Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Kolme kuvaa vierekkäin, joissa järkyttyneen näköinen vuokranantaja, rahapuu ja hymyilevä pariskunta asuntonsa ovella.

Näin varustat vuokra-asunnon

Vuokraatko asuntoasi tai oletko harkinnut asuntosi laittamista vuokralle? Olemme koonneet artikkeliin vinkkejä, joiden avulla teet asunnon vuokraamisesta turvallisempaa, helpompaa ja kannattavampaa.
Digitaalinen Yale Doorman -lukko

Digitaalinen lukko

Digitaalinen lukko tekee avainten käytön turhaksi – eikä sinun tarvitse enää harmitella lukitun oven taakse jääneitä tai kadonneita avaimia. Esimerkiksi suosittu Yale Doorman -lukko antaa vuokralaisille mahdollisuuden avata asunnon oven koodin avulla. Älykkääseen lukkoon voidaan asentaa myös erillisiä koodeja aikarajoituksella, jos asuntoa vuokrataan väliaikaisesti. Lukko voidaan yhdistää myös sovellukseen, joka mahdollistaa oven lukituksen hallinnan ja tarkistuksen ajasta ja paikasta riippumatta.

Oveen kiinnitetty sensori

Ovi- ja ikkunasensorit

Kun asennat asunnon oviin tai ikkunoihin kätevän sensorin, kuten Fibaro-ovi- ja ikkunasensori tai Samsung SmartThings monitoimitunnistin saat ilmoituksen älysovelluksessa, mikäli esimerkiksi lyhytaikainen vuokralainen on unohtanut oven tai ikkunan auki lähtiessään tai joku yrittää murtautua asuntoon.

Wi-Fi-symboli ja seinään kiinnitetty valkoinen lämmityspaneeli

Lämmitys

Lämmitys kattaa kolmanneksen Pohjoismaiden vuosittaisesta sähkönkulutuksesta. Älykkäiden ratkaisujen avulla voit säästää sievoisia summia helposti. Tärkein muutos on laskea lämpötilaa silloin, kun kukaan ei ole kotona. Voit esimerkiksi asentaa oman lämmitysaikataulun jokaiselle viikonpäivälle helposti älypuhelimelle ladattavan sovelluksen kautta – ilman, että sinun tarvitsee säätää jokaisen lämpöpaneelin termostaattia erikseen. Esimerkiksi Netatmon termostaatti-aloituspakkaus tai Mill-älypistorasia sopivat täydellisesti tähän tarkoitukseen ja voit säätää lämpötilaa sovelluksessa. Saatavilla on myös Wi-Fi-yhteydellä varustettuja lämpöpaneeleja valmistajilta, kuten Mill ja Adax.

Wi-Fi-symboli ja älypistorasia

Älypistokkeet

Älypistokkeet, kuten D-Link DSP-W118 ja Wattle Smart auttavat hallitsemaan niihin yhdistettyjä laitteita ja sähkönkulutusta. Ne mahdollistavat myös pistokkeen aikaohjauksen ja virran katkaisun. Älypistoke tuo mielenrauhaa ja pystyt varmistamaan, että asunnon sähkölaitteet on käännetty kokonaan pois päältä esimerkiksi lomien ajaksi. Pistokkeita hallitaan helposti sovelluksen avulla.

Kattoon asennettu palovaroitin

Palovaroittimet

Jokaisesta kodista on löydyttävä lain mukaan palovaroitin ja niiden kanssa ei kannata pihistellä. Palovaroitin kannattaa asentaa asunnon jokaiseen kerrokseen ja erityisesti makuuhuoneisiin. Nest Protect -palovaroitin tai esimerkiksi Fibaro-palovaroitin ilmoittaa puhelimen sovelluksessa asunnossa havaitusta savusta, kohonneista häkä-arvoista tai epätavallisen korkeasta sisälämpötilasta.

Vuotohälytin märällä lattialla

Vuotoanturit

Keittiössä, kylpyhuoneessa tai kodinhoitohuoneessa tapahtuneita vesivahinkoja voi olla vaikea havaita ajoissa. Vuotohälytin on edullinen sijoitus mittavien ja useiden kalliiden vesivahinkojen varalta. Hälyttimen anturit auttavat tunnistamaan mahdollisen vuodon ja varoittavat vesivahingosta sovelluksessa. Fibaro-vuotohälytin on varustettu merkkivalolla, hälyttimellä ja lämpötila-anturilla, kuten myös Wattle-vuotohälytin, joka voidaan yhdistää muihin älykodin laitteisiin.

Älykkäät aloituspakkaukset asuntoon

Ei tuotteita

Fibaro aloituspakkaus
 
FIBSTARTKIT
179
 
 
Norm. 399€
 

  • Älykodin aloituspakkaus
  • Z-Wave kommunikaatioprotokolla
  • Vaatii tukiaseman
LOPPUERÄ!
LOPPUERÄ!