Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
ProArt-logo ja mainosteksti

ASUS ProArt - laadukkaat näytöt ammattilaisille

ASUS ProArt-näyttöjen ASUS Smart HDR-teknologia, edistyksellinen kalibrointitekniikka ja monipuolinen liitettävyys tekevät niistä ihanteellisen valinnan graafisille suunnittelijoille, valokuvaajille ja kaikille huippuluokan väritarkkuutta etsiville.
ASUS ProArt-näyttö

Kirkkaampi ja elävämpi katselukokemus

Nauti entistä tarkemmasta kuvasta, jossa on kirkkaammat valkoiset ja tummemmat mustan sävyt, sekä kalibroitu väritarkkuus. HDR-tekniikkaa tukeva ProArt -näyttö tarjoaa rikkaan ja elävän katselukokemuksen.

ASUS ProArt-näyttö

Huippuluokan väritarkkuus

Jokainen ProArt -näyttö on esikalibroitu takaamaan alan johtava väritarkkuus (∆E < 2) 100-prosenttisella sRGB-väriavaruudella ja Rec. 709 -värintoistolla.

ASUS ProArt-näyttö

ASUS ProArt -kalibrointitekniikka

ASUS ProArt -kalibrointitekniikka huolehtii väritarkkuuden hienosäätämisestä, jotka voidaan tallentaa eri käyttäjäprofiileihin. Näin voit kalibroida näytön helposti uudelleen ja työskennellä aina haluamillasi väriasetuksilla.

ASUS ProArt-näyttö

Monipuoliset liitäntämahdollisuudet

ProArt-näytöt tarjoavat kattavat liitännät moderneille tietokoneille, mukaan lukien HDMI, DisplayPort, USB-C, sekä Thunderbolt 3.

ASUS ProArt PA32UCX-K -näyttö

ProArt PA32UCX-K

ASUS ProArt PA32UCX-K on näyttö niille ammattimaisille luovan työn tekijöille, jotka hakevat digitaalista luomistyötään varten parasta näytöiltään. PA32UCX-K on maailman ensimmäinen 32-tuumainen 4K HDR-näyttö, joka on varustettu 1200 nitin huippuvalovoimalla ja mini-LED-taustavalaistuksella. Se tukee useita HDR-formaatteja, ja PQ-käyrien ansiosta näytön voi mukauttaa juuri sinun tarpeidesi ja vaatimustesi mukaiseksi. 10-bittinen väriavaruus, Quantum Dot -tekniikka, kontrastisuhde 1 000 000: 1 ja alan johtava Delta-E<1-värieroarvo takaavat="" tasaisemman="" v="" rien="" porrastuksen="" yhten="" isyyden="" sek="" uskomattoman="" korkean="" rintoiston="" p="">

ASUS ProArt PA34VC -näyttö

ProArt PA34VC

ProArt PA34VC on 34,1 tuuman UWQHD (3440 x 1440) -ammattilaisnäyttö – ihanteellinen valinta graafisille suunnittelijoille ja videotuottajille. Sen kaareva IPS-näyttöpaneeli tuottaa 100-prosenttisen sRGB-väriavaruuden ja entistäkin immersiivisemmän kuvan. Tehtaan esikalibrointi tarjoaa johtavan väritarkkuuden (∆E < 2), ja ASUS ProArt -kalibrointitekniikka varmistaa värien tarkkuuden, kun työskentelet useiden laitteiden tai käyttöjärjestelmien kanssa.

ASUS ProArt PA27AC -näyttö

ProArt PA27AC

ASUS ProArt™ PA27AC on maailman ensimmäinen ammattikäyttöön suunniteltu 27-tuumainen, Thunderbolt™ 3 -liitännällä varustettu HDR400-näyttö. Näytössä on WQHD IPS -paneeli, sekä laaja 100-prosenttinen sRGB-väriavaruusasteikko. Huikea 400 nitin kirkkaus ja HDR10-tekniikka takaavat todentuntuisen katselukokemuksen. Windows- ja Mac OS -yhteensopiva PA27AC on ihanteellinen näyttö graafisille suunnittelijoille, valokuvaajille ja kaikille huippuluokan väritarkkuutta etsiville.

ASUS ProArt PA248QV

ProArt PA248QV

ProArt PA248QV on ammattikäyttöön suunniteltu 24-tuumainen kehyksetön näyttö WUXGA (1920x1200) IPS-paneelilla. Näytössä on 100-prosenttinen sRGB-väriavaruus ja Rec. 709 -värintoisto. Esikalibroitu ja Calman Verified -hyväksytty näyttö tarjoaa alan johtavan väritarkkuuden (∆E < 2). Näyttö tarjoaa ainutlaatuiset ASUS ProArt-esiasetukset sekä ProArt Palette -ohjelmiston, joiden avulla voit mukauttaa värejä ja muita säätöjä tarpeen mukaan – vastaamaan omaa luovuuttasi.

ASUS ProArt-näytöt:

Ei tuotteita

Keskusvarastossa (50+)  
  • 16:10 Full HD 1200p IPS -paneeli
  • Jalustan kääntö, kallistus ja kierto
  • 100 % sRGB- ja Rec.709 -väriavaruudet
  
  
 

Aiheeseen liittyviä artikkeleita