Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Huawei P Smart Z

Huawei P Smart Z – älypuhelin innovatiivisella kameratekniikalla

Huawei P Smart Z tarjoaa todellista vastinetta rahoille. Huikea akunkesto, upea näyttö ilman lovia tai reikiä ja kamera nousevalla etukameralla.
Huawei P Smart Z etukansi

Muotoilu

Huawei P Smart Z on tyylikäs kokonaisuus, jossa yhdistyvät korkealuokkaiset valmistusmateriaalit ja silmiä hivelevä muotoilu. Upea 6.59” HUAWEI Ultra FullView Display -näyttö peittää lähes koko etukannen. Innovatiivisen, rungosta nousevan kameran ansiosta näytössä ei ole aukkoja tai lovia etukameralle, jonka ansiosta saat aikaisempaa enemmän irti näytöstä.

Huawei P Smart Z etukansi pop-up -kameralla

Kamera

Huawei P smart Z on siirtynyt kameratekniikassa uuteen aikakauteen. Innovatiivinen 16 MP selfiekamera nousee tarvittaessa esiin 1 sekunnissa puhelimen sisältä ja menee piiloon yhtä nopeasti kamerasovelluksen sulkeutuessa. Puhelimen takakannen kaksoiskamera koostuu 16 MP + 2 MP kameroista. Ylimääräinen lasinen linssi tekee 6P-objektiivista aikaisempaa valovoimaisemman.

Huawei P Smart Z takakansi

Akku

Huawei P Smart Z -älypuhelimessa on suuri, 4000 mAh akku. Tämän lisäksi puhelimen energiapihi Kirin 710F -prosessori varmistaa, että puhelin jaksaa menossa mukana yhtä kauan kuin sinäkin. Älykäs EMUI 9 -käyttöliittymä optimoi puhelimen muistia ja järjestelmää varmistaen, että kaikki toiminnot ja sovellukset pysyvät nopeina jopa ajan kuluessa.

Lue lisää Gigantin tuotteista: