Nyt alkoi kesäale! Katso tarjoukset

Ohita

Väärinkäytösten ilmoituskäytännöt - Gigantti Oy Ab (Whistleblowing)

Tällä sivulla annamme tietoa väärinkäytösten ilmoittavista koskevista rutiineista (nk. Whistleblowing) mm. ulkopuolisilta konsulteilta, tavarantoimittajilta, entisiltä työntekijöiltä ja mahdollisilta Gigantin työntekijöiltä. Jos haluat tehdä asiakasvalituksen tai vastaavan ilmoituksen, pyydämme ottamaan yhteyttä: gigantti.fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytta.

Vuonna 2019 EU hyväksyi direktiivin, jonka tavoitteena on suojella yrityksen toimintaa koskevien väärinkäytösten ilmoittajia (unionin oikeuden rikkomisesta ilmoittavien henkilöiden suojelusta). Direktiivi asettaa muun muassa tiukemmat vaatimukset työnantajista tehtyjen ilmoitusten käsittelylle ja laajentaa ilmoitusmahdollisuutta henkilöihin, jotka voivat ilmoittaa yrityksiä koskevista rikkomuksista. Jos ilmoitat mahdollisesta väärinkäytöksestä tai rikkomuksesta suojaa direktiivi ja kansallinen lainsäädäntö sinua.

Toimimme Gigantissa rehellisesti ja aina voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Edellytämme kaikkien työntekijöidemme ja yhteistyökumppaneidemme noudattavan toimintatapojamme. Olemme luoneet Gigantissa avoimen ja vastuullisuuden yrityskulttuurin, jonka avulla pyrimme estämään väärinkäytökset ja joka varmistaa, että ne käsitellään oikein. Suurissa yrityksissä on kuitenkin aina olemassa riski, ettei kaikki mene suunnitelmien mukaan tai että sisäisiä rutiineja ja sääntöjä rikotaan. Jos väärinkäytöksiä havaitaan, haluamme tietää siitä.

Gigantti Oy AB:n poikkeamakäytäntö

Gigantti Oy AB on sitoutunut noudattamaan rehellisen ja kunniallisen yritystoiminnan periaatteita. Odotamme kaikkien työntekijöidemme noudattavan yhteisiä sääntöjä ja toimintaperiaatteitamme.

Jos katsot toimintamme olevan lain- tai yleisen edun vastaista tai muuta epäeettistä toimintaa, voit tehdä poikkeamailmoituksen ulkoiseen ilmoituskanavaamme kautta:

Gigantti Oy Ab, luottamuksellinen ja anonyymi puhelinpalvelu 0800 413 819.

Gigantin työntekijöiden tulee käyttää sisäistä ilmoituskanavaamme annettujen rutiinien mukaisesti.

Lisätietoja EU-direktiivistä löydät osoitteesta: https://oikeusministerio.fi/.

Päivitetty 27.05.2022