Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
PCSpecialist - Euroopan johtava tietokonespesialisti

PCSpecialist - Euroopan johtava tietokonespesialisti

PCSpecialist on Euroopan johtava tietokonespesialisti, joka on erikoistunut pöytätietokoneiden, kannettavien, all-in-one-tietokoneiden ja palvelimien valmistukseen. Yrityksen asiakaskuntaan kuuluvat niin alan harrastajat, pelaajat, sisällöntuottajat kuin muut alan ammattilaiset. Iso-Britanniassa perustettu PCSpecialist on toiminut vuodesta 2003 alkaen. Yritys toimittaa erikoisvalmisteisia tuotteitaan yli 30 maahan ja palvelee asiakkaitaan kahdeksalla eri kiellellä.

Tehokkaat tietokoneet joustavalla takuulla

PCSpecialist rakentaa pelitietokoneet parasta mahdollista pelikokemusta varten, joten saat paljon vastinetta rahoillesi budjetistasi riippumatta. Tietokoneesta löytyy uusin BIOS-versio, Windows-käyttöjärjestelmän uusimmat päivitykset sekä esiasennetut ajurit. Lisäksi laitteissa on puhdas Windows 10 -järjestelmä ilman ylimääräisiä esiasennettuja kolmannen osapuolen ohjelmia.

PCSpecialist tarjoaa tuotteilleen kilpailukykyisen takuun, minkä lisäksi voit päivittää koneiden komponentit takuuta menettämättä. Jos tarvitset lisää RAM- tai SSD-muistia, voit ostaa komponentin suoraan Gigantilta.

Fnatic x PCSpecialist

PCSpecialist tekee yhteistyötä e-sport-joukkue Fnaticin kanssa, joka on yksi maailman parhaista. Kilpatason pelaamiseen optimoidulla tietokoneella voit testata omia rajojasi e-urheilun maailmassa. Pelaa ammattilaisten tavoin ja vie voitto kotiin Fnatic-pelitietokoneella.

E-urheilun maailmassa menestynyt Fnatic asettaa korkeat vaatimukset käyttämilleen laitteille. Pelaajat harjoittelevat ja kisaavat onlineturnauksissa, sekä striimaavat pelin faneilleen PCSpecialistin rakentamilla koneilla, joissa on käytetty AMD-komponentteja.

PCSpecialist R7

Tornado R7

Tornado R7 on todellinen tehopakkaus: varustettu Ryzen 7 3700X -prosessorilla, GeForce RTX 2060 -näytönohjaimella, Corsairin 16 GB DDR4 RAM -muistilla, WiFi 6:lla ja M.2 SSD -muistilla ja paljolla muulla. Pelaa lempipelejäsi, kuten Apex Legendsiä, Fortnitea, Valorantea, CS:GO:a ja Call of Duty Modern Warfarea korkeilla asetuksilla. Tornado R7:lla on 3 vuoden PCSpecialist-takuu.

PCSpecialist R7s

Tornado R7S

PCSpecialistin Tornado R7S on todellinen pelitietokone. Tietokoneessa on Ryzen 7 3700X, NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER, 16 GB DDR4 Corsair RAM, WiFi 6, M.2 SSD ja paljon muuta! Pelaaminen tällä pelihirmulla on mahtava kokemus, ja voit pelata lempipelejäsi parhailla asetuksilla. Tornado R7S:lla on PCSpecialistin 3 vuoden takuu.

Löytyi 0 tuotetta

Pieni hetki, tuotteita ladataan..