Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

E-Way E600MAX

E-Way E-600MAX

Haluatko päästä vaivattomasti töihin, kouluun, kauppaan ja vapaa-ajan harrastuksiin ilman että akku tai teho loppuu kesken?

E-Way E-600MAX:in toimintasäde on optimiolosuhteissa jopa 68km*.

Laitteessa on erittäin tehokas 600W hiiliharjaton moottori, jonka hetkellinen huipputeho on 1200W.

*Toimintamatka määräytyy mm. kuljettajan painon, vallitsevan sään, ajetun reitin sekä nopeuden mukaan.

E-Way E-600MAX on valmistettu erittäin kestävästä alumiinista, jota käytetään myös ilmailualalla kevyen, mutta erittäin vahvan rakenteensa ansiosta.

E-600MAX pystyy kuljettamaan eri kokoisia käyttäjiä heidän maksimipainonsa ollessa 100kg. Laitteen oma paino on 18 kiloa.

Unohda rengasrikot! E-600MAX käyttää Honeycomb-renkaita, joissa ei ole sisäkumia. E-600MAX on kokoontaitettava ja täten helppo kantaa mukanaan.

E-Way E-600MAX on yhteensopiva E-Way mobiiliapplikaation (Android / IOS**) kanssa, jonka avulla useimpia laitteen ominaisuuksia pystyy säätelemään. Voit hallita esim. eri ajomoodeja, joilla määritetään potkulaudan mm. kiihtyvyyttä ja käytössä olevaa tehoa.

Lisäksi näet kaiken datan sähköpotkulaudan käytöstä ja käyttöhistoriasta. E-Way appin avulla laite pystytään myös digitaalisesti lukitsemaan, jolloin laitteen käynnistäminen ei onnistu ilman siihen kytkettyä puhelinta.

Monipuolinen MAX-LED näyttö kertoo kaiken tarvittavan ja siltä on helppo seurata nopeutta ja akun varaustilaa. Näytöstä on helppo säätää eri ajotiloja ja etuvalon toimintaa.

E-Way E-600MAX on monipuolisen IP-56 luokituksen ansiosta täydellinen Suomen olosuhteisiin.

Se kestää roiskuvaa vettä ja pitää myös pölyt ulkona moottorista tai ohjausyksiköstä. Latauspistoke on sijoitettuna näytön yhteyteen, jolloin sinne ei eksy likaa tai rapaa.

Moottori on sijoitettuna takapyörälle, jotta kaikki teho saadaan kunnolla käyttöön ja renkaat eivät pyöri tyhjää kiihdyttäessä.

E-600MAX pystyy vaivatta kipuamaan jyrkempiä mäkiä jopa 20%:n nousukulmalla.

Uuden entistä tehokkaamman moottorinohjausjärjestelmän ansiosta akusto pystyy antamaan moottorille tehoa enemmän kuin monissa markkinoilla olevissa sähköpotkulaudoissa.

Ennakkotilaajalle 149€ edestä tarvikkeita kaupan päälle!*


*Kun tilaat E-way E-600MAX sähköpotkulaudan 1.4-15.4.2021 välisenä aikana, saat vankan, numerolukittavan lukon, tavarakuljetuslaukun sekä puhelintelineen kaupan päälle! 
Tarvikepakkaus toimitetaan jälkeenpäin, arvioitu toimitusaika kesäkuun alussa. Ennakkotilatut sähköpotkulaudat toimitetaan heti ennakkomyynnin päätyttyä, aikaisintaan 15.4. 

Sähköpotkulauta on ennakkomyynnin aikana esiteltävänä seuraavissa myymälöissä: 

  • Helsinki Itäkeskus
  • Espoo Lommila
  • Tampere Kaleva
  • Espoo Suomenoja
  • Vantaa Tammisto 


Ennakkotilauksen voi tehdä kaikissa Gigantti myymälöissä sekä netissä. 
799
 
Vertaile
Lisää ostoskoriin
 
TUOTE ENNAKKOMYYNNISSÄ 1.4. - 15.4.2021. KATSO EDUT!
  • Maksiminopeus: 25 km/h
  • 18 kg, 68 km toimintasäde*
  • Kolme nopeusasetusta
Lue lisää E-Way sähköpotkulauta E-600MAX