Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Revitive Isorocker vilkastuttaa verenkiertoasi

Huono verenkierto on yleisempää kuin uskotkaan. Huono verenkierto aiheuttaa jalkojen särkyä ja turvotusta ja saa jalat tuntumaan kylmiltä ja levottomilta. Onneksi jalkojen heikkoon verenkiertoon on olemassa ratkaisu: Revitive Isorocker on verenkierrontehostaja, joka on suunniteltu tehostamaan jalkojesi verenkiertoa samalla, kun rentoudut lempituolissasi.

Ammattimainen teknologia kotikäyttöön

Revitive Isorocker -verenkierrontehostajan elektroniset impulssit stimuloivat hermopäätteitä, jotka saavat jalkojen lihakset supistumaan ja rentoutumaan ja verenkierron vilkastumaan. Voit käyttää verenkierrontehostajaa samalla, kun rentoudut lempituolissasi lukemalla lehtiä tai katsomalla televisiota. Asetat vain jalkasi laitteeseen merkattuihin kohtiin ja annat verenkierrontehostajan pistää verenkiertosi virtaamaan. Tunnet, kuinka lihakset tekevät töitä ja huomaat takuuvarmasti, kun verenkierto alkaa vilkastua. Fysioterapeutit ja muut hyvinvoinnin ammattimaiset ovat käyttäneet Revitive Isorocker -laitteen teknologiaa hoidoissaan jo yli 50 vuoden ajan. Nyt voit välttää kalliit hoidot ja tehostaa verenkiertoasi Revitive Isorocker -laitteen avulla omassa olohuoneessasi.

Useita terveyshyötyjä

Revitive Isorocker -verenkierrontehostajan mukana saat neljä elektrodityynyä muille lihasryhmille.

•Parantaa verenkiertoa

•Ehkäisee kipua ja turvotusta

•Auttaa kylmiin ja levottomiin jalkoihin

•Ehkäisee suonikohjujen muodostumista

•Harjoittaa jalkoja samalla, kun teet jotain muuta

Sopii lähes kaikille

Revitive Isorocker -verenkierrontehostaja on erittäin helppokäyttöinen ja sen käytön oppiminen ei vie kuin hetken. Laite voidaan ottaa heti käyttöön ja voit käyttää laitetta samalla, kun teet muita asioita. Laite harjoittaa jalkoja tehokkaasti vain 30 minuutissa ja harjoitus on monin tavoin verrattavissa esimerkiksi portaiden nousemiseen. Verenkierrontehostajaa käyttävät muun muassa urheilijat ja jalkojen turvotuksesta, suonikohjuista tai kylmistä jaloista kärsivät. Fyysisestä kunnostasi huolimatta tulet todennäköisesti huomaamaan laitteen hyödyn jo lyhyen käytön jälkeen.

Huomio!

Verenkierrontehostaja ei sovi henkilöille, joilla on sydämentahdistin tai joilla on todettu veritulppa jaloissa. Laite ei myöskään sovellu naisille raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana. Lonkkiin asennetut metalliruuvit tai vastaavat eivät kuitenkaan estä laitteen käyttöä. Jos olet epävarma laitteen käytöstä, keskustele ennen hoidon aloittamista lääkärisi tai fysioterapeuttisi kanssa.

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 09.02.2016 14:56:07