Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 Adobe Creative Cloud ja Adobe Elements

Adobe Creative Cloud, Photoshop, Lightroom ja Adobe Elements 2021

Adobe tarjoaa käyttäjäystävällisiä ja monipuolisia ratkaisuja kuvien, videoiden ja muun sisällön muokkaamiseen.

Creative Cloud Photography -jäsenyys

Adobe Creative Cloud Photography -tilaus sisältää monipuoliset sovellukset valokuvien muokkaukseen. Tilaus sisältää Adobe Photoshop, Adobe Photoshop iPadille, Adobe Photoshop Lightroom - PC, puhelin ja verkkoversio, Adobe Photoshop Lightroom Classic, Adobe Portfolio, Adobe Spark, Adobe Bridge, 20 GB tai 1TB cloudlagring.

 Kvinde står foran moske

Suorista kuvat

Työkalut vääristyneiden kohteiden muokkaamisen, kuten vääristyneiden rakennusten, horisontin tai muiden kohteiden perspektiivikorjaukset.

 Tarkenna nopeammin

Tarkenna nopeammin

Lightroom-sovelluksen kätevä luikinäppäin tekee kuvan kohteiden tarkennuksesta vaivattomampaa. Voit hyödyntää sitä niin kuvan yksittäisten kohteiden kuin koko kuvan tarkennukseen ja sumentamiseen.

Photoshop Elements 2021

Käytä luovuuttasi ja inspiroidu Adobe Photoshop Elements -ohjelmasta. Adobe Sensei -tekoälyn avulla voit lisätä liikettä valokuviin, värittää kuvia automaattisesti, valita kohteen yhdellä klikkauksella, muuttaa kasvojen asentoa ja paljon muuta. Voit myös luoda inspiroivia sitaattigrafiikoita esimerkiksi sosiaaliseen mediaan. Haluatko oppia uusia taitoja? Testaa 58 ohjattua toimintoa, jotka auttavat sinua luomaan moderneja duotone-kuvia, hioa maisemakuvistasi täydellisiä tai poistaa kuvista turhia kohteita vaivattomasti. Kun olet valmis, voit esitellä upeita luomuksiasi kotona tai sosiaalisessa mediassa.

Adobe Photoshop Elements 2021.

Voit elävöittää mielikuvitustasi muokkaamalla, luomalla, organisoimalla ja jakamalla valokuvia uusilla automaattisilla valinnoilla luovan apurin, Adobe Sensei -tekoälyteknologian avulla. Lisäät liikettä staattisiin kuviin vain napsauttamalla ja saat aina täydellisen valokuvan viimeistelemällä henkilön kasvojen asentoa.

Adobe Photoshop Elements 2021.

Voit tehdä inspiroivia sitaattigrafiikoita, jotka ovat ihanteellista sisältöä sosiaaliseen mediaan, valmiiden mallien, runsaan mukautuksen ja loistavien animaatiovalintojen avulla.

Adobe Photoshop Elements 2021.

Käytössäsi on 58 ohjattua muokkausta perussäädöistä taiteellisiin luomuksiin. Luo moderneja duotone-kuvia, täydennä maisemavalokuvia, poista turhia kohteita ja paljon muuta. Kun vain noudatat näitä vaiheita, saavutat haluamasi lopputuloksen ilman arvailua ja opit tekemällä.

Premiere Elements 2021

Luovat mahdollisuudet ovat rajattomat. Voit siirtää elokuvasi seuraavalle tasolle muokkaamalla, luomalla, organisoimalla ja jakamalla videoita kätevästi luovan apurin, Adobe Sensei -tekoälyteknologian, avulla. Valitse videosta tietty kohde tai alue ja käytä kätevästi tehostetta, joka seuraa läpi videon. Paranna heikossa valaistuksessa kuvattua rakeista filmiaineistoa yksinkertaisesti vetämällä ja pudottamalla, poimi still-kuvia videosta hetkessä ja paljon muuta. Haluatko oppia uuden taidon? Käytössäsi on 25 ohjattua muokkausta perussäädöistä hauskoihin animaatioihin, siirtymiin ja taiteellisiin tehosteisiin. Saavutat haluamasi lopputuloksen ilman arvailua videoiden tyylikkäillä kaksoisvalotuksilla tai julkaisemalla videot animoiduilla mattapeittokuvilla. Kun olet valmis, voit jakaa elokuvia ystävien ja sukulaisten kanssa monilla hauskoilla tavoilla.
Adobe Premiere Elements 2021.

Valitse videosta tietty kohde tai alue ja käytä kätevästi tehostetta, joka seuraa läpi videon.

Adobe Premiere Elements 2021.

Saat juuri haluamasi tulokset tekemällä tyylikkäitä kaksoisvalotuksia tai julkaisemalla videoita, joissa on animoituja mattapeittokuvia.

Adobe Premiere Elements 2021.

Voit asettaa elokuvan tunnelman täydellisellä ääniraidalla, joka sisältää aivan uutta musiikkia.

 Lightroomia voi käyttää tietokoneella, tabletilla ja puhelimella.

Lightroom CC – Vaivatonta kuvien editointia

Lightroom on pilvipohjainen palvelu, joka tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut valokuvien muokkaukseen, järjestelyyn, tallennukseen ja jakoon millä tahansa laitteella. Palvelu varmuuskopioi myös valokuvan alkuperäisen tiedoston, joten se on sinulla aina tallessa. Järjestä kuvat avainsanojen mukaan. Tekoälyn ansiosta palvelu lisää avainsanoja ja järjestää valokuvasi automaattisesti, jotta sinun ei tarvitse. Lightroomilla voit luoda juuri haluamasi näköisiä valokuvia helppokäyttöisillä työkaluilla, kuten liukusäätimillä ja suodattimilla.

Hanki Lightroom

 Adobe Acrobat Pro-logo

Acrobat DC Pro – muokkaa ja muunna PDF-tiedostoja

Acrobat DC Pro mahdollistaa PDF-tiedostojen muokkauksen ja muuntamisen esimerkiksi Microsoft Office -muotoon. Voit tehdä kätevästi yhteistyötä asiakkaiden ja kollegojen kanssa toimistossa ja liikkeellä ollessasi. Acrobat DC:n avulla voit jakaa PDF-tiedostoja tarkastelua, tarkistusta ja allekirjoitusta varten. Voit lisäksi seurata ja hallita niitä, kun niiden käsittely edistyy. Voit luoda, viedä, organisoida ja yhdistää mobiililaitteella sekä muokata PDF-tiedostoja tableteilla ja iPhonella Acrobat Pro DC:n avulla. Adobe Document Cloud -palvelu mahdollistaa välittömän pääsyn PDF-työkaluihin tietokoneella, verkkoselaimessa ja tabletilla sekä älypuhelimella – aloita ja jatka työskentelyä paikasta ja ajasta riippumatta.

Hanki Acrobat DC Pro

Lue lisää Gigantin tuotteista: