Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Osta AMD Radeon -näytönohjain ja saat pelin kaupanpäälle

Kohota pelikokemuksesi entistä korkeammalle AMD Radeon -näytönohjaimella. Osta AMD Radeon RX 5700 tai 5700 XT -näytönohjain ja saat kaupanpäälle pelin sekä Xbox Game Passin PC:lle. Kampanjaan kuuluvat pelit ovat Resident Evil 3, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint ja Monsterhunter World Iceborne. Osta näytönohjain 4.2.2020 – 25.4.2020 välisenä aikana ja lunasta koodi viimeistään 25.5.2020.
AMD Radeon RX 5700 -kampanja

Toimi näin:

  1. Osta kampanjaan kuuluva tuote tai järjestelmä, joka sisältää kampanjaan kuuluvan Radeon-näytönohjaimen. Saat sen jälkeen koodin.
  2. Varmista, että tuote on asennettu tietokoneeseen, jolla koodin lunastus tapahtuu. Mikäli ostit järjestelmän, tuote saattaa olla jo valmiiksi asennettu.
  3. Kirjaudu sisään tai luo AMDRewards.com-profiili
  4. Kirjoita koodisi. Koodi ja Product Verification Tool (PVT) varmistavat, että kampanjaan kuuluva tuote on asennettu. PVT pyytää sinua lataamaan tiedoston tietokoneellesi. Mikäli hyväksyt käyttöehdot, se todentaa kampanjaan kuuluvan tuotteen olevan asennettu.
  5. Valitse peli, jonka haluat lunastaa lisäämällä sen ostoskoriin ja vahvistamalla valintasi.
  6. Aktivoi peli seuraamalla ruudulla näkyviä ohjeita. Saatat joutua klikkaamaan aktivointilinkkiä. Asennus saattaa pyytää sinua antamaan Uplay- tai Steam-käyttäjätilisi tiedot tai luomaan uuden käyttäjätilin.

Lue lisää Gigantin tuotteista: