Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Bosch Accentline Carbon Black - integroitavat kodinkoneet, jotka erottuvat edukseen

Bosch Carbon Black on ainutlaatuinen ja tyylipuhdas kodinkonesarja, joka sisältää kalusteisiin sijoitettavat uunit, lämmityslaatikot, liedet, höyryuunit, liesituulettimet, mikroaaltouunit ja kahvinkeittimet. Kodinkoneiden käyttö on helppoa niiden intuitiivisten ominaisuuksien ansiosta. Älykäs sensoritekniikka tulee avuksi ruoanlaitossa ja varmistaa täydellisen lopputuloksen.
Valkoinen moderni keittiö, jossa integroidut Bosch-kodinkoneet

Carbon Black - Kun muotoilu ja toiminnot kulkevat käsi kädessä

Ainutlaatuiseen Bosch Accent Line -sarjaan sisältyy hiilenmustia Carbon Black -kodinkoneita, joita on saatavana vain Gigantista. Sarja yhdistää modernin muotoilun viimeisempiin toimintoihin, jotka nostavat ruoanvalmistuskokemuksesi aivan uudelle tasolle. Valitse Accent Line-logo ja voit olla varma, että saat parhaan muotoilun ja toiminnot samassa tuotteessa.

Musta Bosch-erillisuuni

Leipurimestariksi yhdellä napinpainalluksella

Bosch Accent Line-erillisuunien PerfectBake-sensoritoiminto takaa aina mehevän leivontatuloksen. PerfectBake aktivoituu automaattisesti, kun valitset jonkun leivonnaisen automaattiohjelmista. Uunisi huolehtii paistamisen valvonnasta, ja säätää sekä kypsennyslämpötilaa että -aikaa tarpeen mukaan. Valitse PerfectBake-toiminto ja anna uunin hoitaa loput.

Bosch 2 in 1 -induktiotaso, jonka päällä on keittoastioita, sekä mainosteksti
Musta Bosch-liesituuletin kiinnitettynä keittiön valkoiselle seinälle

Näyttävä liesituuletin

Näyttävän musta liesituuletin viimeistelee Carbon Black -sarjan. Boschin PerfectAir-sensori säätää liesituulettimen tehoa automaattisesti ja pitää äänitason matalana. Teho mukautuu käryn ja höyryn määrän mukaan.

Lähikuva Bosch-erillisuunista

Höyryuuni

On vaikeaa löytää herkullisempaa ja terveellisempää ruoanvalmistustapaa kuin valmistus höyryllä. Höyryuuneissamme on kaikki tavanomaiset uunitoiminnot kuten ylä- ja alalämpö, kiertoilma, grilli jne., sekä lisäksi täyshöyry tai lisähöyry. Saat siis entistä enemmän uunistasi irti, ja lopputuloksena on herkullinen ja mehukas ruoka, jossa vitamiinit ja mineraalit ovat tallella.

Valkoinen pyykinpesukone valkoisessa kodinhoitohuoneessa

Bosch i-DOS-pyykinpesukoneet

Bosch i-DOS-pyykinpesukoneiden käyttö on helppoa, automaattista ja kestävää. Näin i-DOS toimii:

  1. Kaada koneeseen koko pullollinen nestemäistä pesuainetta
  2. i-DOS tunnistaa automaattisesti pyykin määrän ja likaisuuden
  3. Pyykinpesukone annostelee juuri oikean määrän pesuainetta ja vettä


Bosch i-DOS -pesukone ei käytä koskaan liikaa pesuainetta tai tarpeettomia huuhtelukertoja - ja säästät jopa 10 litraa vettä pesua kohden.

Bosch-astianpesukone, jonka luukku on avoinna ja sisällä puhtaita astioita

Aina kuivia astioita PerfectDry-astianpesukoneiden avulla

Kun valitset Bosch-astianpesukoneen, jossa on Zeolith-tekniikkaan perustuva PerfectDry-ominaisuus, voit laittaa muoviastiatkin heti kaappiin ohjelman päätyttyä. Ja ilman, että sinun tarvitsee kuivata niitä ensin. Kuivaustekniikka kulutaa vähemmän energiaa ja tukee siksi kestävää kehitystä.