Ohita
Valkoinen Asko-astianpesukone lääkäriaseman tiloissa

Desinfioivat astianpesukoneet ammattikäyttöön

Vähennä tartuntojen leviämisriskiä työpaikalla, asiakkaiden parissa tai laitoksessa. 

Ammattikäyttöön tarkoitettu astianpesukone ASKO Professional -merkiltä on suunniteltu täyttämään useiden ammattialojen tiukat hygieniasuositukset. Siksi ammattikäyttöön tarkoitettu astianpesukone on monipuolisempi  kuin kotitalouksiin suunniteltu.
  
Ammattikäyttöön tarkoitetussa astianpesukoneessa voidaan nimittäin pestä ja desinfioida muutakin kuin lasia ja astioita. Sitä voidaan käyttää myös laitoksen lelujen, visiirien, tarjottimien ja työvälineiden, kuten harjanpäiden  pesemiseen ja desinfiointiin, joita käytetään klinikoilla tai siivousyritysten työkaluissa.
  
Lue lisää , kuinka ASKO:n ammattikäyttöön tarkoitetut astianpesukoneet  auttavat pesemään eri välineet täysin puhtaaksi ja vähentämään tartuntariskiä alallasi. 

Avonainen Asko-astianpesukone keittiössä

Ammattikäyttöön tarkoitetut desinfioivat astianpesukoneet 

Tällä hetkellä virusten ja bakteerien leviämistä vähentävien tuotteiden kysyntä on suurempaa kuin koskaan. ASKO Professional -astianpesukoneet vastaavat tiukimpia kansainvälisiä desinfiointisuosituksia ja -vaatimuksia. 

Teräksen värinen Asko-astianpesukone yrityksen keittiötilassa

Lopullinen huuhtelu 85 °C:ssa vähintään 3 minuutin ajan 

ASKO Professional –astianpesukoneet täyttävät tämän terveysviranomaisten asettaman hygieniasuosituksen. Sinun tarvitsee ainoastaan valita  SANI-ohjelma, joka on kehitetty erityisesti desinfiointia varten. 

Desinfiointiohjelmat 

Astianpesukoneissa on kaksi desinfiointiohjelmaa: SaniA ja SaniB, jotka molemmat nostavat lämpötilan 85 ºC:een viimeisessä huuhtelussa. SaniA nostaa lämpötilan 85 ºC:een 10 minuutissa, ja SaniB nostaa sen 85 ºC:een 4 minuutissa.   

Koko desinfiointiohjelma kestää 20–45 minuuttia, mallin mukaan (20 min mallissa DWC5926W, 29 min malleissa DWCBI331.S, DWCBI331.W, ja 45 min malleissa DWCBI231.S, DWCBI231.W ja DWCBI252XXL.S.). 

Kaksi Asko-astianpesukonetta yrityksen keittiössä

Ammattikäyttöön tarkoitetut astianpesukoneet terveydenhuoltoalalle

Koska ASKO:n ammattikäyttöön tarkoitetut astianpesukoneet täyttävät kansainväliset hygieniavaatimukset, niitä voidaan käyttää hammaspesukoneina hammasklinikoilla, muilla terveydenhuoltoalan klinikoilla sekä sairaaloissa.
  
Koneen muunneltavan rakenteen ansiosta siinä on tilaa suuremmillekin esineille. Jos haluat matalat ylä- tai alakaaret, ne voidaan ostaa lisänä.  

Ammattikäyttöön tarkoitetut astianpesukoneet toimistoon ja laitoksiin

Desinfioiva astianpesukone on tehokas sekä toimistossa että laitoksissa, joissa desinfiointiohjelma alentaa ruokailuvälineiden, astioiden, lasien ja kuppien tartuttamisriskiä.
  
Päiväkodeissa ja lastentarhoissa konetta voidaan käyttää myös lelujen puhdistamiseen. 

Astianpesukoneet sopivat myös erinomaisesti toimistoihin, joissa astiat halutaan pestä nopeasti.

Terveydenhuoltoalalle, laitoksiin ja toimistoksiin suosittelemamme astianpesukoneet ovat: 

Valkoinen Asko DWCBI252XXL.S -astianpesukone
Ammattikäyttöön tarkoitetut astianpesukoneet hotelleihin ja ravintoloihin 

ASKO Professional on kehittänyt ravintola-alalle erityisen astianpesukoneen, jolla on suuri lasien ja astioiden pesukapasiteetti. Koneessa käytetään tavallisia teollisuusastianpesukoreja (500 mm x 500 m) ja siinä on tilaa halkaisijaltaan enintään 30,5 cm kokoisille lautasille.  
 
Desinfioinnin yhteydessä voit valita loppuhuuhtelun, jossa kone nostaa huuhtelulämpötilan 85 asteeseen.

ASKO DWCFS5936.S

Laatuastianpesukone lyhyellä 5 min. pesuohjelmalla. Mahdollisuus 85 asteen loppuhuuhteluun. Automaattinen ulkoinen pesuaineannostelu ja joustava korijärjestelmä, jossa on suuri kapasiteetti. Joustava korijärjestelmä mahdollistaa kahden 50x50 cm:n laatikon lisäämisen koneeseen, mikä kasvattaa laitteen kapasiteettia.

Teräksen värinen Asko-astianpesukone yrityksen keittiötilassa
Korkeaa laatua ja luotettavuutta ASKO:lta

ASKO:n ammattikäyttöön tarkoitetut teollisuusastianpesukoneet on suunniteltu vastaamaan ravintoloiden, laitosten, ruokaloiden, siivousyritysten, klinikoiden ja vastaavien paikkojen ammattiympäristöille asetettuihin vaatimuksiin. Desinfioinnin lisäksi koneet täyttävät kaksi muuta vaatimusta.  

1. Laite suorittaa astianpesun nopeasti loppuun, mikä vaatii korkealaatuisen astianpesukoneen. 

2. Astianpesukone on luotettava - kaikkien pääkomponenttien toiminnot testataan pitkällä aikavälillä 15 000 käyttötunnin ajan. 

Nopea astianpesukone 

Sen lisäksi, että ASKO Professional -astianpesukoneet ovat huippuluokkaa mitä tulee yleisiin hygieniasuosituksiin, saat myös koneen, joka tarjoaa useita erikoisohjelmia, kuten lyhyet, mutta tehokkaat ohjelmat. Esimerkiksi lasit ja kupit voidaan huuhdella ja desinfioida nopeasti vain 5 minuutissa. Se voi olla suuri etu esimerkiksi ravintoloissa, baareissa ja kahviloissa.   
  
Yksi syy siihen, että astianpesun voi suorittaa niin nopeasti, on mahdollisuus nostaa pumpun painetta (voima, jolla vesi lähtee suihkuvarsista) jopa 70 prosenttia korkeammalle kuin kotitalouskoneessa.   
  
Asko Professional -astianpesukoneiden pumpun paine on sen lisäksi vaihteleva, mikä tekee siitä ihanteellisen astianpesukoneen ravintolaan. Esimerkiksi olutlasit vaativat korkean paineen, jotta vesi ulottuu aina lasin pohjaan asti, kun taas viinilasit ovat herkempiä ja paineen on oltava matalampi. Siksi Asko Professionalin tietyissä malleissa on erityisohjelmia näille erityyppisille astioille.   

Teräksen värinen Asko-astianpesukone lääkäriaseman tiloissa
3 vinkkiä ammattikäyttöön tarkoitetun astianpesukoneen valinnassa

1. Kuinka monta kertaa päivässä konetta käytetään?  

Valitse malli sen mukaan, kuinka monta pesua sen tulee suorittaa päivittäin. 

2. Minkälaiset liitännät? 

Onko mahdollisuus käyttää lämmintä vettä – vai vain kylmää? Onko jännite 400 V vai vain 230 V? Tuleeko sen sijaita vapaasti vai olla sisäänrakennettu? Tämä määrittää mallin valinnan.

3. Tarvitaanko desinfiointia? 

Jos astiat ja ruokailuvälineet tulee desinfioida, tarvitaan kone, joka voi huuhdella 85 asteessa vähintään 3 minuutin ajan.

Helppo käyttää

ASKO Professional -astianpesukoneita on helppo käyttää - mikä parantaa astianpesun tehoa.   
  
Vaikka astianpesukoneet tarjoavat laajan valikoiman ohjelmia, usein käytetään samoja ohjelmia. Tämä johtuu siitä, että laitoksessa tai ravintolassa astianpesukoneet yleensä pesevät samat astiat. ASKO:n teollisuusastianpesukoneiden etu on, että kone muistaa viimeksi käytetyn ohjelman. Joten kone tarvitsee vain täyttää ja painaa Käynnistä-nappia.   
  
Jos haluaa tehdä astioiden pesemisestä vielä yksinkertaisempaa, voi ottaa automaattisen annostelun käyttöön. Silloin kone lisää itse oikean määrän pesuainetta valittuun ohjelmaan. 

Ympäristöystävällinen etu

Automaattisen annostelun etu on, että koneeseen ei lähetetä ylimääräistä pesuainetta, joka lopulta kulkeutuu ympäristöön. Vältyt myös astioiden pesuainejäämiltä, jotka voivat johtua pesuaineen väärästä annostelusta. Lisäksi koneen kestävyys pitenee jopa seitsemällä vuodella pesuaineen oikealla annostelulla. Joten sekä ympäristön että lopulta yrityksen talouden kannalta on kannattavaa investoida astianpesukoneeseen, jossa on automaattinen annostelu. 

Joustava mekanismi

ASKO Professional -astianpesukoneissa on laaja valikoima lisäohjelmia. Jos esimerkiksi pesee usein laseja, kulhoja ja kuppeja, voi ostaa lisäksi matalia ylä- ja alakoreja. Lisävarusteisiin kuuluu myös pullo- ja maljakkopidikkeitä ja tarjotintelineitä. 

Laadukkaat koneet ammattikäyttöön

Monissa paikoissa ammattikäyttöön tarkoitetut astianpesukoneet käyvät enemmän tai vähemmän jatkuvasti työaikana. Siksi ASKO Professionalin koneet ovat vankkarakenteisia.   
  
Pesuun saatetaan käyttää tehokkaita pesuainetyyppejä, jotta työympäristön korkeat hygieniavaatimukset täyttyvät. Siksi ASKO Professional -koneiden kaikki tärkeimmät osat on valmistettu haponkestävästä, ruostumattomasta teräksestä, joka kestää pesuainetta ja veden painetta.   
   
Jos kuumaa vettä ei ole saatavilla, ASKO Professionalin koneet voivat suorittaa valtaosan ohjelmista kylmällä vedellä. Tämä vaihtoehto tarjoaa paljon joustavuutta. Kuumaa vettä ei ole saatavilla kaikkialla.  

Eri toimialoilla voi olla alakohtaisia hygieniavaatimuksia, joita koneet eivät täytä. Siksi ASKO Professional suosittelee aina, että yksittäinen yritys perehtyy näihin.

Suositellut Asko-astianpesukoneet

Lue lisää