Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Acer Nitro 5

Acer Nitro 5 - Kannettava pelijättiläinen

Acer Nitro 5 -pelikannettava tarjoaa vaikuttavat grafiikat, luokkansa johtavan prosessorin ja näytön vailla vertaa. Mustassa pelikannettavassa on näyttävät punaiset yksityiskohdat.

Dominoivat speksit

Hallitse pelimaailmaa seuraavan sukupolven Intel® Core™ i5-9300H -suorittimen ja viimeisimpien NVIDIA® GeForce® GTX -1660Ti grafiikoiden yhdistettyjen voimien avulla. Tehokkaassa 55 Wh akussa riittää virtaa useiksi tunneiksi.

Viileys tulituksen alla

Kun raskas käyttö vaatii ylimääräistä tehostusta, rentoudu kaksoistuulettimien, Acer CoolBoost™ -teknologian ja kaksoispakoaukko-järjestelyn avulla. CoolBoost™ lisää tuulettimen nopeutta 10 % ja CPU/GPU-viilennys 9 % verrattuna auto-toimintatilaan. Valvo ja hallitse järjestelmääsi reaaliajassa lämpötiloja, tuuletinnopeuksia ja muuta hallitsevan NitroSensen avulla.

Acer Nitro 5

Avain voittoon

Komennot ovat vain kosketuksen päässä omistetun NitroSense-näppäimen ansiosta, kun taas WASD- ja nuolinäppäimet on korostettu paikallistamisen helpottamiseksi. Nauti näppäinten taktiilisesta tunnusta 1,6 mm:n välimatkalla. Lisää jännitystä pelaamiseesi ja pelaa hämärästi valaistussa ympäristössä näppäimistöllä, jossa on punainen taustavalaistus.

Acer Nitro 5

Äänivallin murtaminen

Parempi ääni tuo kilpailuetua upottavamman kokemuksen tuomisen lisäksi. Elävöitä pelaamisesi ja nauti musertavasta äänestä kun Waves MaxxAudio® kohtaa Acer TrueHarmony™:n. Saat älykkään basson, keskustelun ja äänenvoimakkuuden parannuksen Waves MaxxAudio®:n avulla, ja syvemmät, rikkaammat äänet Acer TrueHarmony™:n avulla.

Acer Nitro 5

Tappavaa yhdistettävyyttä

Hanki etua verkkoon ottamalla haltuun verkostosi ja etusijaistamalla pelaamisesi Killer™ Ethernet E2500:n avulla. Striimaa pelaamisesi vaivattomasti Gigabittisellä Wi-Fi 5:llä, joka käyttää 2x2 MU-MIMO -teknologiaa. Kytke kaikki oheislaitteesi kiinni täyteen porttivalikoimaan, sisältäen HDMI 2.0, USB Type-C™ Gen 1 -portit, muiden lisäksi.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita