Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Click - kokoa keittiö helposti ilman työkaluja

Keittiörunkojen kokoaminen sujuu nyt nopeasti ilman yhtäkään työkalua tai ruuvia. Tarvitset vain kätesi napsauttamaan keittiökaappien rungot yhteen. Välinge Innovation -yrityksen Threespine ® Click -tekniikka tekee niin keittiön kuin kodinhoitohuoneen asentamisesta helppoa, ja lopputuloksesta tulee aina täydellinen.

Voit valita Click-rungot kaikkiin kymmeneen Epoq-keittiösarjaamme. Olipa suosikkisi värikäs Trend, moderni Egde tai klassinen Shaker – keittiön kokoaminen itse ei voisi olla helpompaa!


Threespine-tekniikan ansiosta materiaaleja voidaan yhdistellä uusilla tavoilla Threespine-tekniikan ansiosta materiaaleja voidaan yhdistellä uusilla tavoilla Threespine-tekniikan ansiosta materiaaleja voidaan yhdistellä uusilla tavoilla
Click-kaapinrungot säästävät myös ympäristöä, sillä et tarvitse ruuveja tai sovituskappaleita Click-kaapinrungot säästävät myös ympäristöä, sillä et tarvitse ruuveja tai sovituskappaleita

Helppoa ja nopeaa

Keittiötä asennettaessa on tärkeää varmistaa, että kulmista tulee tarkat ja rakenne on tukeva. Nämä asiat vaikuttavat niin keittiön ulkonäköön kuin toimivuuteen. Onneksi Threespine® on ratkaissut ongelman puolestasi.

Kun valitset Epoq-keittiöösi Click-rungot, sujuu keittiön kokoaminen myös itse tehtynä helposti ja nopeasti. Napsauta yksinkertaisesti rungon osat yhteen, ja saat joka kerta täydellisen suoran lopputuloksen.

Click-rungot ovat vakaampia kuin tavalliset rungot, sillä Click-runkojen osat lukitaan koko kosketuspinnalta. Threespine kestää kovaakin käyttöä ja saat pitkäikäisen ja erittäin laadukkaan Epoq-keittiön tai -kodinhoitohuoneen.

Muotoilu

Click-kaappien kanssa ei tarvita saranoita eikä liittimiä, joten kaapit ovat ulkoasultaan hyvin puhdaslinjaisia. Lukitustoiminnon perustana toimii sisäänrakennettu joustava muovipala. Threespine-mekanismia voidaan käyttää kaikkien materiaalien kanssa, jotka voidaan leikata haluttuun malliin. Esimerkiksi puun, muovin, lasin ja metallin yhdistely on nyt mahdollista täysin uusilla tavoilla.

Ympäristöystävällinen

Threespine-tekniikka säästää ympäristöä, koska et tarvitse ruuveja, sovituskappaleita etkä liimaa. Myös kuljetus sujuu ympäristöystävällisemmin, koska toimitettavia osia on vähemmän ja niiden litteät pakkaukset vievät vähemmän tilaa.

Helppo purkaa

Threespine-tekniikan ansiosta rungot on helppo purkaa osia vahingoittamatta. Työnnä mukana tuleva työkalu lukitusuraan ja vapauta runkojen lukitus.

Kuva, jossa yhdistellään kahta erilaista materiaalia

Yhdistele materiaaleja

Lukitustoiminnon perustana toimii sisäänrakennettu joustava muovipala. Threespine-mekanismia voidaan käyttää kaikkien materiaalien kanssa, jotka voidaan leikata haluttuun malliin. Esimerkiksi puun, muovin, lasin ja metallin yhdistely on nyt mahdollista täysin uusilla tavoilla.

Näin se toimii

Threespine® -lukitustoiminto perustuu sisäänrakennettuun joustavaan muovipalaan. Kiinnitysmenetelmän ansiosta keittiörunko tulee asennettua täysin suoraan, ja saat erittäin vahvan liitoksen. Click-tekniikalla takaosa lukittuu kerralla oikeaan asentoon ja kulmaan. Kun kuulet napsahduksen, tiedät, että asennus on tehty oikein.

Epoq Click keittiöasenus

Säästät paljon aikaa

Testien mukaan Click-runkojen kokoaminen on paljon nopeampaa kuin tavallisten runkojen: tee-se-itse-keittiöasentajat suoriutuvat urakasta 8-10 kertaa ja ammattilaisasentajat 5-6 kertaa nopeammin. Kun rungot on koottu, ne ruuvataan kiinni seinään tavalliseen tapaan. Alla olevalla videolla näet vertailun Click-runkojen ja tavallisten runkojen kokoamisesta. Jos harkitset asentavasi uuden keittiösi itse, ovat Click-rungot erinomainen valinta, sillä ne säästävät paljon aikaa ja vaivaa.

Threespinen logo

Lue lisää Gigantin tuotteista: