisätarvikkeita, joiden avulla yhdistät näytön helposti ulkoisiin laitteisiin, kuten pelikonsoli, Blu-ray tai DVD -soitin ja digiboksi. Laadukkaat kaapelit, sovittimet ja muut lisätarvikkeet varmistavat parhaan kuvan- ja äänenlaadun.

Tuotteella on 2 vuoden takuu.

Tuotetiedot
Tyyppi Digitaalinen infonäyttö
Malli Samsung LH65QBHPLGC
Tuotesarja QBH
Väri Musta
Näyttö
Näytön tyyppi S-PVA/MVA
LED-valon tyyppi Back LED
Koko (tuuma) 65
Näytön koko (cm) 165.1
Resoluutio UHD/4K (2160p)
Korkein tuettu PC resoluutio UHD/4K (2160p)
Vasteaika (ms) 8
Kontrasti 4000 :1
Dynaaminen kontrastisuhde Mega
Kirkkaus (cd/m2) 300
Kuvasuhde 16:9
Liitännät
USB-tuloliitäntä Kyllä
USB-liitäntöjen määrä 2
HDMI Kyllä
HDMI-liitäntöjen lukumäärä 2
Ääni
Piilotetut kaiuttimet Kyllä
Muotoilu ja sijoitus
Seinäänkiinnitys standardi VESA
Kiinnitysten sijainti 400 x 400
Mitat ja paino
Korkeus (cm) 83.56
Leveys (cm) 145.61
Syvyys (cm) 3.75
Paino (kg) 22.8
Kapasiteetti, kulutus ja virta
Tavaramerkki Samsung
Valmistajan tuotekoodi LH65QBHPLGC