Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 Parhaat tuotteet Gigantista karvoihin katsomatta

Parhaat tuotteet Gigantista karvoihin katsomatta

Trimmaus, stailaus vai leikkaus? Olipa kyseessä hiukset, parta tai vartalokarvat – meiltä Gigantista löydät laitteet ja hoitotuotteet, joiden avulla pidät itsestäsi ja tyylistäsi huolta. Olemme koonneet hyödyllisiä vinkkejä ja tuotteita, joiden avulla pidät itsestäsi huolta entistä paremmin. Lue lisää ja inspiroidu!

On kolme tapaa poistaa ihokarvat, ja tässä videossa tarkastelemme kaikkien näiden etuja ja haittoja.

Parta

 Osto-opas - Partakone ja trimmeri

Osto-opas - Partakone ja trimmeri

Siloposki, sänki vai parta? Sopivilla laitteilla tyylisi ylläpitäminen on helpompaa. Olemme koonneet korvaamattomia vinkkejä parranajoon ja -muotoiluun sekä loistavia neuvoja sopivan laitteen valintaan. Lue lisää ja valitse oikein.

Hiukset

 Loihdi upeat hiustyylit tuotteillamme

Loihdi upeat hiustyylit tuotteillamme

Aina upean ja hoidetun näköiset hiukset. Gigantista löydät tuotteet monipuoliseen hiustenmuotoiluun sekä laadukkaat hiustenhoitotuotteet. Lue lisää ja valitse oikein.

 Jan Thomas ja BaByliss -hiustenhoitosarja

Norjalainen julkkisstylisti Jan Thomas on tunnettu nimi Hollywood-tähtien keskuudessa. Jan Thomasin ammattitaidon ja BaByliss -valmistajan teknisen osaamisen pohjalta on syntynyt hiustenhoitosarja vailla vertaa! Lue lisää Jan Thomas -hiustenhoitosarjasta ja löydä sinulle sopiva tuote. Jan Thomas yksinoikeudella Giganteista.

Vartalokarvat

 Guide – Vartalotrimmeri

Guide – Vartalotrimmeri

Bodygrooming eli trimmaus on olennainen osa itsestään huolehtimista. Osa meistä trimmaa vartaloaan käytännön syistä, kun taas toiset trimmaavat kehoaan ulkonäkösyistä. Lue lisää groomauksesta ja löydä sinulle sopiva laite.

Valoimpulssihoito (IPL)

4
(1)
217
 
 
Valikoimasta poistuva tuote. Katso myymäläkohtainen saatavuus, varaa ja nouda!
  • IPL-valo
  • SensoAdapt
  • Liu’utustila
Lue lisää Braun SilkExpert PRO valoimpulssilaite PL3011