Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Terveyden tulevaisuus on käsillä.

Mittaa veresi happitaso. Pidä sydän mielessä. Näe kuntoilutietosi entistäkin paremmalta ja aina päällä olevalta Retina-näytöltä. Pysy terveempänä, aktiivisempana ja paremmin yhteydessä muihin.

Osta Apple Watch Series 6 Gigantista!

Terveys

Syvällisempi kuva terveydestäsi.

Veren happitaso. Mittaa veresi happitaso uudella käänteentekevällä tunnistimella ja Veren happitaso ‑apilla.1

EKG-appi. Ota sydänsähkökäyrä suoraan ranteestasi missä ja milloin vain.2

Uni-appi. Saavuta nukkumistavoitteesi joka yö ja elä terveellisemmin.

Kuntoilu

Jokainen liike on tärkeä.

Seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi ja mittaa tarkasti kaikki mieleisesi kuntoilutavat, myös veden alla.3

Treenit.
Voit valita juoksun, uinnin, joogan, pyöräilyn, tanssin tai melkein minkä tahansa itsellesi mieleisen lajin, ja alkaa seurata jokaista liikettäsi.

Yhteydenpito

Liikkuva komentokeskuksesi.

Sisäänrakennetun mobiiliyhteyden4 ansiosta voit vastaanottaa puheluita, lähettää viestejä, striimata Apple Musicia5 ja puhua Sirille ilman puhelintasi. Ja Apple Pay on aina helposti käsillä.

Design

Anna persoonallisuutesi loistaa.

Aina päällä oleva Retina-näyttö on nyt 2,5 kertaa kirkkaampi ulkona, kun ranteesi on alhaalla, joten näet kellotaulun näyttöä herättämättä. Ja uusista muokattavista kellotauluista löydät varmasti juuri sinulle sopivan.

Kellotaulujen jako. Tutustu uusiin kellotauluihin verkossa tai App Storessa ja jaa ne sitten kavereille ja perheenjäsenille.

Miksi Apple Watch

Se on täydellinen laite terveelliseen elämään.

Terveys
Vastaanota sydämen terveyteen liittyviä ilmoituksia. Seuraa untasi. Soita nopeasti apua hätätilanteessa.6

Kuntoilu
Seuraa kaikkea päivittäistä aktiivisuuttasi. Mittaa tarkasti kaikkia suosikkitreenejäsi.

Yhteydet
Vastaanota puheluita ja viestejä. Kuuntele musiikkia. Käytä Apple Payta ja Siriä. Suoraan ranteestasi.

Personointi
Muuta ilmettäsi uudella rannekkeella. Etsi, muokkaa ja jaa kellotauluja.

Mikä Apple Watch sopii sinulle?

Series 6

SE

Series 3

GPS

GPS

GPS

GPS + Cellular

GPS + Cellular

Alumiini

Alumiini

Alumiini

Ruostumaton teräs

44 mm tai 40 mm
kuori

44 mm tai 40 mm
kuori

42 mm tai 38 mm
kuori

Aina päällä oleva Retina-näyttö
30 % suurempi kuin Series 3:ssa

Retina-näyttö
30 % suurempi kuin Series 3:ssa

Retina-näyttö

Veren happitaso ‑appi1

EKG-appi2

Korkean ja matalan sykkeen ilmoitukset.

Epäsäännöllisen sydänrytmin ilmoitus7

Epäsään-nöllisen sydänrytmin ilmoitus7

Korkean ja matalan sykkeen ilmoitukset

Epäsäännöllisen sydänrytmin ilmoitus7

Epäsään-nöllisen sydänrytmin ilmoitus7

Korkean ja matalan sykkeen ilmoitukset.

Epäsäännöllisen sydänrytmin ilmoitus7

Epäsään-nöllisen sydänrytmin ilmoitus7

Kaatumisentunnistus

Kaatumisen-tunnistus

Kaatumisentunnistus

Kaatumisen-tunnistus

Yhdessä ylivoimaiset.

Saat reittiohjeet iPhoneesi ja napautuksen ranteeseesi, kun on aika kääntyä. Seuraa treenejäsi kellosta ja kehitystäsi ajan mittaan iPhonesta. Apple Watch ja iPhone tarjoavat yhdessä kaksin verroin enemmän.

Rannekkeet

Vaihda ranneketta. Uusi tyyli.

Vaihdettavista rannekkeista on saatavilla erilaisia tyyli-, materiaali‑ ja värivaihtoehtoja. Löydät helposti oikean ilmeen oikeaan hetkeen.

Osta rannekkeita
  1. Veren happitaso ‑apin mittaus­toimintoja ei ole tarkoitettu lääke­tieteelliseen käyttöön, kuten omien taudin­määritysten tekemiseen tai lääkärin konsultointiin. Tiedot on tarkoitettu ainoastaan yleisen hyvin­voinnin ja terveyden käyttötarkoituksiin.
  2. EKG-appi on saatavilla Apple Watch Series 4:ssä ja uudemmissa laitteissa (ei Apple Watch SE:ssä), joissa on iOS:n ja watchOS:n uusin versio. Lisätietoja yhteensopivuudesta saat osoitteesta apple.com/fi/watch. EKG-appia ei ole tarkoitettu alle 22-vuotiaiden käytettäväksi. Apple Watch kykenee luomaan EKG-apin avulla sydänsähkökäyrän, joka vastaa I-kytkennän sydänsähkökäyrää.
  3. Apple Watch Series 6:lla, Apple Watch SE:llä ja Apple Watch Series 3:lla on 50 metrin vedenpitävyys­luokitus (ISO-standardi 22810:2010). Niitä voidaan siis käyttää matalassa vedessä, kuten uima-altaassa tai luonnonvesissä uitaessa. Niitä ei kuitenkaan pidä käyttää laitesukelluksessa, vesihiihdossa tai muissa lajeissa, joihin liittyy voimakasta virtausta tai sukeltamista pintaa syvemmälle.
  4. Mobiili­yhteyteen tarvitaan langaton operaattori­­sopimus. Saat lisätietoja palvelun­­tarjoajaltasi. Kansainvälistä roamingia ei tueta. Tarkista ohjelmaan osallistuvat operaattorit ja kelpoisuus­­vaatimukset osoitteesta apple.com/fi/watch/cellular. Lisätietoja käyttöön­ottoon saat osoitteesta support.apple.com/fi-fi/HT207578.
  5. Apple Music edellyttää tilausta.
  6. Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) ja Apple Watch SE (GPS + Cellular) voivat käyttää mobiiliyhteyttä Hätätila SOS:ää varten. Hätätila SOS:n käyttö vaatii iPhonen lähistölle, jos Apple Watchissa ei ole mobiili­­yhteyttä. Jos iPhone ei ole lähistöllä, Apple Watchin on oltava yhteydessä tunnettuun wifi-verkkoon ja sinun täytyy ottaa wifi-puhelut käyttöön.
  7. Epäsäännöllisen rytmin ilmoitus vaatii Apple Watch Series 3:n tai uudemman (ei Apple Watch SE), jossa on watchOS 6 tai uudempi, ja iPhone 6s:n tai uudemman, jossa on iOS:n uusin versio. Ominaisuutta ei ole tarkoitettu alle 22-vuotiaille eikä henkilöille, joilla on todettu eteisvärinä. Lisätietoja yhteensopivuudesta saat osoitteesta apple.com/fi/watch.

Jotkin rannekkeet myydään erikseen.

Apple Watch Series 6, Apple Watch SE ja Apple Watch Series 3 vaativat iPhone 6s:n tai uudemman, jossa on iOS 14 tai uudempi.

Ominaisuudet voivat muuttua. Jotkin ominaisuudet, apit ja palvelut eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla tai kaikilla kielillä. Koko luettelon näet osoitteesta apple.com/fi/watchos/feature-availability.