Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Bose QC35 – nauti musiikista

Bose QuietComfort 35 -kuulokkeilla uppoudut täysillä musiikin maailmaan. Langattomat Bose QC 35 tarjoavat uskomattoman kirkkaan ja yksityiskohtaisen äänen taustaääniä poistavan tekniikan avulla. Kuulokkeet sulkevat ulkomaailman pois ja voit nauttia musiikista ja äänikirjoista ilman häiriöitä.

Taustaäänien poisto

Bosen huippuluokan taustaäänien poisto saa hiljaiset äänet hiljaisemmiksi ja musiikin kuulostamaan paremmalta kuin koskaan. Langattomien kuulokkeiden sisältämät pienet mikrofonit analysoivat taustamelua ja neutralisoivat ne tehokkaasti. Tämän ansiosta kuulet musiikin tai äänikirjat selkeästi myös tuulisessa ja meluisassa ympäristössä.

Bose QC35

Bose QC35

Langaton

Bluetooth- ja NFC-teknologiaa tukevat Bose QuietComfort 35 -kuulokkeet varmistavat, että liität kaikki laitteesi nopeasti ja helposti koskettamalla laitetta kuulokkeisiin. Langattoman rakenteen ansiosta voit sanoa hyvästi häiritseville johdoille.

Kuulokkeiden litiumioniakku mahdollistaa jopa 20 tunnin käytön yhdellä latauksella – täydellinen esimerkiksi pitkille juna- tai lentomatkoille!


Kevyet ja mukavat

Bose QuietComfort 35 ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista tehden ne erittäin kevyiksi. Loistava muotoilun ansiosta ne ovat mukavat myös pitkään käytettynä.


Älykkäät äänikehotteet ja intuitiiviset säätimet tekevät kuulokkeista helppokäyttöiset ja hallittavat. Taustaäänien poisto varmistaa kristallin kirkkaan äänenlaadun myös puheluissa.

Bose QC35
306,90
 
Vertaile
Lisätietoa
Nettitoimitukset alk 31.10.2017  
  • Aktiivinen taustamelun suodatus
  • Bluetooth, NFC
  • Jopa 20 h akunkesto
Lue lisää Bose QuietComfort 35 around-ear kuulokkeet (musta)
306,90
 
Vertaile
Lisätietoa
Nettitoimitukset alk 31.10.2017  
  • Aktiivinen taustamelun suodatus
  • Bluetooth, NFC
  • Jopa 20 h akunkesto
Lue lisää Bose QuietComfort 35 around-ear kuulokkeet (hopea)

Lue lisää neuvoja ja vinkkejä:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 06.06.2016 12:42:37